kala67 31.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a ja jakoś nie przepadam za brązami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a ja jakoś nie przepadam za brązami. gdyby wszyscy przepadali za brązami to pewnie wszystkie łazienki byłyby takie a na szczęście nie są mnie nawet nie tyle same brązy, co połączenie brązu z szarością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A ja chciałabym w łazience dac płytki imitujące drewno ( na podłogę)........brązowe LA FAENZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 A ja chciałabym w łazience dac płytki imitujące drewno ( na podłogę)........brązowe LA FAENZA Ktoś na forum w wątku łazienkowym wrzucał fotki z płytkami imitującymi drewno na podłodze i jako obudowa wanny(chyba Grespania), a do tego na ścianach Porcelanosa - pięknie wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 muszę jeszcze raz przejrzec ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 muszę jeszcze raz przejrzec ten wątek autorka to chyba Inez2007 jeśli nie pomieszałam czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 muszę jeszcze raz przejrzec ten wątek autorka to chyba Inez2007 jeśli nie pomieszałam czegoś dzięki sprawdzę fajne wnętrza w tym łazienki wstawiała lucylia ale niestety od pewnego czasu się nie pokazuje .........szkoda jak dobrze pamietam pokazywała łazienkę z impronty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 31.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 fajne wnętrza w tym łazienki wstawiała lucylia ale niestety od pewnego czasu się nie pokazuje .........szkoda jak dobrze pamietam pokazywała łazienkę z impronty to pogrzebię we wnętrzach, ale raczej jutro, bo dziś już padam dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 31.07.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 narazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 a ja wpadłam na chwilkę bo skończyłam właśnie pakowanie, jedziemy raptem na 4 dni a pakowania jak na miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 mi się brązy bardzo podobają i miało byc tak, że górna łazienka w pomarańczach a dolna w szarościach albo właśnie w brązach a wyszło jak zawsze już górna jest w brązach i beżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 dziewczyny odezwijcie się!!!!! bo mnie nie będzie przez kilka dni i będzie mi was brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Danuś to jak wrócę to szczytówki będą a jak rozplanowałaś górę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 31.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 jednak chyba was nie ma Danuś odpowiesz mi jak wrócę do przyszłej środy pa, pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 01.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a ja właśnie jutro wracam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Cześć Kobietki . Danuś, domek rośnie w oczach. Jeszcze tylko myk i będzie dach . Super masz ten widok na jeziorko, a i pięty można pomoczyć w upały . Ona nadal nic, a Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 dziewczyny odezwijcie się!!!!! bo mnie nie będzie przez kilka dni i będzie mi was brakowało Nam również ..........życzę Wam spokojnej podróży i udanej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 jednak chyba was nie ma Danuś odpowiesz mi jak wrócę do przyszłej środy pa, pa szkoda,gdybym wiedziała to bym poczekala.......... do środy pa pa Ewuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 a ja właśnie jutro wracam! z jednej strony cieszysz się że wracasz a z drugiej napewno żal odjeżdżac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Cześć Kobietki . Witam Was Danuś, domek rośnie w oczach. Jeszcze tylko myk i będzie dach . Super masz ten widok na jeziorko, a i pięty można pomoczyć w upały . Najbardziej to cieszy się nasza Dora,coś czuje że w ramach ochłody będą ucieczki Ona nadal nic, a Twoja? moja tez nic ale za to puszcza liście jak oszalała czego tata nie rozumie bo u niego krucho z listkami ale..........fakt faktem nie słuchał mnie bo twierdził że wie lepiej............ot jak każdy rodzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts