Gosiek33 26.08.2009 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 pokażę Wam poranek widziany z okienka http://img26.imageshack.us/img26/7582/dzialka2325082009051.jpg ciekawe czy komuś uda się zgadnąć co to za ,,kwiat" wyrósł na górze ziemi http://img27.imageshack.us/img27/5553/dzialka2325082009076.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 26.08.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Gosieńko moja hortensja limonkowa zakwitła ... i jest cudna .... bardzo dziękuję za ... zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.08.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 Twoja też kwitnie ma taki obowiązek. Ale pochwal się jak mają się Twoje roślinki. Tyle ich nasadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 CześćGosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.08.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja się patrzę na zdjęcie glazury, które wkleiłaś w dzienniku i nie mogę odgadnąć co za wzór masz na tych kaflach http://img193.imageshack.us/img193/6495/dzialka2325082009083.jpg Dopiero na drugim zdjęciu skapnęłam się, że to cyferki naklejone na taśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 27.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja się patrzę na zdjęcie glazury, które wkleiłaś w dzienniku i nie mogę odgadnąć co za wzór masz na tych kaflach http://img193.imageshack.us/img193/6495/dzialka2325082009083.jpg Dopiero na drugim zdjęciu skapnęłam się, że to cyferki naklejone na taśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.08.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Hej dziewczyny Ten gres okazało się ma wzór ale długo nam zajęło ułożenie go na dodatek ciężki drań i kręgosłup nawet czułam po paru godzinach delikatnego układania płytek. Teraz zostały złożone a wzór to istne puzle więc trzeba było je opisać by glazurnik wiedział w jakiej kolejności je układać Glazura do łazienki będzie raczej bezproblemowa - czy góra czy dół nie będzie miało większego znaczenia. Wybór padł na Sublime Tubądzina. Widzieliśmy w salonie całą łazienkę ułożoną z tej glazury i totalnie nas zauroczyła Jest trochę surowa, trochę kobieca a dla nas przede wszystkim malarska i dekory i płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 28.08.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć, widzę że mamy podobne gusta Jeszcze w zimę chodziłam po sklepach łazienkowych i brałam ulotki z glazurami i też zauroczyła mnie seria Sublime, śliczna jest! Tylko nie wiem do której łazienki ją dać - do większej i w przyszłości częściej używanej bo przy sypialniach czy do "gościowej" dolnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.08.2009 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć, widzę że mamy podobne gusta Jeszcze w zimę chodziłam po sklepach łazienkowych i brałam ulotki z glazurami i też zauroczyła mnie seria Sublime, śliczna jest! Tylko nie wiem do której łazienki ją dać - do większej i w przyszłości częściej używanej bo przy sypialniach czy do "gościowej" dolnej raczej do większej, którą będziesz częściej używać, wtedy będziesz mogła cieszyć się jej urokiem Wybieramy wariant z przewagą jasnych płytek, bo łazienka za bardzo słoneczna nie jest ale ciemne dla mnie są przepiękne i oczywiście dekor kwiatowy zupełnie jak pastelą malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.08.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć Gosiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.08.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Cześć Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2009 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ale fajnie, to niesamowite jak wiele radości może dać woda lecąca z kranu późnym wieczorem M uporał się podłączeniem kranu i wodę mamy w kuchni Młoda wieczorkiem przyjechała i opowiadając co się jej zdarzyło przez cały dzień poszła sobie do zlewu, rączki umyła..... i co ........ a no tak, ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja jestem w szoku tym ze masz tak piekny widok za oknami, tym że uchwyciłaś tak piekne niebo ( swoją droga poproszę zaprzyjaźnina malarkę żeby mi to namalowała olejami 0 tym, że taki duzy postep na wykończeniówce, tym, że tak super ułozyłaś te płytki az nie mogę sie doczekac widoku na realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja jestem w szoku tym ze masz tak piekny widok za oknami, tym że uchwyciłaś tak piekne niebo ( swoją droga poproszę zaprzyjaźnina malarkę żeby mi to namalowała olejami 0 tym, że taki duzy postep na wykończeniówce, tym, że tak super ułozyłaś te płytki az nie mogę sie doczekac widoku na realu Zuzku to już tylko 6 dni ale to co w realu zobaczysz raczej Cie rozczaruje, szczególnie kuchnia ale to taka prowizorka, że długo nie wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.08.2009 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 Ja jestem w szoku tym ze masz tak piekny widok za oknami, tym że uchwyciłaś tak piekne niebo ( swoją droga poproszę zaprzyjaźnina malarkę żeby mi to namalowała olejami 0 tym, że taki duzy postep na wykończeniówce, tym, że tak super ułozyłaś te płytki az nie mogę sie doczekac widoku na realu Zuzku to już tylko 6 dni ale to co w realu zobaczysz raczej Cie rozczaruje, szczególnie kuchnia ale to taka prowizorka, że długo nie wytrzyma dobrze że cały tydzień będę mieć napiety to szybko zleci bo nie moge sie doczekać wizyty a co do prowizorek to znam takie co są starsze ode mnie - ale mam nadzieję że Ciebie to omine, bo te prowizorki zazwyczaj zostają na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.08.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2009 oj wiem, i dlatego są chyba na tyle prowizoryczne, że muszą się niebawem rozsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dzień doberek! Jesteśmy, już jesteśmy, świat wraca na miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 WItajcie, oooooooooo Barranki w końcu wróciły Lidszu miło Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 01.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2009 Witam już we wrześniu lato się kończy... fajne masz meble kuchenne, takie nowoczesne więc już na serio mieszkacie? I ja tak chcę Zajrzyj do mojego dziennika, wkleiłam parę fotek z niedzielnej wystawy " Zieleń to Życie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts