pestka56 25.02.2016 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 TAR, a próbowałaś założyć konto na Flickr? Na pinterest zdjęcia doaje się z ze swojego kompa tak: Zakładasz tablicę, np jak u mnie „in my garden” W lewym górnym rogu zawsze jest okienko z „Ad w PIN” Klikasz i pojawia się PIN from the WEB albo YOUR DEVICE Klikasz Your Device Dalej to już wyszukujesz co chcesz u siebie na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Moje tulipany wreszcie ruszyły Mam nadzieję, że ich nie zmrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2016 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 dobra zrobilam ale inaczej poprzez "+" jeszcze musze dodac znajomych ale troche ciezki ten hosting, w picasie mozna było zaznaczyc jednym kliknieciem przesyl ilus zdjec do oporu a tu za kazdym razem po jednym, meczace z lekka, jeszcze sprawdze PB bo tam chyba mozna uploadowac nawet cale albumy od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2016 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Gosiu przedstawiam Ci moją Red Majestic, nie cięłam jej ale może trzeba trochę skorygować tu i ówdzie gałązka leżąca na ziemi z lewej strony koreanki jest ukorzeniona a nawet odcięta od matki i czeka na adopcję [ATTACH=CONFIG]347880[/ATTACH] bardzo ładna i delikatna, z chęcią ją adoptuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2016 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 TAR, a próbowałaś założyć konto na Flickr? Na pinterest zdjęcia doaje się z ze swojego kompa tak: Zakładasz tablicę, np jak u mnie „in my garden” W lewym górnym rogu zawsze jest okienko z „Ad w PIN” Klikasz i pojawia się PIN from the WEB albo YOUR DEVICE Klikasz Your Device Dalej to już wyszukujesz co chcesz u siebie na dysku u mnie nic takiego znaleźć nie mogę i wkurza mnie, że muszę każde zdjęcie kliknąć by przenieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 W lewym górnym rogu zawsze jest okienko z „Ad a Pin” Klikasz... i wyskakuje okienko PIN from Wybierasz „Your device” Pojawia się następne okienko Klikasz Choose image, a potem szukasz co chcesz u siebie na dysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2016 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 u mnie tak nie ma, w tym miejscu mam ,,zaproś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 I w ogóle nie pojawia Ci się Ad pin ??? U mnie Invite (zaproś) jest koło mojego nicka z kółeczka ze zdjęciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.02.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 u mnie tez tego nie ma, jest tylko znak + i moge dodawac zdjecia jedynie pojedynczo, zadnych ad pin itp. nie mam, nie pasuje mi generalnie wiec niech to konto sobie jest ale zdjec tam nie bede ladowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 Pinterestu używam do kolekcjonowania co mi się w necie rzuci w oko. Mam tam tylko trochę kwiatków z mojego ogrodu. Teraz robię tablice w photobuckecie. Jak napakuję trochę to dam wam linki Jest faktycznie wygodniejszy do wkladania fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.02.2016 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2016 u mnie tez tego nie ma, jest tylko znak + i moge dodawac zdjecia jedynie pojedynczo, zadnych ad pin itp. nie mam, nie pasuje mi generalnie wiec niech to konto sobie jest ale zdjec tam nie bede ladowac. Ten + jest żebyś dodała nową tablicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.02.2016 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2016 Czekam na dziecię, może się zlituje i założy mi konto na PB jak nie nadal będę Was o porady prosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.02.2016 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 mam konto na pb ale zdjęć nie mam czasu tam wstawić za to kwiaty krokusów się pokazały... wczoraj, dziś śnieg na nie pada zima nie oduszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.03.2016 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Gosiu, dojechałam szczęśliwie, autko już w warsztacie:yes: podaję linka do wózka-taczki, mój kupiłam na allegro 4 zł taniej niż u tego producenta, co prawda chiński ale tworzywo "wanny" jest bardzo mocne http://matoga.com.pl/pl/wozek-ogrodowy-kiper-maxi-110l-producent.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2016 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Dziękuję wózek wygląda rewelacyjnie, bardzo praktyczny jak to w warsztacie, działo się jeszcze coś, wody starczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.03.2016 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 wszystko w porządku:yes: ale trzeba wymienić wodę na płyn nie zamarzający.wózki sa i mniejsze, takiego jak mój teraz nie widzę, jest 75l - mały, mój 90l średni i 110l duży - jak dla słabej kobietki to za duży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2016 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 dla mnie wystarczy 75? czy poczekać lepiej na tak jak Twój - 90? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2016 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 i jeszcze jedno - taczki się pcha a wózek tylko ciągnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 02.03.2016 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 można i pchać ale wygodniej się ciągnie;) taczkę też można ciągnąć poprzeglądaj stronki z wózkami i porównaj wymiary wanien bo podwozia są takie same, myślę że 75l powinno Ci wystarczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2016 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 porównam z taczką, ale na oko chyba mi wystarczy, a i mnie łatwiej będzie mniejszym operować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts