Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Właśnie powinnam sobie strzelić świetlik jak Twój :lol: tyle, że w moim zamku taki pomysł by nie przeszedł :wink: Ale jasno się zrobiło, że hej jak sobie usiądę na tronie w łazience to mogę harce wiewiórek pooglądać :wink:

http://img26.imageshack.us/img26/3886/dzialka1052009092.jpg

a maja skubane co skubać

http://img18.imageshack.us/img18/2733/dzialka1052009120.jpg

Ale piekne zdjęcia u Ciebie :D

A ja się chciałam o zdrówko twojej suni spytać, już wszystko OK ?

Przez te kleszcze też boję sie ze swoją na spacery na trawniki wychodzić

Pozdrowienia od mojej Sisi dla twojej suni

http://foto3.m.onet.pl/_m/f4a586a337464c130812fc8199ca2397,10,19,0.jpg

(uwielbia czesania, tak wtedy wygląda hi, hi)

niczym moja Punia :lol: :lol:

Witaj - tego znowu nie wiedziałam - kolejny yorczek poznany na forum :lol: :lol: rozkoszna - widzę, że też lubi na ludzieńkach leżeć :wink:

Uwielbia :D , tylko czeka jak mi na kolana wskoczyć, a mężowi to najchętniej wskakuje na ramiona i szyję niczym gustowny kołnierzyk :D

he, he zimą to dobrze ma ale teraz raczej ciut gorąco :wink: U mnie M jak ma usiąść przy mnie gdy akurat suka okupuje krzesło, to albo ją na kolana bierze, albo grzecznie drugi stołeczek by biedulce snu nie mącić :wink: :lol:

Moje to mama z córą, oczywiście młodsza ,,jeździ" po starszej, ryczy na nią szczególnie jak już na mnie się umości w łóżku, to mamuśka boi się wskoczyć i piszczy by dać jej przyzwolenie na właz :wink: wtedy i tak boczkiem po pańciu przełazi do mnie ale z drugiej strony nóg się mości :wink: Ale ogólnie bardzo są za sobą, często razem śpią, wylizują się, bawią, kłócą - jak to w rodzinie. Zdecydowanie im weselej. Nie miałam wystarczająco dużo czasu dla suńki :oops: , więc zdecydowaliśmy się na druga pannę i od razu weselej ma, choć nadal do nas na pogaduch, pieszczoty i zabawy przyłażą - teraz obie :wink:

Przepraszam, że budowlany watek w psi zamieniam ale o Sisi to moge godzinami. Też zdecydowaliśmy o drugim żeby jej weselej było. Nasza jeszcze nie rodziła ale córa juz zapowiedziała że żadnego szczeniaka nie pozwoli oddac, więc wolimy na razie obcą wziąść, ale zapewne z tej samej hodowli co sisi

Przepraszam, że budowlany watek w psi zamieniam ale o Sisi to moge godzinami. Też zdecydowaliśmy o drugim żeby jej weselej było. Nasza jeszcze nie rodziła ale córa juz zapowiedziała że żadnego szczeniaka nie pozwoli oddac, więc wolimy na razie obcą wziąść, ale zapewne z tej samej hodowli co sisi

Faktycznie, jak oddać nie pozwoli, to niebezpiecznie może być :wink:

Co ty, sie nie gniewamy :wink: tu wontek zwierzenco-ogrodowy nawet bardziej niz budowlany odchodzi :lol: a barranki2 to zdradźcie gdzie w tym szalonym tańcu ogon a gdzie nos :o :wink:

I ja na chwilkę, zanim usnę wpadam się przywitać :)

Jutro i nasza gadzina starowina psina na budowę jedzie :) i mam nadzieje, że żadnego kleszcza nie upoluje :( bo miał już kiedyś i się ledwie chłopak wylizał :roll:

pozdrowienia przesyłam dla rodzinki i psinek hałaślinek ;)

Na moich znów znalazłam, niemrawe toto było ale ten Advantix jakoś słabo odstrasza, po EXspocie przez pierwsze dwa tygodnie nie było żadnego 8) Najgorzej, że nie znajduję na psach tych potworów do czasu aż sie nie przytwierdzą :evil:

Monia oj pracowity, wybieramy się dalej do roboty

Kruelko miło mi Cię widzieć :lol:

Dzień dobry :D

My też za chwilę wybieramy się na działeczkę :wink:

Gosiu, nie wiem czym smarował wet. naszą Misię, ale jest to naprawdę skuteczne - szwęda się teraz bezpiecznie po wszelkich zakamarkach, robi fikołki na trawie na patyku i od tygodnia nic się nie czepia :o Ponoć jest to skuteczne 4 tyg. :D