Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

Gosiu, nie mogę otworzyć Twoich fotek w dzienniku :( Chyba wklejasz je w pełnym rozmiarze, bo bardzo wolno otwiera się strona, a później zdjęcia tylko niektóre są widoczne (po baaaardzo długim oczekiwaniu), a niektóre tylko do połowy :-? Jestem jednak pewna, że wszystko wygląda pięknie :wink:

Buziaki :wink:

Moniu, faktycznie długo się nieco otwiera :roll: ale w zasadzie jak poczekam to zdjęcia wszystkie mam :wink: Może rzeczywiście powinnam nieco pozmniejszać, ale jak ktoś ma małe to nie zawsze chce mi się klikać (ach to lenistwo :oops: ) Wiesz to raczej od dnia zależy jak net chodzi :roll: Zdjęcia wszystkie wklejam 640x428 :wink:

nie chodzi mi o te całkiem malutkie, bo to faktycznie jest głupie, ale trochę - spróbuj 320x240

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja wrzucam zdjęcia do programu jaAlbum, który mi optymalizuje wielkość zdjęć, wrzucam to na swój serwer (ale on ma swoją domenę, co ułatwia) i ciągnę je stamtąd. Wymaga to nieco wcześniejszych przygotowań i pewnych inwestycji, ale zapewnia świety spokój :D

A co będziesz teraz robić? My na razie pomału zmierzamy do przerwy - będzie prawie gotowa dolna łazienka i spiżarnia, i oddech na przegrupowanie sił i działania bojowe zmierzające do poszukiwania niezbędnej jeszcze kasy...

J

My na razie pomału zmierzamy do przerwy - będzie prawie gotowa dolna łazienka i spiżarnia, i oddech na przegrupowanie sił i działania bojowe zmierzające do poszukiwania niezbędnej jeszcze kasy...

nooo to zupełnie jak my :lol: ściskam prawice :)

Ogólnie zmniejszam sobie zdjęcia w programie graficznym i ew. kadruję, to nie problem, ale Moni coś długo się nie otwierają :roll: i pisze, że nie może części zobaczyć :roll: . Ale wszystkie dzienniki z dużą ilością zdjęć długo się ładują i to zależy raczej od serwera, przynajmniej tak mi się wydaje

Przerwa :roll: u nas raczej do przyszłego roku. Dziś wylane zostały balkony i one muszą zostać obłożone gresem. Jeszcze wodę do domu podciągnąć trzeba, jakąś kempingową kuchnię zorganizować i łazienkę na parterze a potem.......... no cóż, jak większość forumowiczów.... kasa, milion w totka, spadek po ciotce z hameryki albo cosik innego 8)

Gosiu, po powiększeniu otwiera się, ale faktycznie wciąż trwa to długo. Nie zawracaj sobie tym jednak głowy :wink: Zostaw tak, jak było i nie przejmuj się. Niepotrzebnie wprowadzilam zamieszanie :oops: :(

No co Ty, zamieszanie też czasem potrzebne jest, bo można potestować co i jak robić :wink: