Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... i tak właśnie być powinno :)

a to, ze tu kwiatek, tam zasłonka, jakaś komoda, łóżko ... kuchenka elektryczna i kurcze można już się w domku zasiedzieć, nie? :)

Jasne, ostatnio jajka na mientko gotowałam.. nic to, że mało miękkie były :wink: na dodatek okazało się, że kieliszków nie mam - już teraz mam i siedzą w siatce gotowe do drogi (miałam w mieszkaniu drugi komplecik :wink: )

Co chwilę życie pokazuje jakich pierdółek brak do wygodnego życia :oops:

I nie mam najmniejszej ochoty wracać do Warszawy :wink: :lol:

Witam, mam pytanko: jakim kolorem malowaliście podbitkę,bo ładnie to u Ciebie dopasowane. Pytałam na forum i dostałam odpowiedź ze kolor czereśnia z Duluxa ładnie pasuje do złotego dębu. Też tym malowaliście? Pozdrawiam. :D

Witaj Madison

podbitki to my jeszcze niestety nie mamy, a u nas do złotego dębu (okna) parapet sosnowy i drzwi wewnętrzne w domu mamy pomalowane orzechem i nam się to bardzo podoba - brąz orzecha jest cieplejszy i jaśniejszy nieco od dębu

a temat podbitki jeszcze przed nami :-?

Pasie zupełnie mi nie pasują te powroty 8)

Wróciłam i jedno co dobre to dostęp do netu

w każdym razie zdjęcia mogę powstawiać

tak fajnie było :lol:

http://img204.imageshack.us/img204/4720/sniegw.jpg

mamy starą kanapę... choć wydaje się, że ona nie do końca nasza :roll:

http://img192.imageshack.us/img192/2118/psyy.jpg

stołują się skrzydlate ale jakieś mocno płochliwe są ciężko pedejść je z aparatem i dobrą fotkę pstryknąć 8)

http://img522.imageshack.us/img522/7959/sikorka.jpg

Gosieńko lampa nad wejście cudna :o Oglądałam kiedyś lampy firmy Massive ale tego Dubrovnika nie widziałam!!!

Dawno nie zaglądałam a Wy już sobie mieszkacie :roll: Gratuluję :wink:

Witaj, witaj w moich skromnych progach, niestety nie mieszkamy al sobie pomieszkujemy :wink:

Teraz przed świętami sporo papierkowej roboty do wykończenia jeszcze mam i trzeba w różne miejsca pojeździć, ale niebawem mam nadzieje nie wyściubiać nosa z domu :lol:

A ta lampa to dość nowa i nigdzie na żywo nie mogę jej upolować, musiałam więc przez internet zakupu dokonać :wink: