retrofood 27.01.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jakbym chciał w nowym miejscu nasłuchiwać, tobym chyba juz się wykończył. Ja ponad 50% dni pracy spędziłem w delegacji. I to mnóstwo dni tak: 1o dni - 9 hoteli. A spróbuj tu nasłuchiwać. aaaale...chopie, to nie to samo nasłuchujesz w swoim własnym domu ... bo się martwisz czy wszystko w porządku jest ... hotel nie twój więc w zasadzie powinno Ci być obojętne czy wszystko w porządku czy nie- właściciel niech się martwi ... i dlatego śpisz spokojnie dlatego jak jeżdżę na wieś, to też spię spokojnie, chociaz czasem w lecie... ten kot tak tupie... tak tupie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 jakbym chciał w nowym miejscu nasłuchiwać, tobym chyba juz się wykończył. Ja ponad 50% dni pracy spędziłem w delegacji. I to mnóstwo dni tak: 1o dni - 9 hoteli. A spróbuj tu nasłuchiwać. aaaale...chopie, to nie to samo nasłuchujesz w swoim własnym domu ... bo się martwisz czy wszystko w porządku jest ... hotel nie twój więc w zasadzie powinno Ci być obojętne czy wszystko w porządku czy nie- właściciel niech się martwi ... i dlatego śpisz spokojnie dlatego jak jeżdżę na wieś, to też spię spokojnie, chociaz czasem w lecie... ten kot tak tupie... tak tupie... A może to tupot białych mew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dlatego jak jeżdżę na wieś, to też spię spokojnie, chociaz czasem w lecie... ten kot tak tupie... tak tupie... A może to tupot białych mew nie wiem, bo śpię (usiłuję) i mam oczy zamknięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dlatego jak jeżdżę na wieś, to też spię spokojnie, chociaz czasem w lecie... ten kot tak tupie... tak tupie... A może to tupot białych mew nie wiem, bo śpię (usiłuję) i mam oczy zamknięte To je otwórz i na wszelki wypadek sprawdź, co tak tupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annecy 27.01.2009 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ... to pewnie przeszło ludzkie pojęcie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 dlatego jak jeżdżę na wieś, to też spię spokojnie, chociaz czasem w lecie... ten kot tak tupie... tak tupie... A może to tupot białych mew nie wiem, bo śpię (usiłuję) i mam oczy zamknięte To je otwórz i na wszelki wypadek sprawdź, co tak tupie próbowałem parę razy... nie wychodzi... ale jak mi piwo przyniosą, to kot (mewy?) się uspokaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 27.01.2009 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 A może to "białe myszki" tak tupią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj Podobno jak się za dużo czyta, to wzrok szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj Podobno jak się za dużo czyta, to wzrok szwankuje tia...ale jak się czyta dużo opasłych tomów to może i słuch zaszwankować ... i wszystko inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 27.01.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Pierwszej nocy nasłuchiwałam , jak wszyscy, i ok. 4 nad ranem słyszałam kury sąsiadów. Dziwne, bo słyszałam te kury tylko w tę jedną noc, teraz wcale ich nie słyszę. Może sąsiedzi część wybili i zjedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.01.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj Podobno jak się za dużo czyta, to wzrok szwankuje tia...ale jak się czyta dużo opasłych tomów to może i słuch zaszwankować ... i wszystko inne Widziałam,że bardzo oczytani mogą mieć problemy z utrzymaniem równowagi a jeśli książka ciężka , psychologiczna to można sie nie podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj Podobno jak się za dużo czyta, to wzrok szwankuje tia...ale jak się czyta dużo opasłych tomów to może i słuch zaszwankować ... i wszystko inne Widziałam,że bardzo oczytani mogą mieć problemy z utrzymaniem równowagi a jeśli książka ciężka , psychologiczna to można sie nie podnieść To znaczy, że czytanie może też i błędnik uszkodzić Ale to niebezpieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 27.01.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No ba.. w dodatku kto czyta dużo i zbyt zachłannie może zatracić-czasowo-zdolność orientacji w terenie powodującej trudności ze znalezieniem drogi do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 27.01.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Odkopałam dziennik a tam taki wpis: Pierwszej nocy spałam bardzo czujnie, budził mnie każdy szmer. Na dodatek śniło mi się,że mieliśmy włamanie, przyjechali panowie i chcieli nam zabrać okna . Stanełam na wysokości zadania i zadźgałam wszystkich takim grubym szpikulcem . Tak do końca ich nie zadźgałam bo pouciekali do samochodu i odjechali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 27.01.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 słyszałam też o takich co się zaczytali na śmierć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.01.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Biedne dzieci, którym rodzice i nauczyciele każą codziennie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj ale jak, skoro ja mieszkam w ... bibliotece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.01.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 retrofood... ja Ci nie chcę nic sugerować, ale Ty może mniej tych książek czytaj ale jak, skoro ja mieszkam w ... bibliotece hm.... sama nie wiem, czy współczuć czy gratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.01.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a jo to od zawsze jezdem taki pazerny na te ksionżki...Może za to, co Ociec beł kerownikiem bibloteki... potem poszeł na emerytkie, to kerownikiem łostała tako kobita... i jo taki pazerny na te ksionżki wzion żem sie z niom łożeniłem. I znów ksionżki żem codzień czytoł...ale baba rozdarto beła, i mię z bibloteki ścigała... tom tak zrobił, coby tam nie robiłe i jom zwolniły, to wtedy nikt mi już nie mięszoł co dziyń czytać ksionżki.I za to taki jezdem łoczytany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts