dankaf 14.12.2010 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Ale mam zaległości w czytaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.12.2010 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 w korytarzu będziesz miała podłogówę? to tam dajesz kafle nie panel? Jakoś nie widziałam tam kaloryfera.Hydraulik też był za taką opcją,więc tak zostało. W salonie i korytarzu górnym będą panele.W przyszłości - warstwówka.W tej chwili brak na to kasy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.12.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 w korytarzu będziesz miała podłogówę? to tam dajesz kafle nie panel? Ewa śliczna tapeta, a firanka super pomysł Lubię takie akcenty. Bardzo ładna tapeta:) Jejuś Ewka ........ja też już chcem.........!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.12.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Szukam zaproszeń ale jakoś nic mi się nie podoba. Aniu,jak nie będziesz mogła się zdecydowac,to podeślij nam kilka wzorów.My z Ewką na pewno pomożemy:yes: Jak wybierałam zaproszenia na komunię dla córeczki,to wpadły mi w oko takie pod zamówienie klienta. Z imieniem, nazwiskiem,datą itd........Fajny perłowy papier.Dodatkowo mozna zamówic podziękowania dla gości i właśnie owe wspomniane woreczki z migdałami.Cudowny pomysł Aniu:yes: A 8-m-cy zleci...........kobietko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 14.12.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Szukam zaproszeń ale jakoś nic mi się nie podoba. 20cm? To musze jutro podpytać znajomą ale oni tyle nie mają. Nawet się nie zastanawiaj nad tą grubością. Wiem co gadam. Dokładnie daliśmy 4x po 5cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.12.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Cześć dziewczyny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 14.12.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 Bardzo ładna tapeta:) Jejuś Ewka ........ja też już chcem.........!!!!!! jeszcze troszeczkę i sama będziesz firanki wieszała:) czasem dziwnie się czuję bo to zawsze budowa i budowa: gdzie jesteś na budowie, gdzie jedziesz na budowę i tak przez ponad dwa lata a teraz siedzę przy kominku i popijam herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 15.12.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Nawet się nie zastanawiaj nad tą grubością. Wiem co gadam. Dokładnie daliśmy 4x po 5cm. Znajomi dali tak jka pisałam 8 cm styropianu. Danusiu a jak to się ma do wysokości pomieszczeń? Przy takiej grubości styropianu muszą być przecież niższe. A co z oknem tarasowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.12.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 jeszcze troszeczkę i sama będziesz firanki wieszała:) czasem dziwnie się czuję bo to zawsze budowa i budowa: gdzie jesteś na budowie, gdzie jedziesz na budowę i tak przez ponad dwa lata a teraz siedzę przy kominku i popijam herbatkę tej to dobrze............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.12.2010 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Znajomi dali tak jka pisałam 8 cm styropianu. Danusiu a jak to się ma do wysokości pomieszczeń? Przy takiej grubości styropianu muszą być przecież niższe. A co z oknem tarasowym? Daliśmy niżej chudziaka od poziomu izolacji poziomej- o 20cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.12.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Kochani....... zapraszam Was tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthrea...00#post4453000 OTWÓRZCIE SWOJE SERCA I PORTFELE KOCHANI !!!!!!!! Kaluś,na pewno zajrzę na stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 15.12.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 Daliśmy niżej chudziaka od poziomu izolacji poziomej- o 20cm Tak właśnie myślałam Kurcze o ilu rzeczach trzeba wiedzieć i pamiętać. Mam nadzieje, że wybrałam dobrego budowlańca, który będzie służył dobrą radą. Danusiu, jak tylko znajdę kilka wzorów zaproszeń i nie będę mogła się zdecydować, to pomożecie mi wybrać. Ostatnio nie mam czasu, koniec roku w mojej pracy to "katorga" , jak wracam do domu to już nic mi się nie chce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.12.2010 16:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Aniu,ja miałam bardzo dobrego fachowca (właściwie cały czas mam,bo kładzie nam w tej chwili płytki).Ale o ile wygodniej jest,gdy się jest samemu przygotowanym do tej budowy.Nieraz podpowiedzielismy lepsze wyjście;) Ja również wracam z pracy padnięta.Dzisiaj zamiast odpoczywac zrobiłam pierogi.W tym roku pracuję w wigilię do 12,więc będzie o wiele łatwiej rozmrozic i ugotowac niż robi od podstaw. Dziewczyny,szukam dobrego i spawdzonego przepisu na sernik,który zawsze wychodzi;).Muszę wpaśc na forum o pieczeniu.......tam dziewczymyn sypią przepisami:) Może coś podpowiecie?Tzn.napiszecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.12.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Aniu,ja miałam bardzo dobrego fachowca (właściwie cały czas mam,bo kładzie nam w tej chwili płytki).Ale o ile wygodniej jest,gdy się jest samemu przygotowanym do tej budowy.Nieraz podpowiedzielismy lepsze wyjście;) Ja również wracam z pracy padnięta.Dzisiaj zamiast odpoczywac zrobiłam pierogi.W tym roku pracuję w wigilię do 12,więc będzie o wiele łatwiej rozmrozic i ugotowac niż robi od podstaw. Dziewczyny,szukam dobrego i spawdzonego przepisu na sernik,który zawsze wychodzi;).Muszę wpaśc na forum o pieczeniu.......tam dziewczymyn sypią przepisami:) Może coś podpowiecie?Tzn.napiszecie Danka ściągnęłam przepis na sernik ze strony: gotowanie.onet.pl robiłam jego dwa razy i dwa razy wyszedł jest to przepis na sernik po wiedeńsku: skladniki: 1) (w zależności od wielkości blachy) ja daję 1,5 opakowania (1,5 kg) sera PRESIDENT lub podobnego, 2) 40 dag masła, 3) 10 jaj, 4) 2,5 szklanki cukru, 5) 1 cukier waniliowy, 6) 3-4 budynie waniliowe, 7) 1 łyżeczka proszku do pieczenia, rodzynki jak ktoś lubi Masło utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na puszystą masę. Białka oddzielić od żółtek i je ubić na sztywną pianę (dodaję tutaj jeszcze troszkę cukru i szczyptę soli do smaku) a żółtka dodać do masy. Następnie dodać budynie i proszek do pieczenia. Następnie stopniowo dodać ser i rodzynki. Pianę powoli zmieszać z masą. Piekarnik nastawiam na 180 stopni i piekę ok 1 godz. Sernik raz robiłam na herbatnikach a raz na kruchym cieście i lepiej mi na tym cieście smakował. Zrobiłam taką "zebrę" serową bo z kawałka ciasta urywałam kawałki i układałam je na serniku oczywiście przed pieczeniem (zamiast rodzynek). Bardzo fajnie on wygląda i równie dobrze smakuje. Górę sernika zalewam polewą czekoladową (jak coś to też mam przepis, który zawsze wychodzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.12.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 W domach ciepło, świątecznie, choinka migoce światłami,stosy prezentów piętrzą się wokół,świat wypełniony jest życzeniami. http://www5.picturepush.com/photo/a/2677598/480/Dom/IMG-1671.jpg Wesołych ŚwiątżyczySonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.12.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 w tym roku powiedziałam sobie, że dzień przed wigilią będę mieć wolne i na spokojnie się przygotuję nawet już choinka stoi a znacie może przepis na karpia w galarecie, który zawsze wychodzi:cool: bo ja co rok robię i co rok jest kiepski:no: liczę na to, że może w tym roku wyjdzie dobry:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.12.2010 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 Zdrowych i spokojnych Świąt życzy Beauty z Rodzinką http://swiat-obrazkow.pl/obrazy/2/294/nad_zamarznieta_rzeka_boze_narodzenie_swieta_swiateczne_obrazki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szafran77 25.12.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2010 Świąt pięknych śnieżnych,mrozem malowanych.Prezentów tylko takich...długo pamiętanych.Sylwestra w tańcu szalonegow szampanie skąpanego.Zaś w Nowy Rok gdy zajdzie księżyca świt się światem rozniesieniech jeszcze raz przyjdzie św.Mikołaji ...spod stołu podniesie!Boże narodzenie to czas,by przesłać Ci najserdeczniejsze życzeniamiłości, spokoju i radosnych chwilspędzonych w gronie rodzinyżyczy Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 26.12.2010 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Na ten wspaniały czas Świąt Bożego Narodzenia niech wszyscy czerpią z cudownej atmosfery dobroci,radości i milości wiarę w pomyślnośc nadchodzących dni Nowego Roku 2011 roku. Życzy Danka http://kartki.net.pl/kartki/4/142.gif PS.Dziękuję Wam wszystkim za pamięc i życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts