Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

pokażę Wam poranek widziany z okienka :lol:

http://img26.imageshack.us/img26/7582/dzialka2325082009051.jpg

ciekawe czy komuś uda się zgadnąć co to za ,,kwiat" wyrósł na górze ziemi

http://img27.imageshack.us/img27/5553/dzialka2325082009076.jpg

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej dziewczyny :lol:

Ten gres okazało się ma wzór :o ale długo nam zajęło ułożenie go :oops: na dodatek ciężki drań i kręgosłup nawet czułam po paru godzinach delikatnego układania płytek. Teraz zostały złożone a wzór to istne puzle :wink: więc trzeba było je opisać by glazurnik wiedział w jakiej kolejności je układać 8)

Glazura do łazienki będzie raczej bezproblemowa - czy góra czy dół nie będzie miało większego znaczenia. Wybór padł na Sublime Tubądzina. Widzieliśmy w salonie całą łazienkę ułożoną z tej glazury i totalnie nas zauroczyła 8) Jest trochę surowa, trochę kobieca a dla nas przede wszystkim malarska i dekory i płytki :lol:

Cześć, widzę że mamy podobne gusta :lol: Jeszcze w zimę chodziłam po sklepach łazienkowych i brałam ulotki z glazurami i też zauroczyła mnie seria Sublime, śliczna jest! Tylko nie wiem do której łazienki ją dać - do większej i w przyszłości częściej używanej bo przy sypialniach czy do "gościowej" dolnej :roll:

Cześć, widzę że mamy podobne gusta :lol: Jeszcze w zimę chodziłam po sklepach łazienkowych i brałam ulotki z glazurami i też zauroczyła mnie seria Sublime, śliczna jest! Tylko nie wiem do której łazienki ją dać - do większej i w przyszłości częściej używanej bo przy sypialniach czy do "gościowej" dolnej :roll:

raczej do większej, którą będziesz częściej używać, wtedy będziesz mogła cieszyć się jej urokiem :lol:

Wybieramy wariant z przewagą jasnych płytek, bo łazienka za bardzo słoneczna nie jest :wink: ale ciemne dla mnie są przepiękne :lol: i oczywiście dekor kwiatowy zupełnie jak pastelą malowany :lol:

Ale fajnie, to niesamowite jak wiele radości może dać woda lecąca z kranu

późnym wieczorem M uporał się podłączeniem kranu i wodę mamy w kuchni

Młoda wieczorkiem przyjechała i opowiadając co się jej zdarzyło przez cały dzień poszła sobie do zlewu, rączki umyła..... i co :o 8)........ a no tak, ładne :wink:

Ja jestem w szoku :D :D :D

tym ze masz tak piekny widok za oknami,

tym że uchwyciłaś tak piekne niebo ( swoją droga poproszę zaprzyjaźnina malarkę żeby mi to namalowała olejami 0

tym, że taki duzy postep na wykończeniówce,

tym, że tak super ułozyłaś te płytki

az nie mogę sie doczekac widoku na realu :wink: :wink: :wink:

tym że uchwyciłaś tak piekne niebo ( swoją droga poproszę zaprzyjaźnina malarkę żeby mi to namalowała olejami 0

Zuzku to już tylko 6 dni :wink: ale to co w realu zobaczysz raczej Cie rozczaruje, szczególnie kuchnia :oops: :roll: ale to taka prowizorka, że długo nie wytrzyma :wink:

Zuzku to już tylko 6 dni :wink: ale to co w realu zobaczysz raczej Cie rozczaruje, szczególnie kuchnia :oops: :roll: ale to taka prowizorka, że długo nie wytrzyma :wink:

dobrze że cały tydzień będę mieć napiety to szybko zleci bo nie moge sie doczekać wizyty

a co do prowizorek to znam takie co są starsze ode mnie - ale mam nadzieję że Ciebie to omine, bo te prowizorki zazwyczaj zostają na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo :lol: :lol: :lol: