cieszynianka 29.01.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2009 a to ten woźnica to za babe był przebrany? a może baba za woźnicę?? Nie, to koń był przebrany za babę, a woźnica za kunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.01.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a to ten woźnica to za babe był przebrany? a może baba za woźnicę?? Nie, to koń był przebrany za babę, a woźnica za kunia a pies????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stokrotka 30.01.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 A pieeees? A tego psa to Ty se weź za darmo. I ten tartak, i las. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 30.01.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 pies został tymczasowo aresztowany ponieważ zostały ujawnione jego powiązania z biznesem-koń prowadził własną działalność gospodarczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.01.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a to ten woźnica to za babe był przebrany? a może baba za woźnicę?? Nie, to koń był przebrany za babę, a woźnica za kunia a pies????? a pies Ci mordę lizał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 30.01.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2009 a to ten woźnica to za babe był przebrany? a może baba za woźnicę?? Nie, to koń był przebrany za babę, a woźnica za kunia a pies????? a pies Ci mordę lizał Tak, zdarzało się jak był bardzo stęskniony i nie zdążyłam odskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.02.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 a mój mąż dzisiaj w Krynicy był na kuligu. Do tej pory nie zadzwonił....., mam się martwić, że go kuń kopnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 02.02.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 a mój mąż dzisiaj w Krynicy był na kuligu. Do tej pory nie zadzwonił....., mam się martwić, że go kuń kopnął Albo on kuniowi przyłożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.02.2009 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jakoś nie umiem się śmiać z faktu, że 7 osób trafiło do szpitala... Ale może mam dziś niższy poziom endorfin ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 04.02.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2009 Jakoś nie umiem się śmiać z faktu, że 7 osób trafiło do szpitala... Ale może mam dziś niższy poziom endorfin ? .. Neferka, to nie calkiem tak. My tu tylko o koniu, a nie o wypadku. Dla ścisłości dodam, że prawie 20 lat temu mój ukochany dziadziuś zmarł własnie na skutek tego, że spłoszyły się konie. ( Otwarte złamanie nogi, zator). Ale w pamięci pozostało mi to jak bardzo te konie kochał ( może nawet bardziej jak babcie ), a nie że przez nie zmarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zenon_arch 05.02.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 W kunia trzeba suchym chlebem rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts