sure 30.07.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? a gdzie masz je położone? bo ładne są mała łązienka ma być biała, płytki tylko pod prysznicem i trochrzy umywalce będzie... jest bez okna, może ją to trochę rozjaśni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? jeszcze żadnego, dopiero się robią, ale będzie w kolorze plytek... wiesz co a ja myślałam że to fugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dogadaliśmy się z gościem, że w ramach reklamacji przywiezie nam jeszcze jedną wywrotkę ale prawdziwego humusu, mam nadzieję, że dotrzyma słowa no oby bo jak nie to co urosnie na wiecznie zastałej w wodzie ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to teraz będę pisac imionami Aguś, widac że płytki mają bardzo fajną strukturę .........a fuga jaki ma kolor? jeszcze żadnego, dopiero się robią, ale będzie w kolorze plytek... wiesz co a ja myślałam że to fugi szczęśliwie nie! chyba się muszę wylogować, bo jutro wcześnie pobudka - miłego klikania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 płytki ładnie położone dlatego ja też myślałam, że są fugi a biel z pewnością rozjaśni tobie Aguś łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 dogadaliśmy się z gościem, że w ramach reklamacji przywiezie nam jeszcze jedną wywrotkę ale prawdziwego humusu, mam nadzieję, że dotrzyma słowa no oby bo jak nie to co urosnie na wiecznie zastałej w wodzie ziemi a wiesz, że nawet trawa nam tam kiełkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a Twoja rodzima ziemia jaka jest?gliniasto-piaszczysta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja też dzisiaj będę kończyc bo komputerem dzielę się z synem a teraz jego kolej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.07.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a Twoja rodzima ziemia jaka jest? gliniasto-piaszczysta? piaszczysta a ziemię mam kwaśną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 30.07.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 pa, pa do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 hej, hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 hej, hej hej Ewuś pisałam odpowiedź na grupie budowlanej bo aż mi się chce śmiac ile osób daje się zrobic w bambuko z ociepleniem a że mój mąż w tym siedzi .........zjadł zęby to trzeba innym pomóc Ewuś pamietaj jak będzioesz ocieplac chate to pytaj się o wszystko chętnie pomożemy nie daj się tak wrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Danusiu, a na co trzeba uważać? na co zwrócić uwagę? hej Ewuś pisałam odpowiedź na grupie budowlanej bo aż mi się chce śmiac ile osób daje się zrobic w bambuko z ociepleniem a że mój mąż w tym siedzi .........zjadł zęby to trzeba innym pomóc Ewuś pamietaj jak będzioesz ocieplac chate to pytaj się o wszystko chętnie pomożemy nie daj się tak wrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Danuś będę pamiętała chociaż do ocieplenia mam jeszcze duuużo czasu a że sa różni budowlańcy to trezba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 do ocieplenia mamy kupiony tylko styropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Danusiu, a na co trzeba uważać? na co zwrócić uwagę? Elenuś np. gośc wychwalał że fachowcy położyli mu klej+siatkę+klej naprawdę nie wiem co to jest..........aż zadzwoniłam do męża z zapytaniem ......to zrobił tak zawsze ale to zawsze daje się na styropian klej a później siatkę i ją się zatapia w tym kleju tzw zatapianie siatki w kleju nigdy odwrotnie bo będzie sie z czasem klej kruszyc .......albo cieszy się gośc że trafił na dobra ekipę bo mu szlifują styropian- to jest regułą tak się poprostu robi wręcz jest to konieczne Mogłabym pisac i pisac........jest kilka rzeczy na które warto zwrócic szczególną uwage i jeśli zajdzie taka potrzeba to chetnie dziewczyny pytajcie jak powinien wygladac kolejny etap - dobrze wykonany w ociepleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 do ocieplenia mamy kupiony tylko styropek ja chyba będę robic wełną PAROC bo tanio ją kupię .....mój tata jako ich pracownik ma prawo do dużej zniżki tylko później te dodatki,kleje tynki to jest drogie w porównaniu z dodatkami do styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 U nas ocieplanie we wrześniu, jeszcze nie wiem co i jak, ale ekipa umówiona. A dawać listwy startowe czy nie? U nas odradzają, że niby drogie to i nie trzeba, ale ja bym chyba chciała... Warto? W sumie to nawet nie wiem za bardzo o co jeszcze pytać, bo jak człowiek na czymś się nie zna, to nie wie, co można schrzanić O klejeniu to facet sam mówił, że siatkę zatapiają w kleju, więc przynajmniej to mam z głowy Elenuś np. gośc wychwalał że fachowcy położyli mu klej+siatkę+klej naprawdę nie wiem co to jest..........aż zadzwoniłam do męża z zapytaniem ......to zrobił tak zawsze ale to zawsze daje się na styropian klej a później siatkę i ją się zatapia w tym kleju tzw zatapianie siatki w kleju nigdy odwrotnie bo będzie sie z czasem klej kruszyc .......albo cieszy się gośc że trafił na dobra ekipę bo mu szlifują styropian- to jest regułą tak się poprostu robi wręcz jest to konieczne Mogłabym pisac i pisac........jest kilka rzeczy na które warto zwrócic szczególną uwage i jeśli zajdzie taka potrzeba to chetnie dziewczyny pytajcie jak powinien wygladac kolejny etap - dobrze wykonany w ociepleniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a które powierzchnie styro się szlifuje? i po co? bo o tym nie mam zupełnie pojęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts