78mysz 20.07.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 czesc Gosiek. Ide zobaczyc co zbudowałas i co ci wyrosło wkoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.07.2009 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Gosiu ale ty masz piękne roślinki w ogrodzie! Gratuluję wody! Fajna jaszczurka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 21.07.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witajcie Amelia 2 mamy zamiar (czytaj ja mam zamiar) pomieszkiwać jak tylko woda zostanie podłączona (za ok. 10 dni ) i do niej kilka drobiazgów - sedes, umywalka, zlew w kuchni i choć materac do spania znaczy się, parapetówka tuż, tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 21.07.2009 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 U mnie również zadomowiła się jaszczurka - na skalniaku Twoje zdjęcie super - faktycznie niczym pozowane Moja jaszczureczka niestety szybko ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 23.07.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Gosieńko ... kiedy się do Barranków wybieramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.07.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć Gosieńko ... kiedy się do Barranków wybieramy eeeeee weżcie mnie ze sobą coooooo ? może Barranki pozwola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.07.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Gosiu, gratuluje wody i w ogóle już tak wykończonego domku To kiedy planujesz parapetówę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Cześć dziewczyny miło, że mnie ktoś odwiedza do Barranków mówisz Kruelko kiedyś będę miała czas to się zdzwonimy Ha Nitu, pewnie, pewnie Lidszu parapetówa ale myslę, że na jesieni obowiązkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.07.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 właśnie jakaś wściekła wichura się zrywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.07.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Szkoda, że nie mogę pooglądać fotek Niestety nie otwierają się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 u nas też jakiś wiaterek zaczął się ruszać jak ja nie lubię takiej pogody - b.się boję burz, wichur itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 u nas też jakiś wiaterek zaczął się ruszać jak ja nie lubię takiej pogody - b.się boję burz, wichur itp [/quote Ja też Cześć Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć dziewczyny powiało ale na szczęście niegroźnie, jadę zaraz zawieźć aparat do naprawy Moniu czemu znowu się foty nie otwierają ładują się trochę długo bo mam prawie tylko foty ale jak trochę poczekam to wszystkie widzę Może u Ciebie to kwestia dostępu do internetu sama nie wiem, ale mi smutno U Ciebie też bardzo dużo fotek i część większych jest ale po chwili widzę wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.07.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Przerwę sobie zrobiłam, pooglądałam domek, roślinki i zwierzątka.Bardzo sympatycznie u Ciebie.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 24.07.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć dziewczyny powiało ale na szczęście niegroźnie, jadę zaraz zawieźć aparat do naprawy Moniu czemu znowu się foty nie otwierają ładują się trochę długo bo mam prawie tylko foty ale jak trochę poczekam to wszystkie widzę Może u Ciebie to kwestia dostępu do internetu sama nie wiem, ale mi smutno U Ciebie też bardzo dużo fotek i część większych jest ale po chwili widzę wszystkie raczej nie, bo mam dobre łącze i ta sytuacja jest tylko w Twoim dzienniku po dłuższej (naprawdę dłuuuuuższej) chwili otwierają się, ale nie zawsze i nie zawsze wszystkie Nie przejmuj się - ja tylko ubolewam, że nie zawsze mogę pooglądać co u Ciebie Zaglądam mimo wszystko Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2009 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Witaj BetaGreta miło, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2009 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Cześć dziewczyny powiało ale na szczęście niegroźnie, jadę zaraz zawieźć aparat do naprawy Moniu czemu znowu się foty nie otwierają ładują się trochę długo bo mam prawie tylko foty ale jak trochę poczekam to wszystkie widzę Może u Ciebie to kwestia dostępu do internetu sama nie wiem, ale mi smutno U Ciebie też bardzo dużo fotek i część większych jest ale po chwili widzę wszystkie raczej nie, bo mam dobre łącze i ta sytuacja jest tylko w Twoim dzienniku po dłuższej (naprawdę dłuuuuuższej) chwili otwierają się, ale nie zawsze i nie zawsze wszystkie Nie przejmuj się - ja tylko ubolewam, że nie zawsze mogę pooglądać co u Ciebie Zaglądam mimo wszystko Buziaki ale i tak sie przejmuję, tym bardziej, że wiem, że lubisz ładne zdjęcia oddałam aparat do naprawy. Pan powiedział, że miał prawo się zużyć - zrobiłam nim ponad 17 000 zdjęć Czekam teraz ok 2 tygodni na naprawę i będę mogła znów szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.07.2009 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Dzień dobry Dobrze że naprawią aparata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.07.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 oj dobrze, a nie wiecie nawet jak się cieszę na samą myśl, choć gorzej gdy pomyślę ile na naprawa kosztować będzie, ale i tak mniej niż nowy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.07.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Noo. A ze zdjęciami to jak widzę jest tak, że ostatnio coraz ciężej się ciągną - albo jest ich na FM tak dużo, że system nie wyrabia, albo wynika to z innych problemów? Teraz własne u nas sie ładują w nieskończoność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts