Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ooooooooooo... barranki som :lol:

MonikaC co Ty tam opowiadasz jak się pracuje z dostępem do netu to zawsze kliknąć można :wink:

gres na balkony kupiłam... coś tak niechcący bo tylko oglądać jechaliśmy :-? i tak jakoś wyszło, kupiliśmy i od razu zawieźliśmy. Położyliśmy na balkon i ............ nie miałam aparatu by uwiecznić ten moment. Jutro będziemy walczyć z układaniem ,,wzoru" - bo gres brązowy jak się okazało ma różnej wielkości plamy szarościowe :roll:

Zresztą co gadam, jak foty zrobie to bedzie widać o co chodzi :roll:

Witajcie :lol:

Moniu właśnie wróciłam i niebawem powklejam fotki z wycinki uschniętych drzew za płotem i gresów na balkony. Ciekawe - wydawały mi się zupełnie inne :roll: :oops: ale czy strona będzie lepiej chodziła :roll: no nie wiem zdjęć sporo to się jej pewnie nie poprawi :-?

Hej Amelio ten gres to pełne zaskoczenie a da się układać bezworowo też :wink: a te kałuże wody jak piszesz to przypominają mi też stare mapy - podobnie rysowano wyspy :wink:

Na kwiatowe szaleństwa zupełnie nie mam czasu ani głowy - teraz zaczynam myśleć o podstawowych sprzętach do dwóch, trzech pokoi - a w obecnym nawale obowiązków nie jest to łatwe :-? Mam nadzieję, że gdy w przyszłym roku humus już nie będzie górą :wink: tylko ładnie rozjedzie się przed domem będę miała czas na rośliny :lol:

Jeśli się wybierzesz to mam nadzieję na obszerną fotorelację :lol: