monia i marek 27.06.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Gosiu, domek ubrany w pierzynkę wygląda jakby miał już elewację, a przy tym ma faktycznie inne kształty Pięknie wygląda Jaki gruby styropian dajecie na ocieplenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.06.2009 05:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dzień dobry Moniu, wcale nie spałaś Faktycznie bardzo cieplutki powinien być bo dostał na cokoły 10 a na resztę 15 cm frezowanych płyt. Poczekamy jeszcze jak zostanie obłożony siatką i zaciągnięty zaprawą klejową. Dopiero wtedy taki surowy, szary pokaże się w całości i będziemy widzieli gdzie i co dać: bonie, podprapetniki, opaski przy oknach, czy zostawić tak na surowo Tylko pewnikiem to najwcześniej za rok, bo kasę trzeba w środku wykorzystać - tam surowe wylewki i tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 28.06.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Najważniejsze, że ocieplone, a ozdobniki można zrobić w późniejszym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gosiu jak bialutko i czyściutko robi się u Ciebie.Szkoda, że nie było Cię na zlocie.Mam jednak nadzieję, że się wkrótce zobaczymy.Ja tak myślę coby jutro zuz@nkę w Raju nawiedzić. Ty jedziesz dzisiaj czy jutro też Ci pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 01.07.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gosiu, ale dużo już zrobione Pięknie wygląda Twój domek już ocieplony, a z gzymsami się nie spiesz, na spokojnie przemyślisz koncepcję, gdzie i jaka ozdóbka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Gosiu, jak twój domek się zmienia coraz piękniej wygląda i zaczyna już być tak naprawdę domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.07.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witajcie, właśnie wróciłam, niebawem fotki zapodam bo domek już częściowo zaciągnięty zaprawą klejową BetaGreta niestety dziś nie udało mi się do Zuz@nki dojechać i w tym tygodniu też nie mogę, ale tfu, tfu w przyszłym już mam nadzieję, że mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No i mi się kilka spraw wysypało na jutro, że też nie dam rady Myślałam o piątku ale jak więcej osób jest na przyszły tydzień to może faktycznie się jakoś zmówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Co tam będę oczy mydlić tynk jak tynk, śliczny, szaaaary , równiutki... ale tawułki MASZ ZARĄBISTE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2009 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Hej witajcie, Rasia podobają się mnie też a jakie to niekłopotliwe - polecam wkurzam się bo router mi nawala i nie mogę łączyć się z netem inaczej niż siedząc w kucki wpięta na krótko do modemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 wkurzam się bo router mi nawala i nie mogę łączyć się z netem inaczej niż siedząc w kucki wpięta na krótko do modemu czego się nie robi dla forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.07.2009 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Wróciłam i lecę przez wątki, ruter padł mi na amen i bardzo mi z tym niewygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.07.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 Baudzo uadny domek szarobiauy Na jego miejscu też bym się zdziwił U nas idą płytki w wiatrołapie od dziś, i spiżarni i w ogóle... pozdrawiamy. Na pewno nie zajrzysz nawet na chwilę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.07.2009 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Cała niedziela w robocie od 13 do 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.07.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Gosiu, masz coraz piekniejszy domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 03.07.2009 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Gosiu domek nabiera kolorytu ,szczególnie w takim pięknym otoczeniu Jakie okazałe masz rośliny i taaakie zdrowutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Gosiek, ale Ty zadylasz do przodu. Juz masz kartony i ocieplenie. toz to wykończeniówka przed Tobą i dalej do przodu. Ogród piękny, tawuły boskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.07.2009 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Dzień dobry wieczór witajcie nawet nie mam czasu odpowiedzieć przelatuje jak struś pędziwiatr po FM, czytam - a przynajmniej się staram być w miarę na bieżąco, ale kiepsko coś mi wychodzi Witam serdecznie wszystkich tu zaglądających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Zez wzajemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 pozdrawiam cie Strusiu. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts