Gosiek33 08.03.2016 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 TAR tu lepiej ją widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2016 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 dokladnie te widzialam w necie, jest super, podoba mi sie tez L2100 i L2150. A jaka jest jakość ceramiki? zazdroszcze wiosny w ogrodzie. u nas od czwartu ziemia sie bedzie wozic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2016 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 trudne pytanie mi zadajesz, jest ładna i z formy delikatna, kształt nieregularny jak muszla małża - może i kolor dlatego nie taki neonowo biały w porównaniu do kibelka koła wydaje się mniej biała - teraz jak popatrzyłam to każda biel z innej parafii miska sedesowa wściekła biel, deska sedesowa właśnie tak złamana jak umywalka, wanna polspa też złamana ale z kroplą zieleni nie wiedziałam, że u mnie tak kolorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2016 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jestem w szoku kupiłam kilka rzeczy na allegro, kilka idzie przez inpost jedna 26 druga 29 lutego - w śledzeniu przesyłek widzę, że dopiero dziś maja dotrzeć do mnie. 6 marca kupiłam wózek kiprujący i co - właśnie został mi przywieziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.03.2016 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 wiesz Gosia ja mialam wczesniej umywalki z koła, normalnie tragedia, biel byla szara a nie biala a jakosc ceramiki fatalna, same wzery, bez polysku, strasznie kamieniem zachodzila jakby zle byl połozony połysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 08.03.2016 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 Jestem w szoku kupiłam kilka rzeczy na allegro, kilka idzie przez inpost jedna 26 druga 29 lutego - w śledzeniu przesyłek widzę, że dopiero dziś maja dotrzeć do mnie. 6 marca kupiłam wózek kiprujący i co - właśnie został mi przywieziony bo dziś piorytetowo są obsługiwane panie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.03.2016 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2016 chyba czekali z dostarczeniem przesyłek do 8 marca ale okazało się, że blondynka ze mnie jak zobaczyłam instrukcję montażu kiprownika to wymiękłam, dziecię mi nie pomoże bo zapach gumy ją wykończy. Naprawiłam separator popiołu ale tu się poddałam. Amelio sama to skręcałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.03.2016 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 (edytowane) sama:wiggle: to na pierwszy rzut oka wydaje się skomplikowane, wg instrukcji pomału się da:yes: u mnie tylko jedna dziurka w wannie była ciut przesunięta i musiałam rozwiercić Z czym masz problem? wrzuć tu instrukcję bo już niezbyt dobrze pamietam jaka była kolejność to współnymi siłami damy radę Smrodek tworzywa rzeczywiście początkowo jest intensywny ale szybko się ulotni. Dziś słoneczko przygrzewa więc możesz wystawić na dwór do wietrzenia. Też mam całe kępy krokusów z pączkami, na razie takich badziewiastych, drobnych bladożółtych z Lidla, myślę że dziś się rozwiną te grube, szlachetne dopiero wychodzą. Bardzo mi się podobają takie jak Twoje - żółte z brązowymi paskami, od 2 lat je szukam i nie mogą dostać kupione na targu okazały się całe żółte... Edytowane 9 Marca 2016 przez Amelia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2016 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Amelia sprobuj w Benexie oni maja piekne krokusy, ja kupilam bladofioletowe z ciemnofioletowymi pasami i wlasnie żółte z brązowymi - , cudne i duże http://cebule-kwiatowe.pl/krokus/ tyle ze krokusy beda mieli jesienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2016 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 u mnie na pobliskiej ulicy mają zawsze dobre cebulki i nie najgorszy wybór, najważniejsze że potem wszystko się sprawdza Amelio podeślij mi linka do swojej poczty bo zrobiłam pdf a nie potrafię go wysłać w prywatnej wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2016 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 TAR jesienią nakupiłam sobie różne cebulowe w Obi zobaczę co z tego wyjdzie - jednak zdecydowanie wole pomacać cebulki zanim je kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.03.2016 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Przez caly okres kiedy mialam ogrod kupowalam tam cebulki, sa bardzo dobrej jakosci, nie oszukane w przeciwienstwie do marketówek (nacielam sie na liliach). Wszystkie te cuda moje typu czosnki, tulipany, narcyze, szafirki, irysy, mieczyki i inne kupowalam wlasnie tam, dla mnie i mojej mamy. Maja dobry towar za dobra cene. Kiedy bywam na targach ogrodniczych to wystawcy maja zazwyczaj cebulki od nich tylko ich cena x3 lub wiecej - w sumie to rozumiem, ponosza koszty. Ale w tym wypadku wole kupowac bezposrednio. I juz robie liste jesienna zakupow bo planuje duzo cebulek wszelakich nasadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.03.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 chyba czekali z dostarczeniem przesyłek do 8 marca też sobie sama zrobiłam prezent - nożyce akumulatorowe do krzewów i trawy! dziś wypróbuję na tawułkach i wysokich trawach z którymi co roku się męczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2016 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 filmik nakręć jak ciąć będziesz w ubiegłym roku kupiłam duże nożyce i jakoś sobie radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.03.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 za dużo tego mam do cięcia, chociaż też zaiwestowałam w Gardenę to łapska bolą a najgorzej z miskantami chociaz nie wiem czy ta maszyna je weźmie... pompka z Lidla za 29,90zł http://fanlidla.pl/files/g/2__29401_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2016 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Nie widziałam takiej pompki a może jakiś kompresor mały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.03.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 kompresor na pewno lepszy bo nie wymaga użycia siły fizycznej ale wymaga prądu:yes: a ta pompka jeździ ze mną do mamy i na powórku nie trzeba przedłużacza ciągnąć, mięśnie się wyrabiają a co najważniejsze to tania i zajmuje mało miejsca. Można mieć i jedno i drugie, a co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.03.2016 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Moje nożyce akumulatorowe leżą, bo tną na akumulatorze tylko 15 minut. Co można przez ten czas ciapnąć?Kupiłam drugie i chodzę z kablem. Te tną do 1,5 cm grubości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.03.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2016 Mam nadzieję, że nożyce mi wystarczą Amelio to są nakrętki samokontrujące, tak coś po głowie mi chodziło. Tylko, że ta wiedza na razie mi nic nie pomaga. Mam na nich ok. 1 cm luzu Chyba do wulkanizatora podjadę, on się zna na takiej robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 10.03.2016 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2016 Wczoraj późno wróciłam i obciachałam tylko 2 tawułki, proso różgowate i grubego miskanta Zebrinusa. Świetnie tnie, szybciutko, tylko zbierać obciętego nie chce..... nie wiem ile czasu jednorazowo będzie ustrojstwo pracować, napisali że 40 minut a potem 3 godz. się ładować, ok. będę robić przerwy na kawę i karmi:D z moimi bolącymi nadgarstkami to wielka pomoc bo jak głupia namnożyłam i nasadziłam tawułek i traw, głównie rozplenic... Gosiu jak możesz to pokaż ten wynalazek, coś mi świta że też początkowo miałam jakieś problemy ale nie pamiętam jakie:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts