Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wiecie, wyszła pięknie cała łazienka, i kabina stoi, i już dziś sedes podszedł w ruch, o rany nie macie pojęcia jaka to wygoda nie musieć latać do ,,toalety" 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

Zdjęć nie mam bo byłam z Mamą w Ikei i kupowałyśmy łóżka i szafę do garderoby, i czekałyśmy do 19 by nam to wszystko przywieźli, ale już jest - jutro od rana montaż :roll:

:lol: :lol:

Beauty i to Ty mówisz, że zapindalamy :o :roll: 8)

masz już............. p o d ł o g i............ :lol: :lol: :lol: :lol: i ściany pomalowane, to najważniejsze, choć nie widziałam byś miała wstawione drzwi wewnętrzne :roll:

teraz przeżyłam w minimalnym stopniu kurzawkę glazurniczą - masakra 8) :-? masz na szczęście to już za sobą :lol: teraz z górki

Beauty i to Ty mówisz, że zapindalamy :o :roll: 8)

masz już............. p o d ł o g i............ :lol: :lol: :lol: :lol: i ściany pomalowane, to najważniejsze, choć nie widziałam byś miała wstawione drzwi wewnętrzne :roll:

teraz przeżyłam w minimalnym stopniu kurzawkę glazurniczą - masakra 8) :-? masz na szczęście to już za sobą :lol: teraz z górki

Do drzwi wewnętrznych jeszcze trochę .Ponoć już się robią ,ale maja być na ....koniec października. A ściany pomalowane są dopiero w kuchni .Teraz tez jestem na etapie glazury w górnej łazience.Zawsze to coś do przodu .Ja już powoli dochodzę do etapu zmęczenia materiału ,a W Tobie widzę zapał ,jakiego ja już nie mam :cry:

Pasie zdjęcia koniecznie zrobić muszę i wkleić :lol: to dla pamięci, bo człowiek do lepszego szybko się przyzwyczaja i zupełnie zapomina jak to było:roll: ... postępy są, choć dla nas zupełnie niespodziewane :roll:

Beauty rozpędu nabieram gdy mogę coś robić, byle do przodu :lol:

Glazura niestety na razie tylko w dolnej łazience, zostaje jeszcze caaaaaaaaaaaały parter i dwie górne łazienki 8) ale kiedy na to kasa będzie :roll:

Ważne, że udało się nam kupić tak tanio drzwi sosnowe, pomalujemy sobie na nasz wybrany kolor i meblowe mieć będziemy :wink: