Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

ok, to teraz czekamy i zobaczymy jak odpowiedzą i na jakie przepisy się powołają:yes:

Danka cudownie:D po szpachlowaniu tylko malowanie i .... prawie gotowe

też nie mogę doczekać się wiosny bo chcemy jak najszybciej zająć się ogrodzeniem z bramą wjazdową, kostką - czyli przodem, ociepleniem gospodarczego oraz tarasem. Na taras chcę dać drzewo egzotyczne ale mam problem z wyborem jakie:( też chcę zająć się dolną łazienką, listwami przypodłogowymi i taką drobną wykończeniówką. Mam nadzieję, że do lata damy radę:D

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka,Ania pisała wcześniej,że czeka ją 22.02. operacja.Ostatnio rzadko zaglądałaś i pewnie dlatego nie wiedziałaś.

Mam nadzieję,że wszystko jest ok.

Jestem ciekawa jakie wybierzesz drzewo na taras.Ślicznie będzie:yes:

Wczoraj kupiliśmy panele podłogowe.Miała byc warstwówka,ale póki co będą panele.Naważniejsze,że jest coraz bliżej końca.Pewne rzeczy muszą poczekac;)

• 2 weeks później...
Aniu,za dobre 3 tyg kwiecień i wtedy się zacznie...........później wykończeniówka i jeszcze gorzej;).

Myślę,że dla Ciebie będzie lepiej, jak sobie teraz odpoczniesz.

Wszystkie zaproszenia są śliczne.Mam ostatnio słabośc do perłowych zaproszeń ;)

Danusiu nie mam czasu na odpoczynek :-) Chociaż przyznam, że fajnie było leżeć w szpitalu i nie zajmować się ani weselem ani budową, a o pracy już nie wspomnę.

Faworytem jest zaproszenie nr 2, chyba że znajdę jeszcze jakieś.

Witaj Danusiu.

Ja tez buduję orionka, jestesmy na zblizonym etapie, choc Ty jestes o krok dalej bo masz przepiekne drzwi....no i wlasnie apropo's czy mozesz zdradzic, czy wejsciowe sa drewniane i jaka jest ich cena? Sa przepiekne!!!! Ja wybralam drewniane rzezbione ale cena powalila mnie z nog ( 10 tys.) no i zastanawiam sie czy naprawde trzeba tyle zaplacic zeby mniec powalajace drzwi takie jak Ty:) Z gory dziekuje za odpowiedz

Aniu i jak przygotowania ?

Marta&Marek, witam serdecznie.

Zaskoczę Ciebie i to bardzo ;),to są drzwi z Oknoplastu z wypełnieniem Adeco.Długo myślałam nad wyborem,bo nie ukrywam,że marzyłam zawsze o drewnianych.Ale jestem z nich bardzo zadowolona.Wyglądają jak drewniane.Zależało nam na ciepłych drzwiach i to zdecydowało najbardziej.

Pozdrawiam.

Witaj Danusiu,

To prawda, zaskoczylas mnie...nawet nie wiedzialam, ze oknoplast poza oknami robi cos jeszcze:) Jak widac robi i to z dobrym efektem:) Jutro mam dostac wycene drzwi z innego tartaku...tamte byly od producenta a te beda jego plagiatem:) Zobaczymy.....A wewnetrzne? Tez sa przepiekne, mozesz zdradzic gdzie je znalazlas? Dziekuje i pozdrawiam

Witaj Danusiu,

To prawda, zaskoczylas mnie...nawet nie wiedzialam, ze oknoplast poza oknami robi cos jeszcze:) Jak widac robi i to z dobrym efektem:) Jutro mam dostac wycene drzwi z innego tartaku...tamte byly od producenta a te beda jego plagiatem:) Zobaczymy.....A wewnetrzne? Tez sa przepiekne, mozesz zdradzic gdzie je znalazlas? Dziekuje i pozdrawiam

Dziękuję :)

Wewnętrzne zrobił mi miejscowy stolarz.Wybrałam się do niego z gotowym zdjęciem.Nie było żadnych problemów.

Pozdrawiam.