MonikaC 06.08.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Zdrówko zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Super super !Hejka, może ktoś wie, gdzie jest hamulec na zap.... czas? No gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 07.08.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Super super ! Hejka, może ktoś wie, gdzie jest hamulec na zap.... czas? No gdzie? Barranki musicie iść doPlusa - tam są Czasowstrzymywacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.08.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Super super ! Hejka, może ktoś wie, gdzie jest hamulec na zap.... czas? No gdzie? Barranki musicie iść doPlusa - tam są Czasowstrzymywacze hejeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.08.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dobry Czas wstrzymany???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Helloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dzień dobry! Jak zdrówko? Tobie chyba też czas ucieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.08.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cze czas.... kiedyś miałam, teraz do pracy wróciłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja wramam w październiku więc pewnie będe na FM gościnnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja wramam w październiku więc pewnie będe na FM gościnnie eee tam.... są takie co pracują i klikają.... bo się nie można obejśc bez klikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2009 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Czasem się udaje, ale czasem nie... I wtedy jest śtraszliwe życie bezklikane . Hejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ooooooooooo... barranki som MonikaC co Ty tam opowiadasz jak się pracuje z dostępem do netu to zawsze kliknąć można gres na balkony kupiłam... coś tak niechcący bo tylko oglądać jechaliśmy i tak jakoś wyszło, kupiliśmy i od razu zawieźliśmy. Położyliśmy na balkon i ............ nie miałam aparatu by uwiecznić ten moment. Jutro będziemy walczyć z układaniem ,,wzoru" - bo gres brązowy jak się okazało ma różnej wielkości plamy szarościowe Zresztą co gadam, jak foty zrobie to bedzie widać o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 eeee plamy szarościowe są teraz trendy witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Witaj Nitu ale w sklepie nie było widać, że szarości na niektórych płytkach zajmują połowę powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 u Beauty w dzienniku jest bardzo podobny, jeśli nie identyczny gres, czekam co mi odpowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 TU BYŁEMbarranek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 13.08.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 dzień dobry, Gosiu - nie wiem, co masz w dzienniku, ale cierpliwie czekam na nową stronę - może będzie lepiej chodziła co na budowie słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.08.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witajcie Moniu właśnie wróciłam i niebawem powklejam fotki z wycinki uschniętych drzew za płotem i gresów na balkony. Ciekawe - wydawały mi się zupełnie inne ale czy strona będzie lepiej chodziła no nie wiem zdjęć sporo to się jej pewnie nie poprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 17.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam w nowym tygodniu, Gosiek fajny ten gres, jakby kałuże wody stały Ale macie już czyściutko.... Wybierasz się na "Zieleń To Życie"? Już za 2 tygodnie jak ten czas leci, zaraz koniec lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.08.2009 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Hej Amelio ten gres to pełne zaskoczenie a da się układać bezworowo też a te kałuże wody jak piszesz to przypominają mi też stare mapy - podobnie rysowano wyspy Na kwiatowe szaleństwa zupełnie nie mam czasu ani głowy - teraz zaczynam myśleć o podstawowych sprzętach do dwóch, trzech pokoi - a w obecnym nawale obowiązków nie jest to łatwe Mam nadzieję, że gdy w przyszłym roku humus już nie będzie górą tylko ładnie rozjedzie się przed domem będę miała czas na rośliny Jeśli się wybierzesz to mam nadzieję na obszerną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts