Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój ''pierwszy raz'' już za tydzień...

annecy

Recommended Posts

Bałam się tej pierwszej nocy - bo ja ogólnie to za nocą nie przepadam....

I wygadałam sobie - burza jak diabli, mały się wybudzał z płaczem, dziecko wewnętrzne szalało - spałam moze 2 godziny. To było 2 tygodnie temu.

Teraz już jest lepiej, spać nie mogę, ale jakieś durne obawy już mi nie przeszkadzają....

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nasza pierwsza noc w naszym domku, była ździebko przerażająca.....

Jesteśmy przyzwyczajeni do odgłosów niedalekiego złomowca, który jeszcze nie tak dawno pracował całą dobę, a tam!

Matko! ta CISZA! a w tej ciszy jakieś chrumkanie pod oknami, jakieś szeleszczenie workami... ciemno jak ... i jeszcze się odzywa sowa gdzieś nie daleko,

A dzisiaj, nawet mi szkoda że mamy ogrodzenie bo dziki już nie podchodzą i nie sznupią w naszych śmieciach, sarenki to już też w lesie, ale i tak jest tak cudnie i pięknie że tylko czekam na ostateczną przeprowadzkę.

A jak już się przeprowadzę to do miasta pojadę raz w miesiącu, i to po namyśle!

K

• 1 year później...
My naszą pierwszą noc w nowym domu mieliśmy z wczoraj na dziś.Kanapa zaniesiona,komoda na której stał sprzęt grający,lampka nocna ta sama co zawsze,żeby było tak jak do tej pory. I co wytrzymaliśmy może z 1 godz, jakieś kapanie wody, dziwne stuki nie wiadomo co ani gdzie,drzwi wejsciowe sprawdzone z 3 razy czy zamknięte a jednak nie dałam rady.Namówiłam męża na powrót na stare śmieci,dobrze że nie mamy daleko.Następny nocleg chyba dopiero po całkowitej przeprowadzce?