Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

to teraz będę pisac imionami :wink:

Aguś,

widac że płytki mają bardzo fajną strukturę :D .........a fuga jaki ma kolor?

a gdzie masz je położone? bo ładne są

mała łązienka ma być biała, płytki tylko pod prysznicem i trochrzy umywalce będzie...

jest bez okna, może ją to trochę rozjaśni?

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to teraz będę pisac imionami :wink:

Aguś,

widac że płytki mają bardzo fajną strukturę :D .........a fuga jaki ma kolor?

jeszcze żadnego, dopiero się robią, ale będzie w kolorze plytek...

wiesz co a ja myślałam że to fugi :lol:

szczęśliwie nie! ;)

chyba się muszę wylogować, bo jutro wcześnie pobudka - miłego klikania! :D

hej, hej

hej Ewuś

pisałam odpowiedź na grupie budowlanej bo aż mi się chce śmiac ile osób daje się zrobic w bambuko z ociepleniem a że mój mąż w tym siedzi .........zjadł zęby to trzeba innym pomóc :wink:

Ewuś pamietaj jak będzioesz ocieplac chate to pytaj się o wszystko chętnie pomożemy nie daj się tak wrobic :wink:

Danusiu, a na co trzeba uważać? na co zwrócić uwagę?

hej Ewuś

pisałam odpowiedź na grupie budowlanej bo aż mi się chce śmiac ile osób daje się zrobic w bambuko z ociepleniem a że mój mąż w tym siedzi .........zjadł zęby to trzeba innym pomóc :wink:

Ewuś pamietaj jak będzioesz ocieplac chate to pytaj się o wszystko chętnie pomożemy nie daj się tak wrobic :wink:

Danusiu, a na co trzeba uważać? na co zwrócić uwagę?

Elenuś np.

gośc wychwalał że fachowcy położyli mu

klej+siatkę+klej :o naprawdę nie wiem co to jest..........aż zadzwoniłam do męża z zapytaniem ......to zrobił tak :o

zawsze ale to zawsze daje się na styropian klej a później siatkę i ją się zatapia w tym kleju tzw zatapianie siatki w kleju nigdy odwrotnie bo będzie sie z czasem klej kruszyc

.......albo cieszy się gośc że trafił na dobra ekipę bo mu szlifują styropian-

to jest regułą tak się poprostu robi wręcz jest to konieczne

Mogłabym pisac i pisac........jest kilka rzeczy na które warto zwrócic szczególną uwage i jeśli zajdzie taka potrzeba to chetnie dziewczyny pytajcie jak powinien wygladac kolejny etap - dobrze wykonany w ociepleniu

U nas ocieplanie we wrześniu, jeszcze nie wiem co i jak, ale ekipa umówiona.

A dawać listwy startowe czy nie? U nas odradzają, że niby drogie to i nie trzeba, ale ja bym chyba chciała... Warto?

W sumie to nawet nie wiem za bardzo o co jeszcze pytać, bo jak człowiek na czymś się nie zna, to nie wie, co można schrzanić :(

O klejeniu to facet sam mówił, że siatkę zatapiają w kleju, więc przynajmniej to mam z głowy :roll:

Elenuś np.

gośc wychwalał że fachowcy położyli mu

klej+siatkę+klej :o naprawdę nie wiem co to jest..........aż zadzwoniłam do męża z zapytaniem ......to zrobił tak :o

zawsze ale to zawsze daje się na styropian klej a później siatkę i ją się zatapia w tym kleju tzw zatapianie siatki w kleju nigdy odwrotnie bo będzie sie z czasem klej kruszyc

.......albo cieszy się gośc że trafił na dobra ekipę bo mu szlifują styropian-

to jest regułą tak się poprostu robi wręcz jest to konieczne

Mogłabym pisac i pisac........jest kilka rzeczy na które warto zwrócic szczególną uwage i jeśli zajdzie taka potrzeba to chetnie dziewczyny pytajcie jak powinien wygladac kolejny etap - dobrze wykonany w ociepleniu