Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Gosiu. Motylek cacy. A cosię z aparacikiem stało - i jaki ty masz model?

Nikon D40x i wyskakuje mu ,,Błąd! Ponownie naciśnij spust migawki" - zmieniałam, kartę, obiektyw, ładowałam baterie i nadal bez zmian. Dziś dzwonię do serwisu :roll: zobaczymy

Co znaczy przerwa do przyszłego roku? :o Zostawiacie chałupkę w tym stanie :( czy mieszkacie i jednocześnie kończycie? Ja to chyba i w gołe tynki bym się wprowadziła byle była woda, prąd i kominek tak mi blokowisko obrzydło :lol: :lol: Cosik płytki ten rowek do wody :wink: u mnie przyłącze jest na ok. 130cm pod powierzchnią, ale widzę że woda u Ciebie nie nachodzi do dołków :wink:

Witajcie :lol:

Amelia 2 mamy zamiar (czytaj ja mam zamiar) pomieszkiwać jak tylko woda zostanie podłączona (za ok. 10 dni :roll: ) i do niej kilka drobiazgów - sedes, umywalka, zlew w kuchni i choć materac do spania :wink: areszta - czas pokaże :wink: Rów musi być głębokości 120 cm tak będą układane rury 8)

Moniu, jabłka u Ciebie jak zwykle znacznie większe niż u mnie :wink:

Bry Lidszu, jak rozróba kloaczna, lecę popatrzeć co u Ciebie :lol:

Hej Rasiu, jak mi miło że wpadłaś - oj żebyś wiedziała jak na tę wodę czekamy :lol: 8)

a jaszczurka faktycznie jakaś taka :roll: ... no chyba zamroczona, czy co 8)

A jak słupek zareagował na Ciebie po nieobecności :roll: :wink:

Słupek jak słupek... zaczął skakać jak na każde dwu lub czworonożne stworzenie... :lol: :lol: :lol: ... ale Filip, czyli duży słupek... to normalnie oszalał... i zaczął jeść jak oszalały i od wczoraj karmię go za dwóch, bo podobno jak mnie nie było prawie nic nie jadł... :roll: :( Ale mała uroooosła! :o No i ma teraz tylne łapy dłuższe od przednich i wygląda przekomicznie! :lol: :lol: :lol: