monia i marek 01.05.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień dobry i miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.05.2009 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Dzień doberek, wszyscy już na wywczasach a ja jeszcze w domu kibluję, bo u mnie jakieś śpiochowisko http://img523.imageshack.us/img523/4421/dzialka30042009018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.05.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Witanko Gosiaczku! Okna, okna... dużo okien... uwielbiam okna! Może jeszcze wymyśl jakieś miejsce na okno, skoro to tak fajnie, szybko i przyjemnie... a potem jaaasno!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.05.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Właśnie powinnam sobie strzelić świetlik jak Twój tyle, że w moim zamku taki pomysł by nie przeszedł Ale jasno się zrobiło, że hej jak sobie usiądę na tronie w łazience to mogę harce wiewiórek pooglądać http://img26.imageshack.us/img26/3886/dzialka1052009092.jpg a maja skubane co skubać http://img18.imageshack.us/img18/2733/dzialka1052009120.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.05.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ale piekne zdjęcia u Ciebie A ja się chciałam o zdrówko twojej suni spytać, już wszystko OK ? Przez te kleszcze też boję sie ze swoją na spacery na trawniki wychodzić Pozdrowienia od mojej Sisi dla twojej suni http://foto3.m.onet.pl/_m/f4a586a337464c130812fc8199ca2397,10,19,0.jpg (uwielbia czesania, tak wtedy wygląda hi, hi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ale piekne zdjęcia u Ciebie A ja się chciałam o zdrówko twojej suni spytać, już wszystko OK ? Przez te kleszcze też boję sie ze swoją na spacery na trawniki wychodzić Pozdrowienia od mojej Sisi dla twojej suni http://foto3.m.onet.pl/_m/f4a586a337464c130812fc8199ca2397,10,19,0.jpg (uwielbia czesania, tak wtedy wygląda hi, hi) niczym moja Punia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 07:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Ale piekne zdjęcia u Ciebie A ja się chciałam o zdrówko twojej suni spytać, już wszystko OK ? Przez te kleszcze też boję sie ze swoją na spacery na trawniki wychodzić Pozdrowienia od mojej Sisi dla twojej suni http://foto3.m.onet.pl/_m/f4a586a337464c130812fc8199ca2397,10,19,0.jpg (uwielbia czesania, tak wtedy wygląda hi, hi) Witaj - tego znowu nie wiedziałam - kolejny yorczek poznany na forum rozkoszna - widzę, że też lubi na ludzieńkach leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.05.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Uwielbia , tylko czeka jak mi na kolana wskoczyć, a mężowi to najchętniej wskakuje na ramiona i szyję niczym gustowny kołnierzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Uwielbia , tylko czeka jak mi na kolana wskoczyć, a mężowi to najchętniej wskakuje na ramiona i szyję niczym gustowny kołnierzyk he, he zimą to dobrze ma ale teraz raczej ciut gorąco U mnie M jak ma usiąść przy mnie gdy akurat suka okupuje krzesło, to albo ją na kolana bierze, albo grzecznie drugi stołeczek by biedulce snu nie mącić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gosiek, dopiero teraz dopatrzyłam się u ciebie 2 łobuziaków. Też planujemy jeszcze jedną sunię, jak się już przeprowadzimy. Czy dobrze razem się hodują? zgodne są z sobą ?Pozdrawiamkasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Moje to mama z córą, oczywiście młodsza ,,jeździ" po starszej, ryczy na nią szczególnie jak już na mnie się umości w łóżku, to mamuśka boi się wskoczyć i piszczy by dać jej przyzwolenie na właz wtedy i tak boczkiem po pańciu przełazi do mnie ale z drugiej strony nóg się mości Ale ogólnie bardzo są za sobą, często razem śpią, wylizują się, bawią, kłócą - jak to w rodzinie. Zdecydowanie im weselej. Nie miałam wystarczająco dużo czasu dla suńki , więc zdecydowaliśmy się na druga pannę i od razu weselej ma, choć nadal do nas na pogaduch, pieszczoty i zabawy przyłażą - teraz obie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Przepraszam, że budowlany watek w psi zamieniam ale o Sisi to moge godzinami. Też zdecydowaliśmy o drugim żeby jej weselej było. Nasza jeszcze nie rodziła ale córa juz zapowiedziała że żadnego szczeniaka nie pozwoli oddac, więc wolimy na razie obcą wziąść, ale zapewne z tej samej hodowli co sisi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Wewontek dla zieziontek Dzieńbrywieczór. Bo o psach to można tak samo jak o budowaniu - długo i namiętnie Frida w tańcu pozdrawia wszystkie zieziontka duże i małe http://www.barranki.com/slides/Piskórka%20004.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.05.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Przepraszam, że budowlany watek w psi zamieniam ale o Sisi to moge godzinami. Też zdecydowaliśmy o drugim żeby jej weselej było. Nasza jeszcze nie rodziła ale córa juz zapowiedziała że żadnego szczeniaka nie pozwoli oddac, więc wolimy na razie obcą wziąść, ale zapewne z tej samej hodowli co sisi Faktycznie, jak oddać nie pozwoli, to niebezpiecznie może być Co ty, sie nie gniewamy tu wontek zwierzenco-ogrodowy nawet bardziej niz budowlany odchodzi a barranki2 to zdradźcie gdzie w tym szalonym tańcu ogon a gdzie nos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.05.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Gosiu, widzę, że u Ciebie weekend pracowity był? Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.05.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 I ja na chwilkę, zanim usnę wpadam się przywitać Jutro i nasza gadzina starowina psina na budowę jedzie i mam nadzieje, że żadnego kleszcza nie upoluje bo miał już kiedyś i się ledwie chłopak wylizał pozdrowienia przesyłam dla rodzinki i psinek hałaślinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2009 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Na moich znów znalazłam, niemrawe toto było ale ten Advantix jakoś słabo odstrasza, po EXspocie przez pierwsze dwa tygodnie nie było żadnego Najgorzej, że nie znajduję na psach tych potworów do czasu aż sie nie przytwierdzą Monia oj pracowity, wybieramy się dalej do roboty Kruelko miło mi Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Dzień dobry My też za chwilę wybieramy się na działeczkę Gosiu, nie wiem czym smarował wet. naszą Misię, ale jest to naprawdę skuteczne - szwęda się teraz bezpiecznie po wszelkich zakamarkach, robi fikołki na trawie na patyku i od tygodnia nic się nie czepia Ponoć jest to skuteczne 4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.05.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aż cztery tygodnie to proszę zdobądź nazwę preparatu, bo większość trucizn na kleszcze działa co najwyżej przez trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Aż cztery tygodnie to proszę zdobądź nazwę preparatu, bo większość trucizn na kleszcze działa co najwyżej przez trzy to wspominany przez Ciebie Advantix lub Advantage - podobno on jest na 4 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts