KamaG 26.10.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry, przywitam się na wstępie, przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie Wam domek wyszedł, ogród piękny taki naturalny i z klimatem, psiaki rozkoszne, i te płytki na balkonach a łazienką dolną to jestem wprost oczarowana pozwoliłam sobie ku pamięci do mojego dziennika jako inspirację wkleić, mam nadzieję, że nie będziesz zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Witam w deszczowy poniedziałek. Gosiek, Twój dziennik traktuję jak poradnik jako że technologie mamy podobne a i gusta chyba też i dlatego zapytowywuję - co robiliście z tynkami przed gruntowaniem Ceresitem? Chociaż kwarc miałki to jednak na tynkach wyczuwa się drobinki piasku, czy trzeba je docierać papierkiem ściernym co przy mojej posturze będzie baaardzo niewdzięczne czy od razu gruntować a może pogłaskać packą z gąbką? Dla nas cała uroda takiego tynku, że nie jest gładki jak łysina panów z reklamy na to Ceresit 17 daje lekko żółty kolor i dzięki temu widać co się już zagruntowało , ponadto plam nie robi nakładany nawet niewprawna ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 26.10.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dorwałam sie do kompa siostry i przyleciałam sie przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dzień dobry, przywitam się na wstępie, przeczytałam Twój dziennik i jestem pod wrażeniem, bardzo ładnie Wam domek wyszedł, ogród piękny taki naturalny i z klimatem, psiaki rozkoszne, i te płytki na balkonach a łazienką dolną to jestem wprost oczarowana pozwoliłam sobie ku pamięci do mojego dziennika jako inspirację wkleić, mam nadzieję, że nie będziesz zła Witaj KamaG, miło Cię widzieć w moich progach oczywiście, że się nie gniewam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 dorwałam sie do kompa siostry i przyleciałam sie przywitać Jak to miło, że znalazłaś chwilę całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 27.10.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Gosiaczku zaznaczam swoją obecność, ale niestety wciąż mam zaległości w dzienniku, bo mi się nie otwierają fotki. Spróbuję jutro w pracy, może tamten komputer będzie bardziej posłuszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 tyż przyleciałam się witać, więc Hejjjjkaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Witajcie wieczorową porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.10.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gosiek oblukałąm u ciebie to o czym mowa u Mysi wrzuciłam do swoj głowy na twardy dysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gosiek oblukałąm u ciebie to o czym mowa u Mysi wrzuciłam do swoj głowy na twardy dysk To się tak wydaje, że niby inni budują i jest dobrze, dopiero w praktyce wychodzi, że my nic o budowaniu nie wiemy ... przed a potem to już za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.10.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gosiek oblukałąm u ciebie to o czym mowa u Mysi wrzuciłam do swoj głowy na twardy dysk To się tak wydaje, że niby inni budują i jest dobrze, dopiero w praktyce wychodzi, że my nic o budowaniu nie wiemy ... przed a potem to już za późno cieszę się że ja będę madrzejsza o te dświadczenia ale bardzo mi szkda tych którzy partatwo odczuli na własnych murach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.10.2009 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Ale nie wiem czy to dobrze za dużo wiedzieć w znaczeniu, sprawdzania każdej pracy po kolei - zwariować by przyszło. Część prac powinna być wykonana jak najlepiej - te fundamentalne, ale potem to nie będę demonizować Żeby nie dać się zwariować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 31.10.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2009 Drzwi sosnowe kasetonowe, czyli w środku puste, przez to lekkie. Trzeba je jednak jak najszybciej zabezpieczyć farbą by nie pracowały. M je szlifuje papierem ściernym (120 - 100), potem odkurza i wtedy mogę przystąpić do prac malarskich farba - lakierobejca Endura - orzech A gdzie można kupić tą lakierobejcę, bo po nazwie ni mogę nic znaleźć?? A i jeszcze malowałaś drzwi już po montażu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Drzwi sosnowe kasetonowe, czyli w środku puste, przez to lekkie. Trzeba je jednak jak najszybciej zabezpieczyć farbą by nie pracowały. M je szlifuje papierem ściernym (120 - 100), potem odkurza i wtedy mogę przystąpić do prac malarskich farba - lakierobejca Endura - orzech A gdzie można kupić tą lakierobejcę, bo po nazwie ni mogę nic znaleźć?? A i jeszcze malowałaś drzwi już po montażu?? Ha, bo tylko w jednym sklepie z farbami na Kłobuckiej ją kupujemy malowaliśmy po montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2009 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 znalazłam tu http://cgi.ebay.de/0-75-L-Histor-Endura-Dickschichtlasur-nuss-Holzlasur_W0QQitemZ190325209773QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item2c50443aad i to jest właśnie kolor, który zastosowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 01.11.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 znalazłam tu http://cgi.ebay.de/0-75-L-Histor-Endura-Dickschichtlasur-nuss-Holzlasur_W0QQitemZ190325209773QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_77?hash=item2c50443aad i to jest właśnie kolor, który zastosowaliśmy No to ja proszę o namiar tego sklepu może być na priv i cenę jaką trzeba za to zapłacić plizzzzzzzzz No to jeszcze cię pomęczę- ile ci poszło tego lakieru na 1 szt drzwi? bo ja mam do pomalowania 8 szt z ościeznicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.11.2009 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 tu masz namiary na sklep http://otokontakt.com/Firma/largo_monika_zaczek_38888463623/ na dwukrotne malowanie 6 drzwi poszło ok 1,5 l 0,75 l kupiliśmy za 38,91, a 2,5 l puszka za 113 zł. Lepiej najpierw zadzwonić i spytać czy mają, jak nie to zaraz sprowadzą przynajmniej tak było u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nania 01.11.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 t na dwukrotne malowanie 6 drzwi poszło ok 1,5 l 0,75 l kupiliśmy za 38,91, a 2,5 l puszka za 113 zł. : Naprawdę tak mało, normalnie ja myślałam że to więcej idzie?? niby podają że z litra 12m2 ale jakoś mi się wydawało że to więcej....echh przepraszam że cię zanudzam ale normalnie te moje drzwi spędzają mi sen z powiek, bo od 2 tygodni leżą i nie mogę się za nie wziąść, a to ie ma czasu, a to nie ten kolor a to nie taka farba, noo jak zobaczyłam te 8 szt to trochę się przyłamałam tą ilością.... nic dzięki wielkie jutro postaram się dryndnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2009 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Ta lakierobejca jest bardzo wydajna jak będziesz mieć wątpliwości zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Bryyyyyyyyyy i lecęęęęęęęęęęę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts