Magda i Michał 16.06.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosiu, jak to zrobiłaś, że masz nr domu bedą w trakcie budowy?? ' Wystarczy tylko w swojej gminie w wydziale geodezji wystąpić o nadanie numeru porządkowego dla konkretnej działki i w ciągu tygodnia dostaje się numer - tak było u mnie - też mam ciągle budowę, ale to nie stanowi problemu - numer dostajesz dla działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.06.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosiu, jak to zrobiłaś, że masz nr domu bedą w trakcie budowy?? ' Wystarczy tylko w swojej gminie w wydziale geodezji wystąpić o nadanie numeru porządkowego dla konkretnej działki i w ciągu tygodnia dostaje się numer - tak było u mnie - też mam ciągle budowę, ale to nie stanowi problemu - numer dostajesz dla działki. a ja byłam przekonana, że to dopiero po odbiorze budynku a co jeśłi nasza budowa miesci się na dwóch działkach? ma to znaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.06.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Moniu raczej nie, bo wtedy masz już to jako jedną własność, skoro dom stoi po środku. U mnie też tak jest, ale że nr mogę mieć to też nie wiedziałam, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 16.06.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Moniu raczej nie, bo wtedy masz już to jako jedną własność, skoro dom stoi po środku. U mnie też tak jest, ale że nr mogę mieć to też nie wiedziałam, super Niby tak, niemniej jednak nie było uruchomionej procedury scalania działek i nadal widnieją jako odrębne Muszę się udać do geodezji i dopytać w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 16.06.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosieńko rozumiem, że na zlocie w żółtej liderówce będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 przeklejam bo u Geda ,,zginie" WTOREK Szukam dobrego cyfrowego interkomu z funkcją bramofonu i obsługą gsm. Słuchawki zamontowane w każdym pomieszczeniu i altanie. Głośnomówiące. Można wybrać numer dowolnej innej słuchawki, albo wykręcić 00 i wtedy słychać w głośnikach wszystkich słuchawek. Przy bramie to samo - wybór domownika, albo ogólny. Integracja z gsm - gdy kogoś nie ma w domu - ma wybrać odpowiadający domownikowi numer komórkowy. eeeeee dobre to... nie trzebaby się tak dzierac na całą chałupę że OBIAD NA STOLEEEEE coś więcej to gdzie można znależć? Sam Ged tego szuka ale on zdolny i wszystko potrafi, więc nawet jakieś części kupi i zmontuje co potrzebuje Ja musiałabym kupić gotowe, a to na pewno kupa kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosiu, jak to zrobiłaś, że masz nr domu bedą w trakcie budowy?? ' Wystarczy tylko w swojej gminie w wydziale geodezji wystąpić o nadanie numeru porządkowego dla konkretnej działki i w ciągu tygodnia dostaje się numer - tak było u mnie - też mam ciągle budowę, ale to nie stanowi problemu - numer dostajesz dla działki. dokładnie tak jak Magda pisze, a sam numerek Szanowny na kawałku blachy patykiem naskrobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Gosieńko rozumiem, że na zlocie w żółtej liderówce będziesz No no to ładnie bym wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.06.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 no ja tez musiałabym gotowe chyba, że jakiego magika-elektryka zaprzątnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 W zasadzie za każdym pobytem na działce szukamy się co jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 16.06.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tańszy na pewno tubo-megafon o ile sąsiedzi to zdzierżą Gosiek jak tam Twoje kręgi? są w stanie pomieścić ten ogrom wody lejący się wciąż z nieba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Tańszy na pewno tubo-megafon o ile sąsiedzi to zdzierżą Gosiek jak tam Twoje kręgi? są w stanie pomieścić ten ogrom wody lejący się wciąż z nieba? Mieszczą, choć jeszcze nie wszystko spływa, wylewam wodę wiadrami Na razie czas i pogoda nie pozwalają na dokończenie budowy ,,oczka" ale po malutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.06.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 A tak z innej beczki - podrzucam nieco perwersyjnie jeszcze trochę nadmorskiego nieba... http://www.barranki.com/slides/Czolpino%20008.jpg http://www.barranki.com/slides/Czolpino%20012.jpg A to róża z naszego balkonu, tak dla równowagi flory i piachu http://www.barranki.com/slides/piesa%20210.jpg Słonecznego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Bardzo, bardzo ta beczka chmurkowa piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.06.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 pozdrowienia znad morza zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witaj Lidszu nad ,,Twoim" morzem też takie piękne widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 się zdenerwowałam, bo nie miałam powiadomień o Ciebie witam się wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Moniu miło, że wpadłaś wieczorową porą, nie denerwuj się tu jakiś zastój ale mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia zacznie się Dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.06.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 wzajemnie, Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.06.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Dzień doberek !Życzę owocnych Motylowych lotów w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts