monia i marek 31.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a po co Ci te kręgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 przed chwilą wysłałam Gospodyni priva.... myslę, że się przyda... jakby co to służe pomocą u nas przestało lać , ale za to moje starsze dziecię zaczyna mi kasłac i kiepsko to widze Nituś bardzo dziękuję, relacja super, oczywiście wykorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a po co Ci te kręgi? Wiesz jak domu nie było to i dachu nie było teraz dach zbiera ogromne ilości wody, nie mamy drenażu, a coś z zalewającą nas wodą trzeba zrobić, więc wymyśliliśmy coś na kształt oczka wodnego - obsadzone to będzie roślinkami wodnolubnymi Mieliśmy stare kręgi studzienne i zostały wykorzystane jako ,,podwaliny" pod ten mini stawik - rurami odprowadzamy wodę z rynien do tych kręgów A co z tego wyjdzie, życie pokaże. To tak jest jak kasy brak to trzeba coś kombinować i wykorzystywać wszystko co jest na działce i daje się jakoś użyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a jak głeboko są wkopane te kręgi? Na dnie są zabetonowane? Interesuje mnie ten temat, bo u nas masa wody spływa teraz z dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.05.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a jak głeboko są wkopane te kręgi? Na dnie są zabetonowane? Interesuje mnie ten temat, bo u nas masa wody spływa teraz z dachu Gosia może prześlij tego priva do MOni i coś i jej pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.05.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To i do mnie plissssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a jak głeboko są wkopane te kręgi? Na dnie są zabetonowane? Interesuje mnie ten temat, bo u nas masa wody spływa teraz z dachu poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.05.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 To i do mnie plissssss poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 31.05.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Gosiu, a jak głeboko są wkopane te kręgi? Na dnie są zabetonowane? Interesuje mnie ten temat, bo u nas masa wody spływa teraz z dachu Gosia może prześlij tego priva do MOni i coś i jej pomoże dzięki, Nitusia - super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gosiu, a jak głeboko są wkopane te kręgi? Na dnie są zabetonowane? Interesuje mnie ten temat, bo u nas masa wody spływa teraz z dachu Gosia może prześlij tego priva do MOni i coś i jej pomoże dzięki, Nitusia - super sprawa ależ Ciem proszem bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 01.06.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 ... i dzień dobry w ogóle mam nadzieje, ze pogoda to się zacznie już poprawiać wczoraj przez cały dzień nie wyściubiliśmy nosa - bo albo lało, albo miało lac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.06.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 to wy się ganiacie??? To ja chyba ostatnia na mecie będe Ostatni kiedyś pierwszymi będą Ale pozazdrościć to sobie możemy , zwłaszcza tacy jak ja, co dopiero zaczynają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Witalski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.06.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gosieńko jak tam na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 01.06.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 wieczornie się witam i na rano dzień dobry zostawiam. Pracowity dzień dziś mieliśmy. Jako bardzo sumienni inwestorzy wszystkie podłogi przykryliśmy folią http://img34.imageshack.us/img34/3145/dzialka1062009foliaiwel.jpg to tak raczej książkowo wtedy podłogi nie wysychają zbyt szybko i beton może sobie spokojnie dojrzewać - zajmuje mu to około miesiąca A od jutra ocieplanie poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.06.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Gosiek, z tym poddaszem to ty uważaj - zasadniczo wszyscy mądrzy mówią że przynajmniej miesiąc po wylewce, a po wylewce i tynkach to już uderzeniowo... Żeby ci płyt nie pokręcciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.06.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Tynki na górze schną drugi tydzień, folia położona na wylewki by wilgoć szła w beton nie w ściany - ma być dobrze Poza tym to lato, przynajmniej kalendarzowo I w ogóle musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts