Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Gosiek dobra kobieto, to tynkujesz juz. :D

Trzymam kciuki za tynki. Pamietaj aby w naroznikach pod oknami dali siatke, chyba to sie daje, aby potem tynk nie pekal.

U nas pod kazdym oknem po prawej stronie jest nie zla rysa, bo tynk popekal... Taka rysa idaca od naroznika okna w dol.

U nas nie dali siatki ani nic.., a cos sie chyba z tym robi... Zapytaj musza wiedziec co i jak... :roll:

oo, dobrze wiedzieć :wink:

Niby mowia, ze dom siada i to dlatego, ale gdzies kiedys ktos pisal, ze siatke sie daje czy cus.., ale czytalam to juz po tynkach.

Jesli w "doswiadczeniach" da sie taki temat to pewnie doradza co zrobic aby tynki pod oknem nie pekaly.

A ciekawe czemu u nas tylko pod prawym naroznikiem jest taka rysa w dol i to prawie do samej podlogi, a w lewym nie ma nic. :roll:

No nic, pilnujcie teraz poki czas. :wink: Ja juz nie moge.

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witajcie, właśnie wróciłam ta kalina kwiatki ma niepozorne, niewiele większe od tych pączków za to liście pięknie nakrapiane - taka świetlista plama w ogródku

dziś najważniejsze to tynki. Kolejny etap rozpoczety. W domku ciemno, mokro i.............. przytulnie :roll:

a ty nasza przejściowa kanapa wylądowała w kompoście i bardzo malowniczo się prezentuje, dobrze, że deszcz nie był zbyt rzęsisty :wink:

http://img503.imageshack.us/img503/1619/dzialka7052009tynki044.jpg

Witanko, od wczoraj wieczorem miałam do teraz padnięty internet :cry: zdążyłam tylko tynkowanie powklejać jak mnie wycięło. A taki niespodziwany odwyk to bolesny jest 8) A teraz pędzę przez FM by mieć pojęcie co się nadziało :roll:

jeden na razie kwiatuszek z nowego nabytku się pokazał :lol:

http://img21.imageshack.us/img21/4484/dzialka7052009tynki034.jpg

a trukawa przepyszna, dobrze, że za chwilę gruntowe nasze będą (znaczy się polskie - bo na działce to dopiero kwitną)