Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ha Barranki, dobrze, że choć schody mam :wink: zresztą moje bardziej ulubione miejsce w domku :o :wink: , pogoń nasza skończy się co najwyżej na ociepleniu domu, a potem 8) :-? ... potem będę do Was na kawę na tarasie się wpraszać :oops: bo tarasy to u mnie raczej nieprędko, ale zawsze na trawce sobie można śniadanie zrobić :wink:

Jestem pełna podziwu dla pani Barrankowej, że po takiej drabinie hasa , upss dla Ciebie zresztą też :wink:

Hej Gosiek!

Gratuluje tynkow i wylewki!

Idzies jak burza. Dom coraz przytulniejszy.

A to krzeslo, no jaja, jakie pikne malowidlo. :o

Patrz liczyłam, że właśnie Ty to zauważysz i docenisz, żebym to ja jeszcze wiedziała co to jest bo to malowidło nie jest, właśnie po deszczu się pokazało coś jakby wypalane, czy wytrawiane (w drewnie :o ) było? Mam nadzieję, że te ozdobniki wejdą w oko komuś kto będzie miał o tym pojęcie :roll:

No wlasnie to chyba wypalane jest, ale tez sie nie znam.

A tak w ogole jak to krzeslo tak wypieknialo od deszczu, to ja tyz sie na deszcz wystawie..., moze wyjda jakies ukryte walory... :lol:

Hej Gosiek!

Gratuluje tynkow i wylewki!

Idzies jak burza. Dom coraz przytulniejszy.

A to krzeslo, no jaja, jakie pikne malowidlo. :o

Patrz liczyłam, że właśnie Ty to zauważysz i docenisz, żebym to ja jeszcze wiedziała co to jest bo to malowidło nie jest, właśnie po deszczu się pokazało coś jakby wypalane, czy wytrawiane (w drewnie :o ) było? Mam nadzieję, że te ozdobniki wejdą w oko komuś kto będzie miał o tym pojęcie :roll:

No wlasnie to chyba wypalane jest, ale tez sie nie znam.

A tak w ogole jak to krzeslo tak wypieknialo od deszczu, to ja tyz sie na deszcz wystawie..., moze wyjda jakies ukryte walory... :lol:

Kto wie, kto wie :roll: Mam jeszcze drugie w lepsiejszym stanie, ale jakoś szkoda mi je na deszcz wystawiać :wink: Poczekam na lepszą pogodę i zacznę je jakoś tamponem domywać :roll: Bardzom ciekawa czy coś z tego wyjdzie :roll: może inny wzór :o :wink:

Wczoraj w czasie ulewy było tak :-?

http://img38.imageshack.us/img38/6654/dzialka30052009020.jpg

dziś rano gdy pięknie słonko świeciło ładnie podeschło

http://img36.imageshack.us/img36/3781/dzialka31052009002.jpg

niestety dziś dalszy ciąg ulewy i nawet grzmiało, więc zwialiśmy :-?