Amelia 2 21.12.2016 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2016 Gosiu, serdecznie życzę Tobie i Twojej rodzinie http://kartki24.eu/kartki/44/5/d/510.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.12.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2016 Wesołych Świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.12.2016 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2016 Bardzo dziękuję Wszystkim za Życzenia i Wszystkim zaglądającym tu ślę serdeczne życzenia Szczęśliwego Nowego Roku 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.01.2017 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Gosiek, dziękuję Kochana za..., przepiękny jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Cieszę się Żelko kochana, że choć raz mogłam sprawić Ci przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Czesc Gosia co tam slychac, jakies fotencje moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Jak zwykle net i muli, foty na o wrzucam ale też mogę i tu coś wstawić oraz takiego jednego co wolał na zimę zostać z nami a myślałam, że to drozd jakiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 kochana moja juz wiosny nie moge sie doczekac, kiedy zaczne ogrodowo dzialac. a dzis chyba po karmnik pojade, w naszy ogrodowym sa stojace na pienkach brzozowych, bardzo mi sie podoba i ladnie wpasuje sie w moj ogrod. glowkuje jak, gdzie i czym obsadzic wlosci. i glowa pusta. znowu bede na zywiol sadzic a potem przesadzac:rolleyes: pamietasz moj front, zastanawialam sie nad opcjami w lezkach brzoza / tamaryszek, bedzie chyba tamaryszek i jarzab:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 chociaz moze zostane przy brzozi i tamaryszku a jarzaba dam gdzies w poblizu okien salonowych, w naszym lesie rosna wiec powinien pasowac. a chcialabym zima troche owocow i ptaki by nas odwiedzaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Jarząba nie polecam, zbyt często zawodzi i kaprysi, jak gdzie w kupie rośnie i inne krzewy go przysłaniają można to przeżyć, jak ma być wizytówką to musi być coś ,żelaznego' Oglądałam pierwsze odcinki GHTV w tym ogrodowe a tam szmaty królują, albo pan wysypuje żwirkiem pół ogródka by był bezobsługowy Mam żwirek na miejscu postojowym i co jakiś czas szlak mnie trafia Zdecydowanie nie jest to bezobsługowe podłoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Najlepiej na żywioł gdy ramy ogólne ustalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Gosienko ostatnio w tv to wszedzie szmaty kroluja - ot taka dygresyjka prawdopodobnie pojde na zywiol, przekrojowka ktora chce posadzic przyprawia nawet mnie o bol glowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Powolutku, powolutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 na pewno wiosna w pierwszej kolejnosci posadze drzewka potempomysle o krzakach i nizszych nasadzeniach. Chciałabym jednak stworzyc zielone tło i chyba posadze pecherznice. no chyba ze znajde gdzies tanie sadzonki grabowe tyle ze na efekt dłużej poczekam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2017 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Jak kogoś stać na płacenie firmie ogrodniczej za opiekę nad ogrodem, to może nawet szmaty da radę łyknąć. W końcu co za problem jak roślinkom źle, to wymienić na nowe odpowiednio duże. To tylko kasa A tak ładnie wygląda taka rabatka wyżwirkowana, nic tylko się poświęcić i na kolankach jesienią listki wybierać, bo grabie przecież to świństwo pod spodem poszarpią. Co za jakaś zmora ogólna z tą włókniną na rabatach. U mnie wprawdzie zdała egzamin jako spodnia warstwa pod kamienną ścieżką. Choć i tak wysiewają się różne między kamieniami. Na rabatach leżała tylko na tych, które czekały na nasadzenia. A i tak był problem, bo ją poprzerastały chwasty i podarły. TAR, marudzisz Wiadomo, że zrobisz cud miód z ogrodu. Masz doświadczenie i wiesz co chcesz. Tylko powoli i będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 u mnie na razie oprócz trawy sa tylko szmaty i niestety beda dopoki nasadzen nie porobie i nie wysypie kora. wczesniejsze sciaganie szmat mija sie z celem, tak przynajmniej bialasy sa czyste a i my po blocie nie brodzimy. na poczatku chce sie skupic na nasadzeniach a nie zaczynac od plewienia, bo to bylo wykonane dwukrotnie i na to poszly szmaciaki. juz niedlugo marzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.01.2017 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Pestka szmaty, szmatami, ale wysypanie żwirku i oczekiwanie, że jest bezobsługowy to nabijanie ludzi w bambuko. Podjazd mam ze żwirku na suchym betonie a tyle chwastów się sieje, że czasem szlak mnie trafia, jak pielę to gady często się urywają, podważyć nie bardzo można bo podłoże się niszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.01.2017 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 pod zwirkiem tez mam szmaty i na stowe beda samosieje, taki urok,. tyle ze przy szmacie łatwiej sie tego pozbyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 09.01.2017 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 na pewno wiosna w pierwszej kolejnosci posadze drzewka potempomysle o krzakach i nizszych nasadzeniach. Chciałabym jednak stworzyc zielone tło i chyba posadze pecherznice. no chyba ze znajde gdzies tanie sadzonki grabowe tyle ze na efekt dłużej poczekam:cool: zdecydowanie polecam pęcherznice:yes: niekłopotliwe, szybko rosną a teraz całe chmary gili je obsiadają i nasionka wyjadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 09.01.2017 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Żwirek można przegrabiać. Trochę pomaga. Ale jak pod spodem włóknina, to się ją poszarpie. Mamy podjazd do garażu wysypany żwirem. Początkowo, jak nie mieliśmy kasy, wyłożyliśmy częściowo cegłą rozbiórkową, a częściowo klockami betonowymi. Nie usunęliśmy tego przed wysypaniem żwiru. Przegrabiam ten żwirek i jest okey. Ale jak odpuszczę, to oczywiście wyrasta co chce. Jak u Ciebie, Gosiek. Mam wtedy dzień pielenia kamieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts