Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Są już w Białymstoku, czekam aż mi je przywiozą, pewnie w przyszłym tygodniu już będą :)

Zmieniłam nieco koncepcję łazienki, prysznic nie będzie miał ścianki murowanej lub k-g, tylko wstawię kabinę szklaną i wtedy będzie można prysznic w dekorach zrobić. Ale muszę tych dekorów w związku z tym domówić jeszcze, bo za mało będzie...

Elenuś a jak tam Twoja LE RABLE?

Czekam na zdjęcia bo bardzo mi się te płytki podobają..........proste i eleganckie

powiem szczerze, że drugi raz z uslug tej pani bym raczej nie skorzystala, ale po prostu zle trafilam

wyliczyla mi ilosc podlog drewnianym do zamowienia - 24m2 za duzo.... parkieciarze pytali, gdzie ja chce te 90m upchnac? na sciany? :lol:

w projekcie le rable rabnela sie w dekorach, dobrze ze przed zamowieniem sprawdzam wszystko. a jak ja zatrudnialam to z nadzieja, ze wlasnie takie dobiazgi mi odpadna...

w przyszłym tygodniu mam się z nią spotkać, więc nie omieszkam tego wytknąć. cenę podobno opuściła nam na początku, jako że większość pomieszczeń miała projektować i wydaje mi się, że po prostu poleciała po najmniejszej linii oporu, bo jakoś specjalnie nie wysiliła się w tych projektach :-?

i powiedz po co wydawac na takich pieniadze :-? ..........moim zdaniem powinna chociaz za te swoje pomyłki opuścic cenę

w niektórych sklepach z płytkami też oferują projekt przy zakupie, tak samo w salonach z kuchniami... myślałam, że sobie ułatwię życie, tymczasem wyszło jak wyszło :roll:

dzieczyny co do projektantów to faktycznie różnie bywa :wink: ja sama z rodzinką robimy za projektantów :wink: ale w CASTORAMIE są projektanci od wnętrz i orodu i to za darmo :o :wink: koleżance dziewczyna zaprojektowała pokój stołowy i wyszedł pięknie