Gosiek33 30.05.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Cześć Gosiu Ale szalejesz, jejku jak ja chcę już tynki i wylewki Czego płaczesz, wystarczy, że z nieba leci Niedługo i u Ciebie tak będzie, ja gonie Barranków, choć oni dość daleko w przodzie, nie mówiąc o kilku innych inwestorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 30.05.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 to wy się ganiacie??? To ja chyba ostatnia na mecie będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Nie my się tylko ja ganiam oba Barranki, choć one nic o tym nie wiedzą U ciebie już prąd jest, to tynki możesz kłaść i resztę też A czemu masz być ostatnia popatrz ile nowych domów staje, a niektórzy nie mogą o PNB się doprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Gosiu, piękne wyleweczki A piwonia powyżej to wprost z mojego ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Moniu, wylewki piękne, tylko mamy embargo na łażenie po nich Aby do poniedziałku, potem będziemy hasać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 No popatrz, popatrz, gonią nas! A my nic nie wiemy Ale ty masz schody, a my wciąż mamy drabinę http://www.barranki.com/slides/MMPi%20240.jpg Moniś nie martwiaj, my półtora miesiąca temu nie mieliśmy ani wylewek, ani zrobionego poddasza, ani elewacji. I pstryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ha Barranki, dobrze, że choć schody mam zresztą moje bardziej ulubione miejsce w domku , pogoń nasza skończy się co najwyżej na ociepleniu domu, a potem ... potem będę do Was na kawę na tarasie się wpraszać bo tarasy to u mnie raczej nieprędko, ale zawsze na trawce sobie można śniadanie zrobić Jestem pełna podziwu dla pani Barrankowej, że po takiej drabinie hasa , upss dla Ciebie zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Dzisiaj konferowałem sobie z panem ślusarzem z Głoskowa, na koniec tygodnia będziemy mieć wycenę konstrukcji schodów. Zobaczymy, czy stal naprawdę staniała, czy to tylko medialne fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 A na wpraszanie nieustająco zapraszamy, jeśli nie przeszkadza to, że się ekipa plącze po domu. Ale plączą się nieinwazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To schody w końcu stalowe będą a szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.05.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Ze szkła może być tylko podest. O ile nie okaże się morderczo drogi. A konstrukcja z nierdzewki i trepy drewniane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 to ładnie i pasować będzie do Waszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej Gosiek! Gratuluje tynkow i wylewki! Idzies jak burza. Dom coraz przytulniejszy. A to krzeslo, no jaja, jakie pikne malowidlo. Patrz liczyłam, że właśnie Ty to zauważysz i docenisz, żebym to ja jeszcze wiedziała co to jest bo to malowidło nie jest, właśnie po deszczu się pokazało coś jakby wypalane, czy wytrawiane (w drewnie ) było? Mam nadzieję, że te ozdobniki wejdą w oko komuś kto będzie miał o tym pojęcie No wlasnie to chyba wypalane jest, ale tez sie nie znam. A tak w ogole jak to krzeslo tak wypieknialo od deszczu, to ja tyz sie na deszcz wystawie..., moze wyjda jakies ukryte walory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej Gosiek! Gratuluje tynkow i wylewki! Idzies jak burza. Dom coraz przytulniejszy. A to krzeslo, no jaja, jakie pikne malowidlo. Patrz liczyłam, że właśnie Ty to zauważysz i docenisz, żebym to ja jeszcze wiedziała co to jest bo to malowidło nie jest, właśnie po deszczu się pokazało coś jakby wypalane, czy wytrawiane (w drewnie ) było? Mam nadzieję, że te ozdobniki wejdą w oko komuś kto będzie miał o tym pojęcie No wlasnie to chyba wypalane jest, ale tez sie nie znam. A tak w ogole jak to krzeslo tak wypieknialo od deszczu, to ja tyz sie na deszcz wystawie..., moze wyjda jakies ukryte walory... Kto wie, kto wie Mam jeszcze drugie w lepsiejszym stanie, ale jakoś szkoda mi je na deszcz wystawiać Poczekam na lepszą pogodę i zacznę je jakoś tamponem domywać Bardzom ciekawa czy coś z tego wyjdzie może inny wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 30.05.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 no właśnie - piękne to intarsjowane krzesło tzn, dokłądnie nie widać, czy to malowidło, czy intarsja, ale b.ładne. Szkoda, że nie da się uratować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 widziałam wodę... więc przyszłam spytać jak sobie z nia radzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 wczorajsze, niepozorne chmurki przynisoły dzisiaj ulewy...http://img269.imageshack.us/img269/7127/3005010.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Wczoraj w czasie ulewy było tak http://img38.imageshack.us/img38/6654/dzialka30052009020.jpg dziś rano gdy pięknie słonko świeciło ładnie podeschło http://img36.imageshack.us/img36/3781/dzialka31052009002.jpg niestety dziś dalszy ciąg ulewy i nawet grzmiało, więc zwialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.05.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Bry i lecę trochę odpocząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 przed chwilą wysłałam Gospodyni priva.... myslę, że się przyda... jakby co to służe pomocą u nas przestało lać , ale za to moje starsze dziecię zaczyna mi kasłac i kiepsko to widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts