TAR 17.08.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 klopoty to moja specjalnosc i tak posadze Bobiczku wybierasz sie na zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 TAR posadź buka, posadź piękne klony...i 1000 cebul totalne szaleństwo Bobiczku miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.08.2016 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Bobiczku wybierasz sie na zlot? Jest wstępna decyzja - na tak. Zostaję do środy (jak mnie kto po zlocie zaprosi do siebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 17.08.2016 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 TAR Bobiczku miło Cię widzieć Jestem często - ale wstydzę sie pisać. Ortografia, interpunkcja wiesz jak jest......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.08.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 klonow nie chce, nie pasuja mi do tla wokol, beda brzozy, bo je lubie najbardziej, pare youngii, long trunki + jedna zwykla w narozniku co wy tych brzoz tak sie boicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 właśnie;) też mam sporo brzóz:yes: i takich co mi się wysiały na rabatkach z lasku naprzeciwko i dokupione z żółtymi i bordowymi liśćmi (mniejsza o nazwę), gracilis szczepioną i rosnącą normalnie, youngi... cudne są i szybko rosną ale gdy rosną bez konkurencji innych drzew to mają piękne korony już od dołu i nie pędzą tak szybko do góry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2016 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 http://www.ogrodowisko.pl/watek/5594-ogrod-do-odnowy?page=46#post_0 tu mój wątek a ja się zastanawiałam dlaczego tak zamilkłaś na fm..... dużo mam do poczytania;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Jestem często - ale wstydzę sie pisać. Ortografia, interpunkcja wiesz jak jest......... dawno takiego tłumaczenia nie słyszałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2016 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Mam brzozy, głównie za płotem - śmiecą niemiłosiernie nasionami, mam też dwie w ogrodzie, jedną samosiejkę z pietyzmem wsadzoną gdzieś tam w ogrodzie i drugą youngi. Mam nadzieję, że pięknie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 Brzozy są super. Mam w płd-zach narożniku 7 zwykłych i 1 Youngi na ich tle. Kombinuję gdzieby tu znaleźć miejsce na choćby jedną Doorenbos. O 3 sztukach nie śmiem marzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Gosiek, TAR, będziecie na zlocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2016 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 oczywiscie i Amelia tez bedzie i Wusia i Malka. Wbijaj Żelunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Co to znaczy wbijaj? Ty wiesz, że ja nie tutejsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2016 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 to znaczy wbijaj sie na impreze, przyjeżdzaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Będę z rodzinką. Pewnie nie na długo, bo Stefek nie wytrzyma za wiele, ale mam nadzieję Was uściskać, jeśli pozwolicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.09.2016 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 No to super, sami przyjdziemy po usciski. Ja bede sama, mezaty tym razem zostaje w domku z bialaskami. Ale w hotelu bede z Wusia w pokoju to sie nagadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.09.2016 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 No to super! Już się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.09.2016 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Znowu murator nie wysyła powiadomień Za to bardzo się cieszę na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.09.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Oj Gosiek, wycałuję i wytarmoszę Cię za wszystkie czasy! Jeno kciuki trzymaj by zdrowie nam dopisało, bo to różnie z tym bywa w tym akurat okresie, tfu, tfu, że tak powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.09.2016 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2016 i ja tez sie ciesze ze znowu sie spotkamy, szkoda ze tak nas malo, jakos mam wrazenie, ze wiele osob szuka pretekstu by nie pojechac. w moim przypadku bede chwile po przeprowadzce, zmeczona, jak zombiaczka ale przyjezdzam, bo rok temu bylo zaczepiscie. byl Tomek z Majka, była Tola, Bobiczek, Krolik, Arctica, Malka, Wusia, Rasia, Ew-ka, Edzia i mnostwo innych osob. I jak czytam w innym watku, ze nie warto, ze cos tam cos tam to mnie telepie. Sory ale widze ze ostatnio malkontenctwo na topie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts