nitubaga 08.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... i tak właśnie być powinno a to, ze tu kwiatek, tam zasłonka, jakaś komoda, łóżko ... kuchenka elektryczna i kurcze można już się w domku zasiedzieć, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.12.2009 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... i tak właśnie być powinno a to, ze tu kwiatek, tam zasłonka, jakaś komoda, łóżko ... kuchenka elektryczna i kurcze można już się w domku zasiedzieć, nie? Jasne, ostatnio jajka na mientko gotowałam.. nic to, że mało miękkie były na dodatek okazało się, że kieliszków nie mam - już teraz mam i siedzą w siatce gotowe do drogi (miałam w mieszkaniu drugi komplecik ) Co chwilę życie pokazuje jakich pierdółek brak do wygodnego życia I nie mam najmniejszej ochoty wracać do Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madison22 13.12.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, mam pytanko: jakim kolorem malowaliście podbitkę,bo ładnie to u Ciebie dopasowane. Pytałam na forum i dostałam odpowiedź ze kolor czereśnia z Duluxa ładnie pasuje do złotego dębu. Też tym malowaliście? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.12.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, mam pytanko: jakim kolorem malowaliście podbitkę,bo ładnie to u Ciebie dopasowane. Pytałam na forum i dostałam odpowiedź ze kolor czereśnia z Duluxa ładnie pasuje do złotego dębu. Też tym malowaliście? Pozdrawiam. Witaj Madison podbitki to my jeszcze niestety nie mamy, a u nas do złotego dębu (okna) parapet sosnowy i drzwi wewnętrzne w domu mamy pomalowane orzechem i nam się to bardzo podoba - brąz orzecha jest cieplejszy i jaśniejszy nieco od dębu a temat podbitki jeszcze przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cze Gosiaczku Witam poniedziałkowo no i po co Ty wracasz do tej Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzień dobry i akuku w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Pasie zupełnie mi nie pasują te powroty Wróciłam i jedno co dobre to dostęp do netu w każdym razie zdjęcia mogę powstawiać tak fajnie było http://img204.imageshack.us/img204/4720/sniegw.jpg mamy starą kanapę... choć wydaje się, że ona nie do końca nasza http://img192.imageshack.us/img192/2118/psyy.jpg stołują się skrzydlate ale jakieś mocno płochliwe są ciężko pedejść je z aparatem i dobrą fotkę pstryknąć http://img522.imageshack.us/img522/7959/sikorka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.12.2009 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Dzień dobry i akuku w jednym Lepiej późno niż później ... nareszcie, miło Was znów widzieć gdzie się podziewaliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W kokoningu Dużo by gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 15.12.2009 02:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Lubię te Twoje sikorkowe klimaty :) A firanka stara czy nowa - nic nie widać Jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.12.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O jak miło Nefer, że zaglądasz do mnie czasem Firanka stara i tymczasowa, zaraz będą tymczasowe zasłony, każde okno inną mieć będzie Ale i z tym da się żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.12.2009 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosieńko lampa nad wejście cudna Oglądałam kiedyś lampy firmy Massive ale tego Dubrovnika nie widziałam!!! Dawno nie zaglądałam a Wy już sobie mieszkacie Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosieńko lampa nad wejście cudna Oglądałam kiedyś lampy firmy Massive ale tego Dubrovnika nie widziałam!!! Dawno nie zaglądałam a Wy już sobie mieszkacie Gratuluję Witaj, witaj w moich skromnych progach, niestety nie mieszkamy al sobie pomieszkujemy Teraz przed świętami sporo papierkowej roboty do wykończenia jeszcze mam i trzeba w różne miejsca pojeździć, ale niebawem mam nadzieje nie wyściubiać nosa z domu A ta lampa to dość nowa i nigdzie na żywo nie mogę jej upolować, musiałam więc przez internet zakupu dokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 16.12.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 To w takim razie trzymam kciuki za uporządkowanie tych wszytskich spraw i przeprowadzkę!!! A na zdjęcie lampy w Twoim wykonaniu czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Coś dziś niespodziewanie kupiłam, wieczorem jak uda mi się wrzucić zdjęcie to zapodam zagadkę - co to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Coś dziś niespodziewanie kupiłam, wieczorem jak uda mi się wrzucić zdjęcie to zapodam zagadkę - co to no,no,no.....idę zobaczyć czy fotka już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Jestem i fotę wrzucam.. ciekawe czy ktoś wymyśli co to http://img697.imageshack.us/img697/430/kratka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Gosiu czy to jest elastyczne - rozciąga się ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.12.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie sztywne i mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Nie sztywne i mocne o masz to ja nie wiem i nic mi do mojej głowy nie przychodzi - jakaś pusta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts