EwaWoj 30.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja też czekam na więźbę tak jak Ty kiedyś z więźbą domek nabiera kształtów.... i zaczyna ładnie pachnieć! a jak przyjdzie dachówka to to już prawdziwy DOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dlaczego oni omijają tą łazienkę a ja tak czekam na te fotki z łazienki Aguś a u Ciebie jak tam łazienka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 potwierdzam masz odjazdową tą kostkę może kiedyś i ja będę miec taką ja to raczej już nie bo zastanawiamy się nad taką łupką i najprawdopodobniej ją położymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja też czekam na więźbę tak jak Ty kiedyś z więźbą domek nabiera kształtów.... i zaczyna ładnie pachnieć! a jak przyjdzie dachówka to to już prawdziwy DOM no.. ..ale zamieszkać można dopiero, jak będzie toaleta! ..i kuchnia ..no, i jakieś łóżko? (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) może nie chcesz dreptac po błocie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dlaczego oni omijają tą łazienkę a ja tak czekam na te fotki z łazienki Aguś a u Ciebie jak tam łazienka? u mnie teraz jest tak, że ekipa nam się delikatnie powiem "wykruszyła" i został mój tato a teśc i mąż tylko w weekendy dlatego prace nam się spowolniły ja też czekam na łazienkę ale chłopaki na mnie krzyczą, że priorytet to tynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dlaczego oni omijają tą łazienkę a ja tak czekam na te fotki z łazienki Aguś a u Ciebie jak tam łazienka? po ciemku i bez fugi to jeszcze nie powala na kolana! wkleiłabym fotkę, ale ImageShack się zbiesił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a czy ekipa od kostki i podłóg to ta sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dlaczego oni omijają tą łazienkę a ja tak czekam na te fotki z łazienki Aguś a u Ciebie jak tam łazienka? u mnie teraz jest tak, że ekipa nam się delikatnie powiem "wykruszyła" i został mój tato a teśc i mąż tylko w weekendy dlatego prace nam się spowolniły ja też czekam na łazienkę ale chłopaki na mnie krzyczą, że priorytet to tynki no tak i weź im podskocz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) może nie chcesz dreptac po błocie!? a propo błota, przywieżli mi niedawno humus i okazało się, że to istna glina jak tylko popada to się błotko robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a czy ekipa od kostki i podłóg to ta sama? ojej, już nie wiem, kogo pytasz! a płytki takie: http://img187.imageshack.us/img187/3329/89382164.jpg muszę to osobiście zlustrować, bo ze zdjęć nie wiem, jak wyglądają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) może nie chcesz dreptac po błocie!? a propo błota, przywieżli mi niedawno humus i okazało się, że to istna glina jak tylko popada to się błotko robi a gdzie wokoło domu czy tylko na przodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dlaczego oni omijają tą łazienkę a ja tak czekam na te fotki z łazienki Aguś a u Ciebie jak tam łazienka? u mnie teraz jest tak, że ekipa nam się delikatnie powiem "wykruszyła" i został mój tato a teśc i mąż tylko w weekendy dlatego prace nam się spowolniły ja też czekam na łazienkę ale chłopaki na mnie krzyczą, że priorytet to tynki no tak i weź im podskocz moi chłopcy trzymają sztamę ale ja moja mama i teściowa to druga brygada i czasem udaje nam się forsowac nasze pomysły co do frontu robót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) może nie chcesz dreptac po błocie!? a propo błota, przywieżli mi niedawno humus i okazało się, że to istna glina jak tylko popada to się błotko robi a gdzie wokoło domu czy tylko na przodzie? przy tym dużym tarasie, który jest przy grillownii a tam musi byc ładna trawka bo ją widac jak na dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? jeszcze żadnego, dopiero się robią, ale będzie w kolorze plytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 (czy o czyms zapomniałam? bez kostki spokojnie się da mieszkać! po co ja robię kostkę, kiedy nie mam podłóg! ) może nie chcesz dreptac po błocie!? a propo błota, przywieżli mi niedawno humus i okazało się, że to istna glina jak tylko popada to się błotko robi a gdzie wokoło domu czy tylko na przodzie? przy tym dużym tarasie, który jest przy grillownii a tam musi byc ładna trawka bo ją widac jak na dłoni treba będzie wymieszać z piaskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? a gdzie masz je położone? bo ładne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ale ja moja mama i teściowa to druga brygada i czasem udaje nam się forsowac nasze pomysły co do frontu robót hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dogadaliśmy się z gościem, że w ramach reklamacji przywiezie nam jeszcze jedną wywrotkę ale prawdziwego humusu, mam nadzieję, że dotrzyma słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts