Gosiek33 02.11.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hejka Zuzku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 02.11.2009 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Gosiu, nareszcie pooglądałam co u Ciebie w dzienniku Równiutkie rabatki wyszykowane, domek piękny, ściany gładziutkie - wszytsko śliczniusie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.11.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witaj Moniu, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że udało Ci się w końcu zdjęcia moje pooglądać Jak czytam u Ciebie, że masz ok 250 roślin do okrycia to w szoku jestem mój ogródek to hortensja, dziurawce, prusznik to chyba wszystko pójdzie pod włókninę - poszyłam z niej wielkie wory Resztę przysypię igliwiem, którego mam pod dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amelia 2 03.11.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A te butle to już docelowe czy tymczasowe? Trudno żyć bez ciepełka, nie wiem jak to robią Eskimosi Masz piękną górę kamieni na podwórku, a ja zbieram po jednym kmyczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Butle tylko tymczasowe - na szczęście, mam ciągle nadzieję, że zimą podłączą nas do sieci Ta góra kamyczków to właśnie takie przez kilkanaście lat zbierane, po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.11.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Moniu, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że udało Ci się w końcu zdjęcia moje pooglądać Jak czytam u Ciebie, że masz ok 250 roślin do okrycia to w szoku jestem mój ogródek to hortensja, dziurawce, prusznik to chyba wszystko pójdzie pod włókninę - poszyłam z niej wielkie wory Resztę przysypię igliwiem, którego mam pod dostatkiem Właśnie dzisiaj okryłam kolejnych kilka, a przeraza mnie to, co jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Witaj Moniu, nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę, że udało Ci się w końcu zdjęcia moje pooglądać Jak czytam u Ciebie, że masz ok 250 roślin do okrycia to w szoku jestem mój ogródek to hortensja, dziurawce, prusznik to chyba wszystko pójdzie pod włókninę - poszyłam z niej wielkie wory Resztę przysypię igliwiem, którego mam pod dostatkiem Właśnie dzisiaj okryłam kolejnych kilka, a przeraza mnie to, co jeszcze przede mną Dziś na chwilkę wpadłam do domu i w porywie szaleństwa w ostatniej chwili przed odjazdem zakryliśmy hortensję. Urosła już tak monstrualnie, że ciężko było Nie miałam pod ręką sznurka więc kamieniami nieco przycisnęliśmy brzegi włókniny. Zobaczymy czy wiatr tego nie porwie tym bardziej więc nurtuje mnie myśl jak sobie dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.11.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć Gosiu mam pytanie - możesz mi napisać jakiej firmy masz schody na strych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.11.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Cześć Gosiu mam pytanie - możesz mi napisać jakiej firmy masz schody na strych ? Hejka Lidszu, nasze to Fakro, termo i duże jakieś tu sobie poczytaj http://www.fakro.pl/schody_strychowe/index.php Jak chcesz pomacać, zapraszam na wizję lokalną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.11.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Gosiu , robisz przepiękne zdjęcia, a w Twoim ogrodzie można się zakochać.Jestem pod wrażeniem i tyle rzeczy wykonujecie sami...Naprawdę -wielki szacun !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.11.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2009 Gosiu , robisz przepiękne zdjęcia, a w Twoim ogrodzie można się zakochać.Jestem pod wrażeniem i tyle rzeczy wykonujecie sami...Naprawdę -wielki szacun !!!! Beauty dzięki za tyle miłych słów ale jak widzę Twoje wnętrza to sama nie wiem co powiedzieć, kiedyś o takich właśnie marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikiletto 07.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Zawitałam u Ciebie pierwszy raz i piszę, aby mi Twój wątek nie zaginął. Bardzo piękny dom i ogród, widoki za oknem, psiaki itd., itd. Trafiłam tu z wątku o drzwiach wewnętrzych, ponieważ swoje chcemy również malować sami. Mamy dwa pomysły, albo lakierobejca jak u Was, albo drzwi malowane na kolor: złamaną biel lub ecru, takie w stylu Klimek & Kluś (tylko cena kilka razy niższa ). Mam chyba taką szafę jak Ty, przynajmniej jej wnętrze wygląda tak samo. Moja ma drzwi na wysoki połysk. Masz na nią jakiś pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.11.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Witaj mikiletto miło Cię gościć i dzięki za miłe słowa a szafa a mojego dzieciństwa i jeszcze nie wiem czy będę w stanie ją pokochać Mam nadzieję, że znajdę czas i pokombinuję jak zedrzeć z niej ten połysk To są rumuńskie meble wystane w kolejce, pieruńsko ciężkie z płyty wiórowej ale ze dwa razy cięższej niż obecne Na wierzchu jest chyba gruby fornir, piękny zresztą w środku złocista brzoza na froncie nie mogę zdiagnozować forniru Najgorsze, że już dawno temu fragmenty zmatowiały i niczym nie byłam w stanie ich naprawić. Jak uda mi się dowiedzieć jak naprawić ten fornin nie omieszkam podzielić się tą wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 07.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2009 Gosiek33 - witam Cię serdecznie Chodząc po sklepie długo oglądałam drzwi wewnętrzne, takie jak kupiłaś. Wyglądają super. Czy możesz napisać czy są dopasowane, dobrze się otwierają, nie są jakieś powyginane? Czy sami montowaliście, czy zleciliście komuś? Jeśli tak, to ile wziął za zamontowanie ? Będę wdzięczna za odpowiedź Czy już wiesz skąd plama na styropianie? Ciekawa jestem co się stało A i dobry pomysł z ponumerowaniem płytek ( może wykorzystam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Gosiek33 - witam Cię serdecznie Chodząc po sklepie długo oglądałam drzwi wewnętrzne, takie jak kupiłaś. Wyglądają super. Czy możesz napisać czy są dopasowane, dobrze się otwierają, nie są jakieś powyginane? Czy sami montowaliście, czy zleciliście komuś? Jeśli tak, to ile wziął za zamontowanie ? Będę wdzięczna za odpowiedź Czy już wiesz skąd plama na styropianie? Ciekawa jestem co się stało A i dobry pomysł z ponumerowaniem płytek ( może wykorzystam ) Miło mi, witaj Bardzo jesteśmy zadowoleni z tych drzwi, jednak trochę czasu zajęło nam ich wybieranie, bo w sklepie zdarzały się lepsze i gorsze jedne miały piękne słoje ale sklejka w jednym miejscu odeszła od ramy więc nie zdecydowaliśmy się na ten egzemplarz dobrze zamontowane trzymają się bardzo dobrze i w jakiej pozycji je zostawisz tak stoją Mają zamontowane zamki na klucz i twego nie zmieniamy, będziemy coś kombinować by małym nakładem pracy takiemu zwykłemu metalowemu kluczowi zasłonić ,,główkę" - może drewnem (tak sobie porobiłam w mieszkaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Megana priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.11.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Gosiek33 - to zaczynam się zastanawiać nad tymi drzwiami poważnie:)Masz gdzieś nazwę producenta może?A czy można zamiast tego zamka na klucz włożyć taką klamkę gałkę?Jak sądzisz? Co do zasłonięcia dziurki, to może takim specjalnym kitem do drewna zakleić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gosiek33 - to zaczynam się zastanawiać nad tymi drzwiami poważnie:) Masz gdzieś nazwę producenta może? A czy można zamiast tego zamka na klucz włożyć taką klamkę gałkę? Jak sądzisz? Co do zasłonięcia dziurki, to może takim specjalnym kitem do drewna zakleić? Witaj producent tych drzwi to firma HUMDREX dla Castoramy robione http://www.humdrex.com.pl/ ale w wątku o drzwiach wewnętrznych podawałam jeszcze firmę Czajka, gdzie w internecie są chyba jeszcze fajniejsze http://www.czajkadrzwi.pl/ i znalazłam ich teraz na allegro http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9458550 Gdy e-mailowałam do nich o meble to okazało się, ze producent drzwi już się rozstał z tymi od mebli, ale na allegro sprzedają i meble i drzwi Jeśli chciałabyś inny zamek to ten trzeba by wywalić, ale gałki możesz założyć też to tego zamka, tylko zamek pod klucz zostaje, można go jednak zamaskować pełnym szyldem jeśli zamykanie Ci nie potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 09.11.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gosiek33 - bardzo Ci dziękuję :) Co do klucz, może się przyda, gdy będą małe dzieci kiedyś przychodzić, żeby sobie krzywdy nie zrobiły i wszędzie się nie rozpełzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Gosiek33 - bardzo Ci dziękuję :) Co do klucz, może się przyda, gdy będą małe dzieci kiedyś przychodzić, żeby sobie krzywdy nie zrobiły i wszędzie się nie rozpełzły o to, to - nigdy nic nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts