pasie 21.11.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Masz jak w banku - że będę odwiedzać Twój dziennik choć jedna się przyznaje na razie sobie wyjeżdżam do domu miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda np. ja i też chcę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda np. ja i też chcę poczytać no widzisz Gosiek - małolaty tu zaglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda np. ja i też chcę poczytać no widzisz Gosiek - małolaty tu zaglądają jaka małolata ? chyba z naszym mężem przyjdzie mi poważnie porozmawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda np. ja i też chcę poczytać no widzisz Gosiek - małolaty tu zaglądają jaka małolata ? chyba z naszym mężem przyjdzie mi poważnie porozmawiać byle nie przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.11.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 ogień w kominku zawsze wywołuje emocje i.....nie będę pisać co jeszcze dobrze że twoje lalki mają cieplutko opisz, opisz bo ciężko mi się myśli no co ty........ a wiadomo kto tu zagląda no kto na razie mój M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 28.11.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Gosieńko sto lat mnie nie bylo;) ... a u Ciebie niesamowite zmiany ... kibicuje Ci od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Hejka wróciłam na chwilę, internetu przez pieprzoną Neostardę nie będę miała bo nie ma warunków technicznych czyli dom z neostradą - po drugiej stronie wewnętrznej uliczki oddalony o 100 m jest zbyt daleko kij im w oko - wściekła byłam całe dwa dni A przecież, żeby bardziej im sie opłacało zamówiłam do internetu nawet i i telewizję (dla Babci) i telefon (potrzebny nam jak zającowi dzwonek) mam nadzieję, że modem plusa rozwiąże moje problemy Ale prac nieco porobiliśmy i wieczorkiem fotek trochę powrzucam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.11.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 to czekam z niecierpliwością na nowe foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 29.11.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Hejka wróciłam na chwilę, internetu przez pieprzoną Neostardę nie będę miała bo nie ma warunków technicznych Witaj Gosiu !!Widzę ,że u Ciebie cały czas do przodu i zakupki się szykują do kuchni .Już jest coraz bliżej ,niż dalej. A propos nesostrady, to my od dwóch dni już mamy.Tez mieliśmy daleko i dostaliśmy początkowo odmowę .Później okazało się ,ze warunek jest taki ,ze sobie sami zakopiemy kabel.i tak tez zrobiliśmy .Kabel był zakopywany w trzech etapach,przy okazji wody i później prądu i kopania rowu do latarni ,którą nam teraz montowano. A teraz już mamy w domku. Może popytaj jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.11.2009 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Hejka wróciłam na chwilę, internetu przez pieprzoną Neostardę nie będę miała bo nie ma warunków technicznych Witaj Gosiu !!Widzę ,że u Ciebie cały czas do przodu i zakupki się szykują do kuchni .Już jest coraz bliżej ,niż dalej. A propos nesostrady, to my od dwóch dni już mamy.Tez mieliśmy daleko i dostaliśmy początkowo odmowę .Później okazało się ,ze warunek jest taki ,ze sobie sami zakopiemy kabel.i tak tez zrobiliśmy .Kabel był zakopywany w trzech etapach,przy okazji wody i później prądu i kopania rowu do latarni ,którą nam teraz montowano. A teraz już mamy w domku. Może popytaj jeszcze. Czyli nie wszystko stracone na razie wypróbuję Plusa i zobaczę co dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 a tu też cały czas cos dzieje i jak to nadrobić - rzucam pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Jejku!!! Czy mnie tu tak dawno nie było, czy Ty tak galopujesz? Mieszkacie już? Ale ogrodu i tych drzewek i krzaczków to Ci strasznie, okrutnie zazdraszczam... Jakie planujesz Gosik oczko wodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Witaj Rasiu miło, że zajrzałaś Mieszkamy nie nazwałabym tego tak pomieszkujemy. Warunki iście spartańskie, poza panelami i meblami w pokoju Babci + łazienka Babci i gościnna w jednym - na podłogach betonowe wylewki, szczątkowe stare meble (ale nie antyki ) Dobrze, że już ogrzewanie działa choć z butli na razie Ciepłej wody niet Gazu niet ale i tak jestem szczęśliwa jak sobie mieszkam Na razie górną łazienkę będziemy tapetować a tapetę malować, żeby jakoś ... tak mniej betonowo tam było - i zamierzam ją mocnym szafirem potraktować jak u Mysi Ogród tak naprawdę nie bardzo jest ogrodem, to co widać na zdjęciach to stary staw zasypany ziemią z wykopów Marna ziemia z gliną. Kopanie w tym dołków pod roślinki to katorga. Trawka rośnie tam mizerna połączona z mchem i kończynką taką drobniutką. Ale mnie się to bardzo podoba, nie chcę dywanów trawiastych (mam takie fragmenty) - strasznie to wymagające i upierdliwe, a ja nie lubię niepotrzebnej pracy wykonywać Stęsknieni jesteśmy wody, mieliśmy kiedyś wielki staw i w czasach gdy żył było naprawdę fantastycznie - teraz taką maciupinę zrobimy łącząc te trzy resztki kręgów, które nam z czasów studziennych zostały - połączone zostaną wylanym betonem i zabezpieczone specjalną siatką, coby nie pękało, brzegi wyłożone zostaną kamieniami polnymi. I od strony świerka (chyba ) będzie fragment skalisty z którego ma spływać leniwie woda w obiegu zamkniętym Ale to dopiero wiosną może coś się zacznie Teraz nasze potrzeby to gaz = ciepła woda i trochę kasy na gresy na parterze, żeby jakoś się dawało w lepszym komforcie mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.12.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 O rety! Niesamowita dzielność przemawia przez Ciebie! Ja mieszkam w wariackich warunkach... długo mieszkałam bez lodówki... ale bez ciepłej wody... brrr... chyba bym się poddała... Swoją drogą, to wiem, że w tym zachwycie z własnego domku, swobody, wolności i przestrzeni wiele da się wytrzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.12.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Masz 100% racji, dziś po wyrwaniu zęba przyjechaliśmy od razu do domu Woda to pryszcz, bo na stałe nie mieszkamy jeszcze, można sobie troszkę zagrzać ciepłej w czajniku - a i tak dwa raty w tygodniu jesteśmy w mieszkaniu i wtedy zaległości kąpielowe nadrabiam lodówka już działa, uszczelki dochodzą do siebie i łaskawie zaczęły trzymać a ja siedzę przy kompie i mogę pisać bo internet bezprzewodowy działa, choć wolno . Na razie mam go na próbę, jak się zeźlę do zwróceę i znowu będę bez kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Hejka Gosiaku ja przez tydzień prawie byłam bez netu i myślałam, że oszaleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts