Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie sztywne i mocne :lol:

o masz to ja nie wiem :( :( :( i nic mi do mojej głowy nie przychodzi - jakaś pusta jest :(

Nawet jak wzięłam toto do ręki, pomacałam i tak nie wiedziałam do czego służy. Dopiero pani w galerii powiedziała jednym tchem, że to stemple do batiku ale ludzie kupują jako kratki wentylacyjne, podstawki pod gorące naczynie, czy po prostu ozdobę :lol:

W sklepie jest kilka wzorów, i gdyby nie cena kupiłabym ze cztery 8) oczywiście każdy inny

http://www.agharta.pl/index.php?k=40

i będzie ten stempel robić u nas za kratkę wentylacyjną w salonie

teraz tylko oprawić - już mierzyliśmy ale jeszcze to nie to

poza tym piękny gadżet z takiego stempla

Witaj Saskia

meble babcine, jeszcze nie ,,używane" :wink: - specjalnie poszłam usiąść na krześle - bardzo wygodne :lol:

materiał jeszcze czysty, ale zapewniano nas, że czyści się dobrze :roll: pociągnięcie ręką zmienia układ włosa (mikroskopijnego) i wtedy zmienia inaczej załamuje się światło i raz wygląda ciemniej raz jaśniej - jak zamsz :lol:

http://img695.imageshack.us/img695/8320/crechenoel05ve8.gif

Gosiu,

życzę Ci, aby nadchodzące Święta Bożego Narodzenia były pełne ciepła, radości i refleksji, a także niezapomnianych chwil, spędzonych w rodzinnym gronie.

Na te dni oraz na każde kolejne życzę wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia, szczęscia i pogody ducha :D