Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żebyś wiedziała. Kilka dni zamiatałam, odkurzałam, a tu przyszli, napluli i bałagan straszny 8) Ale sprzątają po sobie. Przyszedł hydraulik i uspokoił nas, że jak to na budowie, normalka, on teraz rury czyścić będzie i będzie git :roll: Ale sprzątania to będzie jeszcze cała masa, aż do przeprowadzki a potem co :roll: Potem to już inny bałagan i brud :wink:

Żebyś wiedziała. Kilka dni zamiatałam, odkurzałam, a tu przyszli, napluli i bałagan straszny 8) Ale sprzątają po sobie. Przyszedł hydraulik i uspokoił nas, że jak to na budowie, normalka, on teraz rury czyścić będzie i będzie git :roll: Ale sprzątania to będzie jeszcze cała masa, aż do przeprowadzki a potem co :roll: Potem to już inny bałagan i brud :wink:

Maszyna do tynków chlapie mniej jednak. I generalnie cementowo-wapienne mniej brudzą niż gipsowe - tak słyszałem. A nasi chłopakowie to tak po sobie wysprzątali, że po ich wyjściu było na chudziaku czyściej niż przed ich przyjściem :wink: Po wylewce to nawet - jak zamiotłem - to można było nieomal na bosaka po domu ganiać, a teraz znowu syf, bo dwie ekipy się ganiają i cudów nie ma. Trochę już bym chciał, żeby był znowu spokój :wink: :wink: :wink: Ale coś za coś...

Pięknieje Ci domek, pięknieje.

Pasie ma dobry pomysł, może jakaś sesja zdjęciowa dla forumowych dzieci.

Ciekawe ile ich w sumie mamy? :D

dzień, a właściwie półdzień dobry :D

sesja zdjęciowa :roll: dobre sobie to trzeba poczekać jak się już dobrze zaczną bawić i słońce będzie przyjazne (albo rano albo popołudniową porą) to można za nimi biegać i pstrykać :wink: