Kruela 16.04.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 O Bożżżżżżżżż ... jakie cuda .. do jutra będę siedzieć i sie przyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.04.2009 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Wstajemy, wstajemy i pijemy http://www.aktywnisingle.pl/images/drinki3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gosiula, a Ty kiedy skończysz 13 lat?Piękności tu serwujesz, oj piękności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Dzień doberek, wczoraj dzięcioły sobie stukały w taki dziwnym rytmie jakby drzewo skrzypiało - raz jeden, za chwile w oddali drugi tego pstrego upolowałam, ale duży czarny płochliwy zwiał zanim z aparatem do niego dotarłam http://img13.imageshack.us/img13/2401/dzieciol.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Hejka Gosia Ty to chyba fotografem z zawodu jesteś śliczne te Twoje fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 To tylko moje hobby, lubię sobie niektóre sprawy przybliżyć - często ich gołym okiem nie widać, albo człowiek nie ma czasu pooglądać, a jak już złapane, wykadrowane to można sobie spokojnie pokontemplować, po czasie przypomnieć ulotna chwilę A na zmartwienia to trzeba z góry znaczy siem z wysooooooka patrzeć i mieć je za nic, bo co one mają za znaczenie z dużej perspektywy rany spadam bo na jakoweś rozmyślania mnie naszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 na to spadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Gosiu, piękne zdjęcia witam się piątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.04.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 .... to Ty mnie chcesz powiedzieć, że osobiście te zdjęcia robisz ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 No przeca, że sama, z małymi wyjątkami - np ślimaczek deptany moim butem dziecię me robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.04.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 przeklejam od Nefer jakby ktoś przegapił UWAGA, UWAGA - organizujemy się na pospolite ruszenie ZLOT FORUMOWY 2009 tutaj : http://forum.muratordom.pl/spotkanie-forum,f138.htm Jeden temat - czekamy na propozycje miejsca i czas Drugi - lista chętnych : wpisujcie się prooooszzzzzzęęęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 17.04.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 dla Ciebie, Gosiu:http://img2.imageshack.us/img2/2471/winia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 ty pewnie juz na działeczce ale wpadłam buziaki zostawić i podziękowanie za towrzystwo w drodze do Nefci - polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? a gdzie te foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? a gdzie te foty tak generalnie foty są i u Neff i u kazdej z nas w komentach i tuuuuu. Gosiek lubi zdjęcia jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? a gdzie te foty tak generalnie foty są i u Neff i u kazdej z nas w komentach i tuuuuu. Gosiek lubi zdjęcia jak sądzę pisałaś o zdjęciach kota wczorajszego i myslałam że to ten który był u Nefci ale ja nie widzę chyba nie dopspałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? a gdzie te foty w komentarzach u Nefci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.04.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiu, dziękuję za miłe spotkanie wczoraj u Neferki i miło było cię poznać w realu miłego dnia na działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 19.04.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2009 Gosiek, Ty robisz baaardzo fajne zdjęcia i masz świetny refleks.Szkoda, ze ten kot wczorajszy wyszedł trochę niewyraźny. Może powinien łyknąć rutinoskorbin? To tylko hobby, czy zawodostwo? a gdzie te foty w komentarzach u Nefci obudziłam się już na dobre - bo dojrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts