dankaf 31.07.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A dawać listwy startowe czy nie? U nas odradzają, że niby drogie to i nie trzeba, ale ja bym chyba chciała... Warto? nie musisz dawac...zbyteczne bo i tak będzie szpachlowane od spodu i założony narożnik taki gotowy z siatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a które powierzchnie styro się szlifuje? i po co? bo o tym nie mam zupełnie pojęcia... calą ściane się szlifuje tzw.zmatowienie robi się po to aby lepiej trzymała się siatka i szpachel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzieki Danusiu A bez listwy gryzonie nie beda się ładowały w styropian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzieki Danusiu A bez listwy gryzonie nie beda się ładowały w styropian? nie, bo będzie szpachel i tynk ale jak masz tak się zadręczac,denerwowac i myslec to zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Dzieki Danusiu A bez listwy gryzonie nie beda się ładowały w styropian? nie, bo będzie szpachel i tynk ale jak masz tak się zadręczac,denerwowac i myslec to zrób najpierw sprawdzę ile one kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Elenuś a jak tam Twoja LE RABLE?Czekam na zdjęcia bo bardzo mi się te płytki podobają..........proste i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Są już w Białymstoku, czekam aż mi je przywiozą, pewnie w przyszłym tygodniu już będą Zmieniłam nieco koncepcję łazienki, prysznic nie będzie miał ścianki murowanej lub k-g, tylko wstawię kabinę szklaną i wtedy będzie można prysznic w dekorach zrobić. Ale muszę tych dekorów w związku z tym domówić jeszcze, bo za mało będzie... Elenuś a jak tam Twoja LE RABLE? Czekam na zdjęcia bo bardzo mi się te płytki podobają..........proste i eleganckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 wiem,wiem śledziłam wątek ............dziewczyny doradzały ja właśnie boję się czy dobrze rozmieszcze te dekory na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 trzeba sobie narysowac i pokombinowac - ja przynajmniej mam kiepska wyobraznie i musze sobie pomagac niby mialam zrobiony projekt a i tak go zmieniam wiem,wiem śledziłam wątek ............dziewczyny doradzały ja właśnie boję się czy dobrze rozmieszcze te dekory na ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ja nie będę korzystac z projektanta...........sama zrobię a jak wyjdzie to zobaczymy..........to taka przygoda ale gdybym miała kase na projektanta to pewnie z kilku wskazówek bym skorzystała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dobrze że mam fajnie dziewczyny na forum to będę się radzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 powiem szczerze, że drugi raz z uslug tej pani bym raczej nie skorzystala, ale po prostu zle trafilam wyliczyla mi ilosc podlog drewnianym do zamowienia - 24m2 za duzo.... parkieciarze pytali, gdzie ja chce te 90m upchnac? na sciany? w projekcie le rable rabnela sie w dekorach, dobrze ze przed zamowieniem sprawdzam wszystko. a jak ja zatrudnialam to z nadzieja, ze wlasnie takie dobiazgi mi odpadna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 i powiedz po co wydawac na takich pieniadze ..........moim zdaniem powinna chociaz za te swoje pomyłki opuścic cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 w przyszłym tygodniu mam się z nią spotkać, więc nie omieszkam tego wytknąć. cenę podobno opuściła nam na początku, jako że większość pomieszczeń miała projektować i wydaje mi się, że po prostu poleciała po najmniejszej linii oporu, bo jakoś specjalnie nie wysiliła się w tych projektach i powiedz po co wydawac na takich pieniadze ..........moim zdaniem powinna chociaz za te swoje pomyłki opuścic cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 pewnie tak narazie koncze bo mam gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dzieczyny co do projektantów to faktycznie różnie bywa ja sama z rodzinką robimy za projektantów ale w CASTORAMIE są projektanci od wnętrz i orodu i to za darmo koleżance dziewczyna zaprojektowała pokój stołowy i wyszedł pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 w niektórych sklepach z płytkami też oferują projekt przy zakupie, tak samo w salonach z kuchniami... myślałam, że sobie ułatwię życie, tymczasem wyszło jak wyszło dzieczyny co do projektantów to faktycznie różnie bywa ja sama z rodzinką robimy za projektantów ale w CASTORAMIE są projektanci od wnętrz i orodu i to za darmo koleżance dziewczyna zaprojektowała pokój stołowy i wyszedł pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 31.07.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dziewczyny ...ostatnio wszyscy moi znajomi korzystający z porad projektantów.....robią łazienki w kolorze ciemnego brązu !!!!!!!! czy to teraz taka moda?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 .........a mi zaczynaja się podobac biele,szarosci,ciemna czerwień-wiśnia,turkus,złoto,srebro ...........z materiałów przede wszystkim cegła,beton i drzewo .............do brązów zawsze miałam słabośc bo nawet mam ciemny na głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dziewczyny ...ostatnio wszyscy moi znajomi korzystający z porad projektantów.....robią łazienki w kolorze ciemnego brązu !!!!!!!! czy to teraz taka moda?????????? "trendowaci" uważają, że brązy teraz passe... ale mnie i tak się podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts