dankaf 15.02.2011 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Teraz nurtuje mnie instalacja odgromowa. Wy robiliście, macie np. w fundamentach położoną tzw. bednarke? Szwagierek - elektryk coś nam robił.Muszę się wywiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.02.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Danusiu jakie masz ustawienie sanitariatów w łazience na dole? Chcemy wydłużyć łazienkę poprzez przesunięcie ścianki ale drzwi trzeba przenieść na drugą stronę żeby nie przeszkadzały w otwieraniu drzwi od kotłowni (również tak zrobiliście?) Myślałam żeby zostawić tak jak jest w projekcie ale ustawienie w górnej łazience chcę pozmieniać. Dolną łazienkę wydłużyliśmy do ściany działowej.Drzwi będą otwierane tak samo jak w projekcie.Nie pamiętam tylko o ile je przesunęlismy.Sanitariaty zostawiłam tak samo.Jest wygodnie. Góra troszkę się zmieniła. -wanna coś w tym miejscu-bedzie wolnostojaca. -na ścianie od korytarza mam wc i bidet -umywalki w tym samym miejscu -prysznic w miejscu drzwi przejściowych na strych,pralnię- których u nas nie ma. Aniu,mam nadzieję,że będzie dobrze.Najgorsza była kuchnia.Nie miałam pojecia gdzie ustawię zlew,a tu hydraulik chciał wiedziec na już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 15.02.2011 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 cześć dziewczyny:D znowu po dłuższej przerwie:( Danka ty tak nie czaruj tylko fotki wklejaj:yes: na górze to tylko tynki, farba i możesz mieszkać Aniu śliczne sukienki. Jakiej nie wybierzesz to i tak ślicznie będziesz wyglądać ale jak mogę coś dodać to powinnaś mieć delikatną, lekką wizualnie suknię bo wydaje mi się, że sama jesteś delikatną osobą i taka by tobie pasowała -a z gorsetem jak najbardziej bo gorset podkreśla talię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 15.02.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Dzięki Danusiu. Jutro mam spotkanie z Panem od instalacji. Jestem ciekawa czy sam coś doradzi. Zlew w kuchni chcę mieć przy oknie, to jedno wiem na 100% U nas ogrzewanie gazowe, dół oprócz salonu i gabinetu podłogówka, kominek ale bez płaszcza wodnego. Narzeczony chce solary, a ja jak zwykle muszę to przemyśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 15.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 Aniu śliczne sukienki. Jakiej nie wybierzesz to i tak ślicznie będziesz wyglądać ale jak mogę coś dodać to powinnaś mieć delikatną, lekką wizualnie suknię bo wydaje mi się, że sama jesteś delikatną osobą i taka by tobie pasowała -a z gorsetem jak najbardziej bo gorset podkreśla talię Cześć Ewuś nareszcie się odezwałaś! Pewnie, że możesz doradzić Ja również wolałabym delikatniejszą sukienkę, ten dół jest za "mocny". Tak to jest jak słucha się doradczyń a nie siebie. W kwietniu dokonam zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.02.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Cześc dziewczyny.Dobrze,że jesteście.Ratujcie! Chodzi mi o numer domku.Mój sąsiad ma 17 -stkę.Ja niebawem miałam dostac 15,ale stało się najgorsze.Cholerny sąsiad po lewej stronie, tak bał się 13,że zameldował się pod 15,a ja mam w przyszłości dostac 15 A.Rozumiecie to dziadostwo?Przecież nie wybudowlismy się na wspólnej działcę tylko każdy ma swoją z swoim nr.Byłam w gminie - z dziadem nie idzie się dogadac(on jest od tych spraw).Wydaje mi się,że moczył w tym palce.Dziewczyny pomóżcie sklecic jakieś rozsądne pismo do burmistrza z wyjasnieniem.Ewka,ty sie na tych sprawach znasz.Doradźcie mi na pw.,bo cosik mi się wydaje że pan A podczytuje moje wypociny,ale załatwię go! Ewka,dobrze że wróciłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 16.02.2011 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Dzięki Danusiu. Jutro mam spotkanie z Panem od instalacji. Jestem ciekawa czy sam coś doradzi. Zlew w kuchni chcę mieć przy oknie, to jedno wiem na 100% U nas ogrzewanie gazowe, dół oprócz salonu i gabinetu podłogówka, kominek ale bez płaszcza wodnego. Narzeczony chce solary, a ja jak zwykle muszę to przemyśleć Ja też tak mam zaplanowane tzn pod jednym oknem,bo mam dwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 16.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Danusiu a kto będzie miał 13-kę, skoro sąsiad zameldował się pod 15-ką. To tak można wybierać sobie numery, przecież obowiązuje jakaś chronologia?? Musiał dać w łapę temu dziadkowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 17.02.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Aniu,wychodzi na to,że dostaną 13-tke biedni sąsiedzi.Można również stosowac tzw.nr rezerwowe.Stosuje się tak, gdy jest zmiana ulic i domek,który stoi na brzegu ulicy dołącza do naszej ulicy.Wydaje mi się,że gośc nadużył swojego stanowiska.Jeśli gmina ,a właściwie jego urzędasy rządzą się swoimi prawami,to czas wkroczyc z ustawami.Wiecznie z tymi sąsiadami będą problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.02.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Danusiu..........czyli będziesz miała 15 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.02.2011 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Kaluś,póki co nadal maja niedobrzy sąsiedzi 15-tkę.Jeśli tak zostanie,to ja dostanę 15 A (nie zgodzę się na to,ponieważ nie buduję przybudówki tylko osobny dom na osobnej działcę).Biedni sąsiedzi,którzy mieszkają przed niedobrymi dostaną 13-tkę.Wyobrażasz sobie to dziadostwo!?.Tylko dlatego,że niedobrzy nie mają ochoty na 13-tkę.Oczywiście nie poddam się i będę walczyc,bo nie wobrażam sobie dzielenia się numerem.Już widzę te problemy. Jak ja sobie przypomnę gnojka(niedobrego sąsiada) jak latał z miarą i mi wyliczał,czy ,aby na pewno mieszczę się z 3 m od jego muru-to mnie cholera bierze.Juz ja mu pokażę prawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 19.02.2011 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Danusiu.......pokaż mu gdzie raki zimują!!!!!!!!! ja też nie lubie takich ludzi .........poprostu szlag mnie trafia, że potrafią wszystko załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 20.02.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Cześć Danka wysyłam do Ciebie na pv informację odbierz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.02.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Dzięki dziewczyny,coś mi się wydaje,że (niedobry sąsiad)miał dobrego doradcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.02.2011 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2011 Aniu,trzymam kciuki za wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.02.2011 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 hej, hej Danka nerwy przeszły czy nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.02.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ewka,nerwy mam i to spore.O zameldowaniu nie ma mowy i nie moge tego zrobic póki nie wyjasnię sprawy ze zmianą nr sąsiada.Już widzę tą "przyjaźń" z niedobrymi sąsiadami.Z resztą nikt z nimi dobrze nie żyje.Nie ukrywam,że bardzo liczą na mnie pozostali sąsiedzi,więc rozumiesz?Muszę walczyc i nie pozwolę na samowolkę tym bardziej,że dotyczy to mojej rodziny. Ewka,jeszcze raz wielkie dzięki.Wiedziałam,że mogę na Ciebie liczyc Jutro trzymamy kciuki za Anię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 21.02.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2011 Ewka,jak tam ogród przetrwał grudniową zimę? Widziałam dzikie gęsi-miałam nadzieję,że to koniec zimy,a tu proszę jeszcze nieźle "dopiep.....yła";). Znalazłam fajny blog o pieczeniu .........służe stronką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 22.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2011 Danka nie ma za co:D aby pomogło zima trzma bardzo u nas jest -10 stopni:( w ogrodzie zaczęły rosnąć krokusy ale teraz nie wiem czy przetrwają te mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.02.2011 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Ewka,byłam wczoraj.Złożyłam oficjalną skargę na pracownika,więc druga strona ma prawo do wytłumaczenia się.Zobaczymy co powiedzą.Fakt jest taki-przyznano mi rację. Zima ma odpuścic w ten weekend.Kończymy szpachlowanie!Jak ja się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts