Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry poranne, na chwilkę wpadłam i prusznika zostawiam

http://img200.imageshack.us/img200/306/dzialka01072009ocieplan.jpg

i hortensję całą w pąkach

http://img182.imageshack.us/img182/306/dzialka01072009ocieplan.jpg

Rasiu, tawułki to byliny. Kwitną cały czas, co chwilę inna odmiana, niektóre troszkę krótko, ale to też zależy od warunków pogodowych. Ale co ważne na przykład dla mnie mają ładny pokrój, więc zdobią ogród cały rok. Na dodatek jesienią przebarwiają się niektórym liście w piękne barwy

Gosiu, nie mogę otworzyć Twoich fotek w dzienniku :( Chyba wklejasz je w pełnym rozmiarze, bo bardzo wolno otwiera się strona, a później zdjęcia tylko niektóre są widoczne (po baaaardzo długim oczekiwaniu), a niektóre tylko do połowy :-? Jestem jednak pewna, że wszystko wygląda pięknie :wink:

Buziaki :wink:

Gosiu, nie mogę otworzyć Twoich fotek w dzienniku :( Chyba wklejasz je w pełnym rozmiarze, bo bardzo wolno otwiera się strona, a później zdjęcia tylko niektóre są widoczne (po baaaardzo długim oczekiwaniu), a niektóre tylko do połowy :-? Jestem jednak pewna, że wszystko wygląda pięknie :wink:

Buziaki :wink:

Moniu, faktycznie długo się nieco otwiera :roll: ale w zasadzie jak poczekam to zdjęcia wszystkie mam :wink: Może rzeczywiście powinnam nieco pozmniejszać, ale jak ktoś ma małe to nie zawsze chce mi się klikać (ach to lenistwo :oops: ) Wiesz to raczej od dnia zależy jak net chodzi :roll: Zdjęcia wszystkie wklejam 640x428 :wink: