Gosiek33 23.02.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Nie spóźniłaś się, krzaki są wielkie, dadzą się podzielić na kilka mniejszych Zamierzam trzy rozdać, muszę mieć miejsce na różowe porzeczki bo biedaki rosną w cieniu pod płotem i dobrze im tam nie jest. Muszą nabrać słoneczna, muszę je odmłodzić, wtedy będę i je wysyłała w świat do nowych ogródków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.02.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 nadal w dużych fragmentach mam ugór. Są tylko ogniki, dzika róża, pięciorniki (1/3 zaplanowanej powierzchni), parę krzaków róży okrywowej, trzy stanowiska traw. Jak mąż zasypie rów, który wykopał - będzie można nasadzić krzewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Pamiętam też, że masz jakiś projekt ogrodu? Może rowu niech mąż nie zakopuje tylko zróbcie z tego strumyk przechodzący w oczko wodne - oczywiście w zależności gdzie ten rów jest wykopany. Widzę, że płot masz na razie łysy, jeszcze bez krzewów, chyba że już coś się zmieniło. Nie wiem jakie masz plany jeśli chcesz zrobić to za bezcen to proponuję np śnieguliczki, bardzo popularne i wdzięczne krzewy. Rosną do 180, można ciąć z góry i boków są na dodatek przyjazne ptasiej braci. Wymagać co do ziemi też specjalnych nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.02.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Gosiek widzę, żeś Ty specjalistka ogrodowa ,to jak będę już swój urządzać to do Ciebie zapukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.02.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2009 Hej, jasne, zapraszam, jak będę mogła to oczywiście coś podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.02.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Rów, o którym pisałam, to nasze niedoszłe GWC. Co do projektu ogrodu, zgadza się - mam i wszystkie nasadzenia robię z listy. Od frontu ciągle jest budowlany bałagan i tymczasowe ogrodzenie. Powoli zaczyna mnie to denerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Wiosna idzie, zielono będzie to i weselej Jak zaczną rosnąć posadzone rośliny od razu Ci przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.02.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify35/032.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dziękiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie za ma co cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.02.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Nie spóźniłaś się, krzaki są wielkie, dadzą się podzielić na kilka mniejszych Zamierzam trzy rozdać, muszę mieć miejsce na różowe porzeczki bo biedaki rosną w cieniu pod płotem i dobrze im tam nie jest. Muszą nabrać słoneczna, muszę je odmłodzić, wtedy będę i je wysyłała w świat do nowych ogródków No to super , i tak mam nadzieje sie wprosic do Ciebie na ogladanie . Aby do wiosny , zeby jakos posiedziec przy grilku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.02.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Jasne, też czekam ciepła, a teraz idę do łóżeczka bo od rana przy komputerze siedzę i mam już go serdecznie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.02.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Dobrej nocki !!! http://supergify.pl/images/stories/koty/kot__13_.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Rano się budzę i co widzę cudo, słodziutki dzięki skarbeńku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.02.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Na dzień doberek wita Spanielek http://supergify.pl/images/stories/psy/p8.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Witanko, Lady daj łapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Hej Gosiek! No to u Ciebie sa dopiero piekne okolice. No i kurka wodna Ty nie mieszkasz jeszcze a taki ogrod masz piekny. Trzymam kciuki za sliczny domek i za trafne wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Dzięki za miłe słowa Pomieszkujemy tam latem od wielu, wielu lat to i roślinki zdołały się zadomowić. Tak naprawdę do dopiero jak zamieszkamy na stałe to czas będzie na rozsady, sadzenie wybranych egzemplarzy i takie tam Poza tym mój aparat nieco koloryzuje, zawsze można wykadrować to i owo A przestrzeni jak na Twoich fotach muszę szukać dopiero na spacerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.02.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zadyszki dostane latajac za Toba po watkach. Wiesz wszystko ma swoj urok. U nas widac horyzont, to prawda, ale za to jak wiatr wieje to az strach czasami posluchac. Pozdrawiam serdecznie i znikam do pracy domowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.02.2009 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 pa, ja pracuję przy kompie, więc ciągle tu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts