pestka56 05.03.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2016 Wyszło Ci tak jak i mnie mniej więcej http://olx.pl/piaseczno/q-ziemia-ogrodowa/?search[dist]=5Problem w tym, że im bliżej naszej (Gosiek i mojej) strony Warszawy tym drożej. Konstancin i kilka innych bogatych miejscowości bruździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2016 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 A ile potrzebujecie tej ziemii? u mnie, przypuszczam, ze to co zamowilam to dopiero polowa. Na razie wsypiemy to a potem ewentualnie sie dokupi. Ziemie chce juz teraz, bo planuje razem z budowaniem ogrodzenie stawiac i powoli ogrod zaczynac gdzies na obrzezach. Przy domu rabaty zrobie po skonczeniu elewacji. Obstawiam lipiec. Na pewno zalicze wrzesniowe targi i zakupie cos tam z krzaczkow i bylin. Czuje ze na finiszu przprowadzkowym bedzie sie dzialo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ja dokupuję tylko po to żeby na rabaty podsypać, bo mojego kompostu za mało. Dlatego w workac, bo jak sama robie to mi wygodniej. W zeszłym roku podnosiłam tez rabaty do gory, ale na to mam jeszcze troche humusu zgarniętego ze 100mb drogi. TAR, pamiętaj, że po 3-4 latach to co nadsypiesz osiądzie o połowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2016 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Czekam na roboty w ogrodzie - poprowadzenie wody, dopiero wtedy będę myśleć o ziemi, choć wici rozpuszczone i czekam na okazję. Okazja ostatnio okazała się oszukana i człowiek dostał zdecydowanie nie to czego oczekiwał Sama i tak nie dam rady tego podsypać więc i tak wywrotki mnie czekają i męskie ramię z grabiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2016 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Ja dokupuję tylko po to żeby na rabaty podsypać, bo mojego kompostu za mało. Dlatego w workac, bo jak sama robie to mi wygodniej. W zeszłym roku podnosiłam tez rabaty do gory, ale na to mam jeszcze troche humusu zgarniętego ze 100mb drogi. TAR, pamiętaj, że po 3-4 latach to co nadsypiesz osiądzie o połowe. No przeciez. Wsypuje 2 razy tyle co potrzebuje:lol2: no i gorki bede robic. Nie chce na rowno. W miejscach rabat grunt wymienie na ziemie. Pod trawnik nie bede swirowac. Pol metra na piach wystarczy dla trawy. Jakos to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.03.2016 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ile wywrotek zamawiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 06.03.2016 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Świetnie, ze nie będzie płasko. U mnie nie jest bardzo fałdowane, ale i tak sąsiadka, która ma wszystko z poziomicą zachwyca się, gdy po południu patrzy na cienie na moim trawniku. U niej tylko jedna spora górka – podniesiony teren do poprowadzenia rozsączania z oczyszczalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2016 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 ile wywrotek zamawiasz Na pierwszy rzut 10 +10 a potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.03.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Dobra lece sie szykowac do teatru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2016 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Znowu na minusie i to 4C a tak już wiosny by się chciało TAR jak sztuka? pestka dla ciebie i innych kociarzy - nie ma to jak być przesz szopa upranym https://www.facebook.com/albertschweitzerstiftung/videos/10153674349985491/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2016 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 a tu psi spokój - uśmiałam się do łez https://www.facebook.com/www.kobietanietylkopopiecdzisiatce/videos/1716385708584706/ moje chyba widelce by pozjadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 calkiem niezla ale siedzenia w szekspirowskim sa do bani dla osob z chorymi plecami/kolanami/barkiem za to teatr jest przepiekny, odwzorowany 1 do 1. polecam odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2016 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2016 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 polecam artykul i sam teatr tez polecam, niezwykle miejsce, niezwykły budynek w naszym miescie: http://zblogowani.pl/wpis/623543/tajemnicza-czarna-skrzynka-teatr-szekspirowski my wczoraj siedzielismy na balkoniku na poduchach, spektakl na tzw. elzbietanskiej scenie, na stojaco bym nie wyrobila. ale czasem sa spektakle gdzie wystawiaja fotele i te juz sa calkiem wygodne a tu o samym spektaklu: http://kultura.trojmiasto.pl/Rubaszna-satyra-na-zdrade-malzenska-O-Wesolych-kumoszkach-z-Windsoru-w-GTS-n91949.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2016 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 faktycznie na takich poduszkach to długo w komforcie nie posiedzisz, ale teatr i scena bardzo ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 07.03.2016 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Teraz okazało się, że płytki są bardzo twarde i kruche, trudno w nich wiercić, a mam potrzebę powieszenia haczyków i jak lustro zamocować? tylko na klej Gosiu, coraz ładniej się robi i ta długa szafka pod skosem jest super! a co to za umywalka? mnie się widzi tu duże kwadratowe lustro w drewnianej ramie podobnej do szafek:yes: swoje nowe lustro powiesiłam na haczyku od kinkietu:D też nie chciałam wiecić dziur wiec przyszpiliłam od spodu ramy zszywaczem tapicerskim linkę do wieszania prania - cienką a mocną, prawie nie widoczną i na niej sobie wisi bezpiecznie, a troche waży... nie dowierzam tym plasterkom, zwłaszcza gdy przeczytałam żeby nic na nich nie wieszać nad łóżkiem:o ciekawe czemu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.03.2016 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 (edytowane) skonsultowałam wiercenie z kafelkarzem - dobre wiertło poradzi sobie ze wszystkimi płytkami nawet tak twardymi - bardzo mnie to cieszy mówisz, żeby nad łóżkiem nic na plasterkach nie wieszać to włoska umywalka Plettro - wynik wielokrotnego łażenia po sklepach z armaturą kiedyś będę mieć czas to i lustro wejdzie mi w oko, a do tego oświetlenie w całej łazience bo na razie drucini wiszą Edytowane 7 Marca 2016 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.03.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2016 Gosiaczku umywalka jest piekna az bym chciała zerżnac do jednej lazienki, jaki masz model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2016 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Najpiękniejsza jest z góry, szkoda, ze mam stary kran i korek, ale kiedyś to się zmieni to taka Art Ceram Plettro quadro 59 x 45 (L2200) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2016 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Choć pochmurno i zimno to jednak wiosna idzie - mam nadzieję że to wytrzyma słońce nie świeci to i kwiaty się nie rozwijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts