Gosiek33 03.05.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 cholibka a u nie juz po tygodniu włażą [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.05.2009 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 a to ciekawe u nas, odpukać, skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.05.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dzień doberek miłego dnia życzę i lecę walczyć z urzędami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dobry wieczór, właśnie wróciłam i siadam do pracy. Na budowie totalna niespodzianka - tynki już jutro zaczynają się , najpierw obrzutka a potem rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Lidszu i jak udało Ci się z tym rowem pomyślnie wyjaśnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Dobry wieczór, właśnie wróciłam i siadam do pracy. Na budowie totalna niespodzianka - tynki już jutro zaczynają się , najpierw obrzutka a potem rusza Gratulacje Cementowo-wapienne czy gipsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 cementowo-wapienne spadło to na nas nagle, rano telefon, że jutro wchodzą Więc biegiem wszystko z domu wyciągać a obrósł już taką ilością gratów, że dopiero teraz przy opróżnianiu było widać pudła z gwoździami, deski i deseczki, rynny i całe mnóstwo po które musiałam po schodach pedałować ze 100 razy tam i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.05.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Hejka Gosiaczku a to ładną niespodziankę miałaś, taaakie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.05.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Na szczęście siedziałam, gdy się dowiedziałam Za to Twoje początki nie nabrały rozpędu , za to jak już pójdzie to nie będziesz nadążać z nowinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 żeby było wiadomo od kiedy (przed 16 się zaczęło ) No i w Muratorze nas dopadły reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.05.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 :o jakie reklamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Już ich nie ma całe szczęście, ale przed 16 kilka razy napadły mnie i się nieco wkurzyłam Ale potem zniknęły z forum, na stronie głównej są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 No i dzie foty z tynkuf? Ha? Grrratulacje, to tak z tydzień, 10 dni i po sprawie... A dom jakże inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Dziś pracuję i jutro też ale może uda mi się na chwilę podskoczyć i coś obfografować - na razie raczej tylko obrzutka. Sama siedzę jak na szpilkach Macie to już za sobą. A co z Waszym ociepleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Ostatecznie chłopaki zaczynają w poniedziałek. I w poniedziałek na 98 proc. zaczynają też ocieplać odzewnętrznie. To jak się tak cudnie stanie, to maj skończmy z domem otynkowanym, z ocieplonym poddaszem i wszystkimi wylewkami, bo w sobotę Eimund przyjeżdża jeszcze raz wylewać garaż i jeden tarasek... Kurcze, no nie do wiary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To kiedy się wprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.05.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gosiek dobra kobieto, to tynkujesz juz. Trzymam kciuki za tynki. Pamietaj aby w naroznikach pod oknami dali siatke, chyba to sie daje, aby potem tynk nie pekal. U nas pod kazdym oknem po prawej stronie jest nie zla rysa, bo tynk popekal... Taka rysa idaca od naroznika okna w dol. U nas nie dali siatki ani nic.., a cos sie chyba z tym robi... Zapytaj musza wiedziec co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 05.05.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Gosiek dobra kobieto, to tynkujesz juz. Trzymam kciuki za tynki. Pamietaj aby w naroznikach pod oknami dali siatke, chyba to sie daje, aby potem tynk nie pekal. U nas pod kazdym oknem po prawej stronie jest nie zla rysa, bo tynk popekal... Taka rysa idaca od naroznika okna w dol. U nas nie dali siatki ani nic.., a cos sie chyba z tym robi... Zapytaj musza wiedziec co i jak... oo, dobrze wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.05.2009 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 ok jutro - najdalej w czwartek będzie kontrola jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 05.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 To kiedy się wprowadzacie eeeeeeee, no, jesienią? Jak się uda... Wszystko zależy od tego, czy uda się naprawić drukarkę do piniendzy A z tą siatką to ciekawe... Nie wiem, czy u nas dawali czy nie, ale nie pęka. I w sumie dobrze, że masz już okna, to od razu zrobią glify i dobrze wyprowadzą kąty (PILNUJ!!!!!). U nas tynki były przed oknami, glify były robione później i to jest na razie jedyny element, ktory został spieprzony i mimo poprawej dalej jest nie taki jak trza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts