pestka56 15.07.2016 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 To jaka Ty gmina jesteś sąsiadko ??? U nas jest od obejścia za segregowane 19. Odbierają wszystko w odpowiednie dni, nawet popiół, jak ktoś chce, i wory stosowne zostawiają. Szkoda, że jabłonka chodciaż do dojrzałych jabłuszek nie doczekała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.07.2016 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 Piaseczno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 (edytowane) http://www.ogrodowisko.pl/watek/5594-ogrod-do-odnowy?page=46#post_0 tu mój wątek - TAR wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i tu i tam różne sytuacje się zdarzają, chodzę tam gdzie mi się podoba sporo dziewczyn jest teraz w ogrodowym szale - odpoczywają od budowy Edytowane 17 Sierpnia 2016 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 dzieki Gosia, moze i ja niedlugo odpoczne od budowy, bo prawde mowiac bokiem mi juz wychodzi. zobacze gdzie sie zadomowie ale ciebie odwiedze na ogrodowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 http://assets2.ogrodowisko.pl/uploads/p/123/1230304/original.JPG to tak tytułem próby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 wszystko zmieniasz w ogrodzie? ja walcze teraz z wymysleniem nawadniania, oj ciezko mi idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Czytam sobie Na razie dotarłam do 5 strony. Dobrze, że zimą nic nie pisałaś, bo 40 stron od lutego to i tak dużo. Chyba się też ogrodowo zagoszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2016 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 jak oddzielisz trawę od rabatki? ja wkopywałam plastikowe obrzeża ale i tak ciągle przełaziła:mad: nożem czy szpadelkiem nie chce mi się ciągle poprawiać brzegów bo mam ich kilometry:eek: ale teraz kupiłam w Casto małą lekką niedrogą podkaszarkę z przełącznikiem do zmiany głowicy poziom-pion i w pionie pięknie przycina krawędzie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 wszystko zmieniasz w ogrodzie? ja walcze teraz z wymysleniem nawadniania, oj ciezko mi idzie Może nie wszystko ale chciałabym to w końcu jakoś uporządkować. Nawadnianie trudna sprawa a przede wszystkim kosztowna. Choć u mnie to co Ci się nie podoba da się przełknąć, teraz po wytyczeniu rabat trzeba linie podpiąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Czytam sobie Na razie dotarłam do 5 strony. Dobrze, że zimą nic nie pisałaś, bo 40 stron od lutego to i tak dużo. Chyba się też ogrodowo zagoszczę Pestka jasne, że się zagość, zdecydowanie więcej ogrodowych zakręconych tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 jak oddzielisz trawę od rabatki? ja wkopywałam plastikowe obrzeża ale i tak ciągle przełaziła:mad: nożem czy szpadelkiem nie chce mi się ciągle poprawiać brzegów bo mam ich kilometry:eek: ale teraz kupiłam w Casto małą lekką niedrogą podkaszarkę z przełącznikiem do zmiany głowicy poziom-pion i w pionie pięknie przycina krawędzie:yes: Amelia raczej nic nie będę robić - nie stać mnie ani na kostkę, ani na ekobordy i inne wynalazki. Zakopałam parę lat temu folię kubełkową i bez przerwy ją kosiłam Dwa lata temu zaczęłam przycinać brzegi trawnika i bardzo mi to pasuje. Przydało by się dwa razy w roku, ale raz wiosną też się sprawdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 a ja wlasnie zamawiam obrzeza po taniosci, na trim bordy i eco bordy przy tej ilosci rabat tez mnie nie stac. kupuje proste limiteo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2016 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mam te same obrzeża co Ty, TAR. Jak dobrze wkopane, sprawdzają się. Tylko ciężko je wkopywać, bo dość wiotkie są. Gosiek, najpierw poczytam co nawywijałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 to nie ja bede je wkopywac wiec sie nie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Tobie to dobrze, paluszkiem pokażesz co i gdzie i zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 tia, tylko na koniec musze wyskoczyc z kasy do rabat tyczenia i zalozenia trwnika bierzemy pana ogrodowego, ma tez zrobic wyniesienie rabat i murki wg. projektu. reszte zrobimy juz sami. przyjechaly mi dzis jeszcze 4 wywrotki czarnoziemu, dwie ostatnie dojada pozniej, bo chwilowo nie ma jak do nas wjechac. a moze nie beda juz potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2016 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Zarejestrowałam się, więc jak /jeśli wątek założę, to mnie łatwo znajdziesz i... czytam powolutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 w tym roku raczej efekty beda marne, plan jest na to co napisalam plus wsadzenie mojego tysiaca cebul i tego co trzymam na balkonie. Ewentualnie moze jeszcze zdaże z tym co od was dziewczyny dostane :D:D musze przez jesien i zime odpoczac od robienia, wzmocnic kregosłup, naprawic bark i z wiosna intensywnie ruszyc z sadzeniem. na maj zamawiam tira bylin byc moze jesienia wsadze jedynie kilka drzewek, brzozy, jakiegos buka, sosenke, modrzewia ot nie za duzo na poczatek. nie mam jeszcze za bardzo planu nasadzen. zima wymodze cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.08.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 byc moze jesienia wsadze jedynie kilka drzewek, brzozy, jakiegos buka, sosenke, modrzewia ot nie za duzo na poczatek.. Brzozy nie sadź. Wiesz jakie później mogą być problemy. Za duża, za mała, złamie się......jednym sąsiadom się spodoba inni będą o Tobie źle gadać....po co Ci to! Nie sadź na razie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts