Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Zuza za miłe słowa :lol: Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda :roll:

i trochę kasy na podłogi, resztę przeboleję :wink: ... do czasu 8)

Teraz aby do wiosny, wtedy będę sekundować Twoim zmaganiom :wink:

ja moim znajomym załatwiłam gaz na listopad bo chcieli im podłaczyc na wiosnę a im sie dzidzius lada dzień rodzi :roll: :roll: więc potrzebuja go na wczoraj :wink: - dobrze że mają kominek z płaszczem wodnym ale ile mozna..

Mysia też walczy z gazownią :x

Dzięki Zuza za miłe słowa :lol: Oj żeby już gaz był podłączony i odpalone ogrzewanie, ciepła woda :roll:

ja moim znajomym załatwiłam gaz na listopad bo chcieli im podłaczyc na wiosnę a im sie dzidzius lada dzień rodzi :roll: :roll: więc potrzebuja go na wczoraj :wink: - dobrze że mają kominek z płaszczem wodnym ale ile mozna..

To Ty masz gazowe wejście :wink: 8)

U mnie niby wszystko idzie, idzie ale jakoś tak :roll: :-? dojść nie może :cry: Na razie utknęło w mapach :evil:

To Ty masz gazowe wejście :wink: 8)

U mnie niby wszystko idzie, idzie ale jakoś tak :roll: :-? dojść nie może :cry: Na razie utknęło w mapach :evil:

mam ale nie wiem czy na twój teren moja pan J wchodzi :-?

muszę zapytać :wink: daj na PW namiary o cokaman z tym twoim gazem i gdzie to podlega :wink:

Witajcież

fajnie jest mieszkać i pomału w wolnym czasie coś dłubać :roll: Przez moje latanie na budowę mieszkanie zapuszczone, prasowania piętrzy się sterta, dziecię obiad je o 21-ej bo szkolna stołówka jeszcze w remoncie :( Chociaż bez ciepłej wody i ogrzewania trochę kiepawo o tej porze roku, dobrze że w łazience macie grzejniczek na elektrykę. Trzymajcie się ciepło, pijcie herbatki z pigwą i aronią bo choróbska raczej Was lubią a ja cały czas będę podglądać postępy :wink:

noooo widziałam dziennik :o

i powiem szczerze, że mi wstyd.... :(

u Ciebie budowa, ale jak nie budowa... domowo się zrobiło i kwiatki i poręcz... a u mnie nie dość że budowa, to jeszcze bałagan że wstyd kogoś wpuszczać :o :oops: :oops:

kochana a ja pytanko mam.... widzę, ze działacie drewnem... a ja mam belki więźbowe do obicia deskami... mogę zapytać skąd bierzecie deski? jakis tartak czy coś :roll:

mi potrzeba takie 13 i 20 cm na jakies 2,3 m... grubości w zasadzie dowolnej....

Trzeba udomowić dom, żeby dało się pomieszkiwać :wink: A kwiatki cudów potrafią dokonać - zresztą po coś donice storczykowe w łazience zrobiłaś :lol:

a z serii oswajania bałaganu budowlanego lampy tworzące nastrój gdy za oknami ciemno i zimno

http://img2.imageshack.us/img2/1585/dzialka045102009drzwisw.jpg

drewno mamy ze składu, z którego bierzemy większość materiałów, nic szczególnego ale prosimy o takie lepsiejsze :roll: 8) Tartak mamy nawet nie tak daleko ale nigdy do niego nie dotarłam, choć nie raz się odgrażałam :oops:

Trzeba udomowić dom, żeby dało się pomieszkiwać :wink: A kwiatki cudów potrafią dokonać - zresztą po coś donice storczykowe w łazience zrobiłaś :lol:

a z serii oswajania bałaganu budowlanego lampy tworzące nastrój gdy za oknami ciemno i zimno

http://img2.imageshack.us/img2/1585/dzialka045102009drzwisw.jpg

drewno mamy ze składu, z którego bierzemy większość materiałów, nic szczególnego ale prosimy o takie lepsiejsze :roll: 8) Tartak mamy nawet nie tak daleko ale nigdy do niego nie dotarłam, choć nie raz się odgrażałam :oops:

oooo tak :)

jak szaro jest to trzeba się jakos bronić :)

a te deski są jak wieźba - ostre? czy może mają tez heblowane? :roll: