Gosiek33 13.10.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Najwyższa pora się zacząć odmładzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.10.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 EEEE, no z tym to jakoś nigdy nie miałem problemu Na szczęście, bo wiek uprawnia nieomal do zgredzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.10.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 M. sam hebluje, kupił sobie kiedyś taki ruski, ciężki jak diabeł za to można go nawet do stołu przykręcić dodatkowo szaleje ze szlifierkami Deski heblowane zawsze droższe są OOOOOOO a mogłabym się uśmiechnąc do Ciebie? i poprosić na namiar gdzie można kupić takie deski? są mi pilnie potrzebne ... a jako, że ja hebla nie mam to może bym się na te heblowane skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nitu a do czego Ci one potrzebne, bo zależy co ma być heblowane: jedna strona, dwie czy cztery? W marketach budowlanych są różnego rodzaju i różnej grubości, długości Na regały do mieszkania kupowaliśmy deski w Obi'm. Są też różne rozmiary w sklepach z drewnem. Znam takie w okolicach Mokotowa ale u Ciebie to niekoniecznie W każdym razie nie mam namiaru na jakiś konkretny sklep czy zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nitu a do czego Ci one potrzebne, bo zależy co ma być heblowane: jedna strona, dwie czy cztery? W marketach budowlanych są różnego rodzaju i różnej grubości, długości Na regały do mieszkania kupowaliśmy deski w Obi'm. Są też różne rozmiary w sklepach z drewnem. Znam takie w okolicach Mokotowa ale u Ciebie to niekoniecznie W każdym razie nie mam namiaru na jakiś konkretny sklep czy zakład Gosia mam takie belki - pozostałośc po *&^&%&% http://lh5.ggpht.com/_83tmosUe46o/StYDhpzUrnI/AAAAAAAACiI/l3IoChys-zM/s640/IMG_9337.JPG i jętki też... i musze je obłozyć ładnym drewnem bo teraz to się do niczego nie nadają.... więc tylko jedna strona (opconalnie z bokami ) bedzie potrzebna gładka... Jak możesz daj te namiary... się pofatyguje mimo, ze daleko jak będą deski będę kombnowac co dalej moze jakoś ręcznie je wyszlifuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak się zorientuję co i jak to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Jak się zorientuję co i jak to dam znać super dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Nitu znalazłam coś takie na przykład Łomianki http://www.komplexmarket.pl/kategorie.php?produkt=57 Siekierki http://www.siekierki.com.pl/oferta.php poszukaj jeszcze w necie pod hasłami: deski elewacyjne, boazerie.. a jak już coś bliżej siebie wybierzesz to w takim składzie powinni Ci doradzić a jakie drewno to w zależności od upodobania i kasy jaką chcesz tu władować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 15.10.2009 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Pozdrowionka z pracy http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nitu znalazłam coś takie na przykład Łomianki http://www.komplexmarket.pl/kategorie.php?produkt=57 Siekierki http://www.siekierki.com.pl/oferta.php poszukaj jeszcze w necie pod hasłami: deski elewacyjne, boazerie.. a jak już coś bliżej siebie wybierzesz to w takim składzie powinni Ci doradzić a jakie drewno to w zależności od upodobania i kasy jaką chcesz tu władować ślicznie dziękuję idę lookac na ich stronki zastanawia mnie jeszcze jedno... czy jak obłoże to dechami grubymi na ok 2 cm... to czy jętkom się nic nie stanie? bo to kurcze ciut będzie ważyło hm.... głośno myslę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2009 06:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A może po prostu panele naścienne - takie z Castoramy czy innego marketu tyle, że to nie drewno A dechy nie muszą być wcale 2 cm możesz dać cieńsze, zresztą boazeria nigdy tak gruba nie jest. Myślę, że w takim składzie wiedzą co będzie się nadawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A może po prostu panele naścienne - takie z Castoramy czy innego marketu tyle, że to nie drewno A dechy nie muszą być wcale 2 cm możesz dać cieńsze, zresztą boazeria nigdy tak gruba nie jest. Myślę, że w takim składzie wiedzą co będzie się nadawało no właśnie o czymś takim myślę... znaczy najcieńsza płyta byłaby płyta meblarska (taka z pleców szaf) ona ma kilka mm grubości... tylko narożniki by trzeba było ładnie obrobić listewką czy czymś takim.... ból polega na tym, że w jednym miejscu potrzebuje 20 cm szerokości... by połączyć dwie belki blisko siebie... i nie mam do czego przytwierdzić tych dech z boazerii.... tego łączenia znaczy.... i tak się nie mogę zdecydować... płyta a'la drewno... czy drewno ale z kłopotami w montażu.... widziałam już płyty z fornirem... ale to te z grube i niestety cięzkie.... hm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 to najlepiej sklejkę kup, można ją pomalować lakierobejcą i będzie naprawdę nieźle wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 z drewnianych spraw - kupiliśmy w Leroyu blat sosnowy bezsęczny - potrenujemy na nim czy da się takie parapety własnym sumptem wyrychtować oszczędność kasy znaczna... jeśli się powiedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 z drewnianych spraw - kupiliśmy w Leroyu blat sosnowy bezsęczny - potrenujemy na nim czy da się takie parapety własnym sumptem wyrychtować oszczędność kasy znaczna... jeśli się powiedzie życze powodzenie i trzymam kciuki i myślę nad sklejką może to faktycznie najlepszy pomysł... drewno, można zabarwić na kolor jaki się chce - a jednak nie tak ciężkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 z drewnianych spraw - kupiliśmy w Leroyu blat sosnowy bezsęczny - potrenujemy na nim czy da się takie parapety własnym sumptem wyrychtować oszczędność kasy znaczna... jeśli się powiedzie no to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 dzięki w przyszłym tygodniu będzie czas na parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 klamki przyjechały i piękne są takie jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.10.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Dzień dobry A zdjęcia klamek gdzie ? Pięknie się Gosiu zrobiło w waszym domku i tak przytulnie już . Łazienka wyszła bardzo ładnie i szkoda tylko, że nie można jej wypróbować w całości, bo zimny prysznic przy tej pogodzie, nie jest chyba czymś o czym można teraz marzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts