Gosiek33 15.09.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2009 Cze dziewczyny jaką fugę do łazienki, na podłodze ciemna sublime, ściany głównie jasna - fuga ma być jasna mapei ale jaka może jutro będę mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 17.09.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Małgoś dopiero teraz doczytałam, że skamieniała jesteś ... łał ... wygoń do cholerstwo grzecznie lub siłą ... współczuję na podłodze będzie ciemna podłoga? to fugę też dałabym ciemną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Hejka Daj ciemną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.09.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć, wróciłam taka może być http://img38.imageshack.us/img38/6946/dzialka17092009lazienka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.09.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 boszzz, wygląda tak sobie . Nie no zartuje, jako cienki paseczek bedzie dobrze, wyciągnie brązy z płytek,ale po całości mało apetycznie to wygląda A na górne płytki co wybrałas Gosiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.09.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Gosiek, wiesz co ........ o wszystkich płytkach pamiętałam oprócz balkonów i wejścia... kurde noooooooooo.... Idę poszukać jakiegoś fajnego pana co mi to zrobi ... Fajnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 18.09.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 doberek, jaka ładna ta rozpuszczona czekolada ale mam skojarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Hejka, w realu ta czekolada była bardziej apetyczna fuga na ścianach to jasmin i na jasnych i na ciemnych Nefer, miło, że wpadłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 18.09.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Powitanka, cudna jest ta glazura teraz to już na 100% dam ją w górnej łazience ale nie mam pomysłu na dolną która będzie robiona jako pierwsza Gosiu, pij piwo! Jako grzaniec z sokiem malinowym lub koglem-moglem dodatkowo rozgrzewa, na jesień jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 piwo? to głowa się po nim kiwa, a mnie i tak przed kompem oczy się zamykają, ale przed snem to może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Gosia taka cicha woda ... a płynie wartkim nurtem ... oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.09.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jaśmin tez fajny jest, miałam do prawie białych kafli. Będzie Pani zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Będzie Pani zadowolona I Pani Mąż też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 wiecie, wyszła pięknie cała łazienka, i kabina stoi, i już dziś sedes podszedł w ruch, o rany nie macie pojęcia jaka to wygoda nie musieć latać do ,,toalety" Zdjęć nie mam bo byłam z Mamą w Ikei i kupowałyśmy łóżka i szafę do garderoby, i czekałyśmy do 19 by nam to wszystko przywieźli, ale już jest - jutro od rana montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Gosik ,ale zapindalacie ,jak nie wiem co? Balkony pięknie wyszły i wiesz co? ja bym tez balustrady nie dawała żadnej . Taki widok -przesłaniać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Beauty i to Ty mówisz, że zapindalamy masz już............. p o d ł o g i............ i ściany pomalowane, to najważniejsze, choć nie widziałam byś miała wstawione drzwi wewnętrzne teraz przeżyłam w minimalnym stopniu kurzawkę glazurniczą - masakra masz na szczęście to już za sobą teraz z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 bossssszzzzeeee Gosiu jak ja Ci zazdroszczę tych postępów to jutro o fotki proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Beauty i to Ty mówisz, że zapindalamy masz już............. p o d ł o g i............ i ściany pomalowane, to najważniejsze, choć nie widziałam byś miała wstawione drzwi wewnętrzne teraz przeżyłam w minimalnym stopniu kurzawkę glazurniczą - masakra masz na szczęście to już za sobą teraz z górki Do drzwi wewnętrznych jeszcze trochę .Ponoć już się robią ,ale maja być na ....koniec października. A ściany pomalowane są dopiero w kuchni .Teraz tez jestem na etapie glazury w górnej łazience.Zawsze to coś do przodu .Ja już powoli dochodzę do etapu zmęczenia materiału ,a W Tobie widzę zapał ,jakiego ja już nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Pasie zdjęcia koniecznie zrobić muszę i wkleić to dla pamięci, bo człowiek do lepszego szybko się przyzwyczaja i zupełnie zapomina jak to było:roll: ... postępy są, choć dla nas zupełnie niespodziewane Beauty rozpędu nabieram gdy mogę coś robić, byle do przodu Glazura niestety na razie tylko w dolnej łazience, zostaje jeszcze caaaaaaaaaaaały parter i dwie górne łazienki ale kiedy na to kasa będzie Ważne, że udało się nam kupić tak tanio drzwi sosnowe, pomalujemy sobie na nasz wybrany kolor i meblowe mieć będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.09.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Cześć Gosia Dawaj foty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts