Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do efektu motyla czyli Batuta

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Najserdeczniejsze życzenia zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia, pełnych rodzinnej atmosfery radości oraz masy pięknych prezentów. Nowy Rok niech przepełniają same dobre dni które będziecie pamiętać przez długie lata. Dosia i Secam

http://www.albumik.pl/albumy/secam/dom/5362044357922.jpg

Cześć, już po świętach, pora jeść przestać :oops: i do roboty czas się brać ale i tak mieszkać w domu to wielka frajda :lol:.... nawet jak nie wszystko wykończone jeszcze :wink:

Zapowiadają totalny paraliż warszawskich ulic po nowym roku - druga nitka metra, most południowy i cała masa innych zaniechanych przez lata inwestycji drogowych 8)

masakra :-? kiedyś lepiej ma być :roll:

Gosiek piękny ten żyrandol :o :o

Podoba Ci się :roll: stary jablonex wyciągnięty z zapomnienia, ciekawe czy gdzieś będzie nam pasował :roll:

Nawet bardzooooo mi sięęęę podobaaa.A co do jablonexu,to mam jeszcze ich wyroby z zamierzchłych studenckich czasów ,kiedy się okupiłam u nich w różności wszelakie ,a teraz kryształki wróciły do łask i szybciutko odkurzyłam sznury czarnych koralików.Nawet na sylwestra się wystroję,a co!!!

Gosiek piękny ten żyrandol :o :o

Podoba Ci się :roll: stary jablonex wyciągnięty z zapomnienia, ciekawe czy gdzieś będzie nam pasował :roll:

Nawet bardzooooo mi sięęęę podobaaa.A co do jablonexu,to mam jeszcze ich wyroby z zamierzchłych studenckich czasów ,kiedy się okupiłam u nich w różności wszelakie ,a teraz kryształki wróciły do łask i szybciutko odkurzyłam sznury czarnych koralików.Nawet na sylwestra się wystroję,a co!!!

Wiesz Beauty, kiedyś też miałam jakieś broszki i kolczyki chyba, ale dawno to zaginęło po zabawach dziecięcia :wink: 8)

teraz jako rasowa sroczka mogę tylko zawieszać sobie kryształki w oknie :lol:

i nie odmówię sobie jeszcze jednego zdjęcia żyrandola :oops:

http://img94.imageshack.us/img94/5449/zyrandoltecza.jpg