zuznka 12.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Gsiek, ale zmainy łazieneczka cycuś - tarasik no mucha nie siada wszystko nabiera smaczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki Zuza za miłe słowa Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda i trochę kasy na podłogi, resztę przeboleję ... do czasu Teraz aby do wiosny, wtedy będę sekundować Twoim zmaganiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki Zuza za miłe słowa Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda i trochę kasy na podłogi, resztę przeboleję ... do czasu Teraz aby do wiosny, wtedy będę sekundować Twoim zmaganiom ja moim znajomym załatwiłam gaz na listopad bo chcieli im podłaczyc na wiosnę a im sie dzidzius lada dzień rodzi więc potrzebuja go na wczoraj - dobrze że mają kominek z płaszczem wodnym ale ile mozna.. Mysia też walczy z gazownią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki Zuza za miłe słowa Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda i trochę kasy na podłogi, resztę przeboleję ... do czasu Teraz aby do wiosny, wtedy będę sekundować Twoim zmaganiom ja moim znajomym załatwiłam gaz na listopad bo chcieli im podłaczyc na wiosnę a im sie dzidzius lada dzień rodzi więc potrzebuja go na wczoraj - dobrze że mają kominek z płaszczem wodnym ale ile mozna.. Mysia też walczy z gazownią To Ty masz gazowe wejście U mnie niby wszystko idzie, idzie ale jakoś tak dojść nie może Na razie utknęło w mapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.10.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Dzięki Zuza za miłe słowa Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda i trochę kasy na podłogi, resztę przeboleję ... do czasu Teraz aby do wiosny, wtedy będę sekundować Twoim zmaganiom ja moim znajomym załatwiłam gaz na listopad bo chcieli im podłaczyc na wiosnę a im sie dzidzius lada dzień rodzi więc potrzebuja go na wczoraj - dobrze że mają kominek z płaszczem wodnym ale ile mozna.. Mysia też walczy z gazownią To Ty masz gazowe wejście U mnie niby wszystko idzie, idzie ale jakoś tak dojść nie może Na razie utknęło w mapach mam ale nie wiem czy na twój teren moja pan J wchodzi muszę zapytać daj na PW namiary o cokaman z tym twoim gazem i gdzie to podlega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Berek przyszłam po długiej nieobecności i idę poczytać co się zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hej a ja do Ciebie ciągle wpadam oczywiście jak jestem przy kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 13.10.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Witajcież fajnie jest mieszkać i pomału w wolnym czasie coś dłubać Przez moje latanie na budowę mieszkanie zapuszczone, prasowania piętrzy się sterta, dziecię obiad je o 21-ej bo szkolna stołówka jeszcze w remoncie Chociaż bez ciepłej wody i ogrzewania trochę kiepawo o tej porze roku, dobrze że w łazience macie grzejniczek na elektrykę. Trzymajcie się ciepło, pijcie herbatki z pigwą i aronią bo choróbska raczej Was lubią a ja cały czas będę podglądać postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Amelio nie mieszkamy, tylko pomieszkujemy i nocujemy nie raz Gdyby już ogrzewanie było wtedy niewątpliwie siedziałabym w domu na stałe.... no może prawie na stałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 noooo widziałam dziennik i powiem szczerze, że mi wstyd.... u Ciebie budowa, ale jak nie budowa... domowo się zrobiło i kwiatki i poręcz... a u mnie nie dość że budowa, to jeszcze bałagan że wstyd kogoś wpuszczać kochana a ja pytanko mam.... widzę, ze działacie drewnem... a ja mam belki więźbowe do obicia deskami... mogę zapytać skąd bierzecie deski? jakis tartak czy coś mi potrzeba takie 13 i 20 cm na jakies 2,3 m... grubości w zasadzie dowolnej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Trzeba udomowić dom, żeby dało się pomieszkiwać A kwiatki cudów potrafią dokonać - zresztą po coś donice storczykowe w łazience zrobiłaś a z serii oswajania bałaganu budowlanego lampy tworzące nastrój gdy za oknami ciemno i zimno http://img2.imageshack.us/img2/1585/dzialka045102009drzwisw.jpg drewno mamy ze składu, z którego bierzemy większość materiałów, nic szczególnego ale prosimy o takie lepsiejsze Tartak mamy nawet nie tak daleko ale nigdy do niego nie dotarłam, choć nie raz się odgrażałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.10.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Faktycznie duuuzo się pozmieniało. Fajnie wyszły drzwi.Pozdrawiam Gosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Faktycznie duuuzo się pozmieniało. Fajnie wyszły drzwi.Pozdrawiam Gosiek dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Trzeba udomowić dom, żeby dało się pomieszkiwać A kwiatki cudów potrafią dokonać - zresztą po coś donice storczykowe w łazience zrobiłaś a z serii oswajania bałaganu budowlanego lampy tworzące nastrój gdy za oknami ciemno i zimno http://img2.imageshack.us/img2/1585/dzialka045102009drzwisw.jpg drewno mamy ze składu, z którego bierzemy większość materiałów, nic szczególnego ale prosimy o takie lepsiejsze Tartak mamy nawet nie tak daleko ale nigdy do niego nie dotarłam, choć nie raz się odgrażałam oooo tak jak szaro jest to trzeba się jakos bronić a te deski są jak wieźba - ostre? czy może mają tez heblowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 M. sam hebluje, kupił sobie kiedyś taki ruski, ciężki jak diabeł za to można go nawet do stołu przykręcić dodatkowo szaleje ze szlifierkami Deski heblowane zawsze droższe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Hejka przyznaję że mam szacun do tych, którzy (z sensem oczywiście) przykładają swoje łapki do budowy. Dla mnie to abstrakcja, przyznaję, że wolę wykorzystać ten czas żeby próbować zarobić na to, co ma się zrobić. Tyle, że to nie zawsze wychodzi Fajnie, gosiek, fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Bo najlepiej jak każdy robi to co lubi i potrafi najlepiej no może poza śpiewaniem Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 ooo, akurat śpiewać to ja mogę, mam legitymację w postaci finału międzywojewódzkiego konkursu poezji śpiewanej, co prawda AD 1983, ale zawsze cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Ho, ho to Tobie wolno Teraz się nie wywiniesz jak się wreszcie spotkamy... przy kominku lubo ognisku to posłuchamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to było 26 lat temu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts