dankaf 09.12.2012 14:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Witam wszystkich odwiedzających mój dziennik budowy Kawał czasu minęło od ostatniego wpisu,ale prawda jest taka,że brakuje czasu na wszystko.Mineło 1,5 roku od wprowadzki,a przed nam jeszcze wiele do zrobienia.Nikt jednak nie twierdził,że będzie łatwo.Z domku jesteśmy bardzo zadowoleni i cieszę się,że właśnie ten projekt wpadł mi w oko. A o to nasz,wymarzony domek . W tym roku postawiliśmy na ogrodzenie.Musimy jeszcze dokończyć parę szczegółów,ale to już w przyszłym roku.Wszystko oczywiście sami począwszy od wykopania fundamentu do spawanych elementów ogrodzenia. Takie były jego początki. A taki efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maniaaa77 29.05.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2014 hej jakieś fotki aktualne przy słonecznej pogodzie? Czy to Kabe 10040? Ja zastanawiam się między kabe 10040 i 10050. Muszę szybko się zdecysować. Mania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.07.2014 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 (edytowane) Czas w końcu coś pokazać. A o to nasze nowe sofy.Materiał plusz angielski. Edytowane 9 Lipca 2014 przez dankaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 27.07.2014 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Danusiu piękne sofy ... Czy ty jeszcze o mnie pamiętasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts