pasie 28.02.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 poczekaj Kruelciu, poczekaj zobaczymy co Twój wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.02.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2009 Mój prędzej Lorda Vadera albo Godzillę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.03.2009 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ale to wlasnie fajne jest, ze maja swoje zdanie. Przynajmniej wiecie jak macie zrobic. A to chodzi o to aby im sie podobalo, bo to ich pokoje. Jak wyrosna z tego, to bedzie cos innego i znowu macie gotowy pomysl na odnowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Wróciliśmy z działki - czytaj budowy - burza mózgów przekręciła cały projekt łazienki ,,dużej" tej z wanną. Nic się nie ostało na swoim miejscu według wcześniejszych założeń Począwczy od - a róbcie jak chcecie i - co się obrażasz jednak coś zaczęło się wyłaniać - niedługo wstawię jakiś szkic tej nowej aranżacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jesli nie doszlo do rekoczynow to nie ma zle Ciekawa jestem jak tam moj Mlody sie sprawi u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 też ciekawa jestem, niedługo powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Ooooo Gosiek pisz co i jak z ... Młodym rzecz jasna , a potem o łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Młody uroczy, już pojechał sobie W łazience gdzie miała być umywalka teraz miejsce kibelka będzie zaraz za prysznicem. Wanna zamiast w rogu będzie dalej, a na jej miejscu na ścianie umywalka nad którą w takim ustawieniu miejsce na lustro będzie. Leżąc w wannie tyłem do okna w onym lustrze oglądać będzie można wiewiórki hasające po świerku ... czy ktokolwiek coś z tego zrozumiał w projekcie miało być tak http://img301.imageshack.us/img301/456/lazienka1.jpg a teraz ma być tak http://img228.imageshack.us/img228/4067/lazienka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 To o łazience wiem wszystko ... ale o Młodym nic ... może jakieś szczegóły , bo to, że uroczy to mogłam Ci już wcześniej powiedzieć ... do spoweidzi zapraszam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 A skąd ja biedna mam wiedzieć, kiedy oni się tam w pokoju zamykają, gadają szyfrem jakim czy co, a jeszcze moja wściekła suka tak się drze że ogłuchnąć można. Ale była łaskawa dla Młodego bo go do końca nie zjadła Pytałam czy go uszczypała - bo tak wyglądała, ale się nie przyznał W każdym razie moja młódka zadowolona była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.03.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Gosiek Moglas szklanke do sciany przystawic i podsluchac co gadaja jednak Mowisz , ze podobalo sie Mlodej ? Abys powaznie mowila , bo ja przezywajaca jestem , czy aby na pewno ok Mlodego psy nie gyza , On urodzony psiarz , od urodzenia z psem , teraz to juz calkiem Tylko gdzies sie zawieruszyl jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Jeszcze Go nie ma? To rozrywkowy jest? Wyszedł przed dziewiątą. Tuwim Julian Spozniony słowik Płacze pani Słowikowa w gniazdku na akacji, Bo pan Słowik przed dziewiątą miał być na kolacji, Tak się godzin wyznaczonych pilnie zawsze trzyma, A już jest po jedenastej -- i Słowika nie ma! Wszystko stygnie: zupka z muszek na wieczornej rosie, Sześć komarów nadziewanych w konwaliowym sosie, Motyl z rożna, przyprawiony gęstym cieniem z lasku, A na deser -- tort z wietrzyka w księżycowym blasku. Może mu się co zdarzyło? może go napadli? Szare piórka oskubali, srebry głosik skradli? To przez zazdrość! To skowronek z bandą skowroniątek! Piórka -- głupstwo, bo odrosną, ale głos -- majątek! Nagle zjawia się pan Słowik, poświstuje, skacze... Gdzieś ty latał? Gdzieś ty fruwał? Przecież ja tu płaczę! A pan Słowik słodko ćwierka: "Wybacz, moje złoto, Ale wieczór taki piękny, ze szedłem piechotą!" A serio mówiłam, zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Już oczami wyobraźni widzę jak Gosiek przy ścianie ze szklanka siedzi z dziamgającym u nogi psem ... dorosłe kobiety ... nieźle mnie ta wizja rozbawiła A swoja drogą jak młodzi nie sa na nie, to moga być na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Już oczami wyobraźni widzę jak Gosiek przy ścianie ze szklanka siedzi z dziamgającym u nogi psem ... dorosłe kobiety ... nieźle mnie ta wizja rozbawiła A swoja drogą jak młodzi nie sa na nie, to moga być na tak http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/034.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 01.03.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 nawet lepiej się ubawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.03.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Nie dość, że spać nie możesz to jeszcze ze śmiechu pękasz ładnie to tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Dzień dobry !!! Gosiek wpadaj na Warszawską-Babską my tam kawę, herbatę serwujemy z dodatkiem (sama zobacz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ocyami jestem ale klawiatura sie wsciekla i takie cuda mi wzchoda wiec odyzwac sie nie moge Jak dojde y nia do royumu to sie odeywe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 03.03.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Ocyami jestem ale klawiatura sie wsciekla i takie cuda mi wzchoda wiec odyzwac sie nie moge Jak dojde y nia do royumu to sie odeywe ja tak miałam wczoraj wieczorem do tego stopnia że o 22 informatyka wzywałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.03.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Wiem gdyie to naprawic ale cos mi sie nie udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts