EwaWoj 24.02.2011 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 ok, to teraz czekamy i zobaczymy jak odpowiedzą i na jakie przepisy się powołają Danka cudownie:D po szpachlowaniu tylko malowanie i .... prawie gotowe też nie mogę doczekać się wiosny bo chcemy jak najszybciej zająć się ogrodzeniem z bramą wjazdową, kostką - czyli przodem, ociepleniem gospodarczego oraz tarasem. Na taras chcę dać drzewo egzotyczne ale mam problem z wyborem jakie:( też chcę zająć się dolną łazienką, listwami przypodłogowymi i taką drobną wykończeniówką. Mam nadzieję, że do lata damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 24.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Aniu,trzymam kciuki za wtorek Danka to tylko do Ciebie:cool: Ania wtorek - co ja przegapiłam?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.02.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ewka,Ania pisała wcześniej,że czeka ją 22.02. operacja.Ostatnio rzadko zaglądałaś i pewnie dlatego nie wiedziałaś.Mam nadzieję,że wszystko jest ok. Jestem ciekawa jakie wybierzesz drzewo na taras.Ślicznie będzie:yes:Wczoraj kupiliśmy panele podłogowe.Miała byc warstwówka,ale póki co będą panele.Naważniejsze,że jest coraz bliżej końca.Pewne rzeczy muszą poczekac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 24.02.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Też mam chrapkę na zagospodarownie wjazdu i wejścia z przodu domku.Ale nie wiem,czy to wypali.Zbyt wiele trzeba zrobic;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 04.03.2011 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Cześć Dziewczyny! Danusiu dziękuję za kciukasy Dzisiaj przyjechałam do domu ale w poniedziałek wracam do szpitala na zdjęcie szwów i po wypis. Jestem jeszcze troche słaba ale ogólnie jest dobrze, głowa już nie boli. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.03.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Aniu,bardzo się cieszę,że wszystko ok! .Przez cały czas myślałam o Tobie-jak sobie dajesz radę.Teraz jestem spokojniejsza. Jak już dojdziesz do siebie,to zachęcam Ciebie do "lektury" z niedobrymy sąsiadami;).Ale póki co odpoczywaj. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.03.2011 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Wczoraj widziałam swoje drzwi wewnetrzne w bieli śmietankowej - pikne są!Muszę jeszcze wybrac klamki.A dzisiaj czeka mnie wielkie sprzątanie i gruntowanie ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 08.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziewczyny zazdroszczę Wam. Chciałabym żeby mój sezon budowlany już się zaczął, a tu mrozy i nawet humusu nie zdjęliśmy. Narzeczony skończył tylko ogrodzenie i STOP. Wszystko przesuwamy na kwiecień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 09.03.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Zaproszenia, które do tej pory wybrałam. Co myślicie? http://www.wesele.piasta.pl/zsp400/http://www.rysaga.piasta.pl/zz243/http://www.rysaga.piasta.pl/zz247/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.03.2011 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Aniu,za dobre 3 tyg kwiecień i wtedy się zacznie...........później wykończeniówka i jeszcze gorzej;). Myślę,że dla Ciebie będzie lepiej, jak sobie teraz odpoczniesz. Wszystkie zaproszenia są śliczne.Mam ostatnio słabośc do perłowych zaproszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula25 09.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Aniu,za dobre 3 tyg kwiecień i wtedy się zacznie...........później wykończeniówka i jeszcze gorzej;). Myślę,że dla Ciebie będzie lepiej, jak sobie teraz odpoczniesz. Wszystkie zaproszenia są śliczne.Mam ostatnio słabośc do perłowych zaproszeń Danusiu nie mam czasu na odpoczynek Chociaż przyznam, że fajnie było leżeć w szpitalu i nie zajmować się ani weselem ani budową, a o pracy już nie wspomnę. Faworytem jest zaproszenie nr 2, chyba że znajdę jeszcze jakieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 16.03.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2011 Witaj Danusiu. Ja tez buduję orionka, jestesmy na zblizonym etapie, choc Ty jestes o krok dalej bo masz przepiekne drzwi....no i wlasnie apropo's czy mozesz zdradzic, czy wejsciowe sa drewniane i jaka jest ich cena? Sa przepiekne!!!! Ja wybralam drewniane rzezbione ale cena powalila mnie z nog ( 10 tys.) no i zastanawiam sie czy naprawde trzeba tyle zaplacic zeby mniec powalajace drzwi takie jak Ty:) Z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 19.03.2011 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2011 Aniu i jak przygotowania ? Marta&Marek, witam serdecznie. Zaskoczę Ciebie i to bardzo ,to są drzwi z Oknoplastu z wypełnieniem Adeco.Długo myślałam nad wyborem,bo nie ukrywam,że marzyłam zawsze o drewnianych.Ale jestem z nich bardzo zadowolona.Wyglądają jak drewniane.Zależało nam na ciepłych drzwiach i to zdecydowało najbardziej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarek- 20.03.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witaj Danusiu, To prawda, zaskoczylas mnie...nawet nie wiedzialam, ze oknoplast poza oknami robi cos jeszcze:) Jak widac robi i to z dobrym efektem:) Jutro mam dostac wycene drzwi z innego tartaku...tamte byly od producenta a te beda jego plagiatem:) Zobaczymy.....A wewnetrzne? Tez sa przepiekne, mozesz zdradzic gdzie je znalazlas? Dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata0303 20.03.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witaj Danusiu, dawno mnie tu nie było, gratuluję postępów prac! Drzwi też pochwalę śliczne! Mam też oczywiście pytanko- pomiędzy pralnią i garderobą zrobiłaś przejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata0303 20.03.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Aaa Danusiu znalazłam sobie to w Twoim dzienniku:), już wiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.03.2011 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witaj Danusiu, To prawda, zaskoczylas mnie...nawet nie wiedzialam, ze oknoplast poza oknami robi cos jeszcze:) Jak widac robi i to z dobrym efektem:) Jutro mam dostac wycene drzwi z innego tartaku...tamte byly od producenta a te beda jego plagiatem:) Zobaczymy.....A wewnetrzne? Tez sa przepiekne, mozesz zdradzic gdzie je znalazlas? Dziekuje i pozdrawiam Dziękuję Wewnętrzne zrobił mi miejscowy stolarz.Wybrałam się do niego z gotowym zdjęciem.Nie było żadnych problemów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 20.03.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Witaj Danusiu, dawno mnie tu nie było, gratuluję postępów prac! Drzwi też pochwalę śliczne! Mam też oczywiście pytanko- pomiędzy pralnią i garderobą zrobiłaś przejście? Dziękuję Aaa Danusiu znalazłam sobie to w Twoim dzienniku:), już wiem:) ok pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.03.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Hej Danusiu:)... jak sie skończyła sprawa z nadanym numeren domu???wszystko po Twojej mysli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 21.03.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2011 ładniutkie drzwi wewnętrzne:) ale coś mało nowych fotek;) u mnie prace ruszą za tydzień i bierzemy się za przód: część I płot a pod koniec kwietnia część II kostka brukowa. Powoli wzgogacam domek o oświetlenie;) mam już w kuchni i jadalni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts