Sonika 01.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Mnie w ogóle moje oczko zaczyna denerwować. Jest za małe, za płytkie, nic nie kwitnie, rybek nie ma i w ogóle jestem na nie . Ale fakt, że w sumie nic tam nie robię, a powinnam. Może ona o tym wie i dlatego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Sonisiu czy Twoja ma dzury w doniczce? przesadź ją ................proszę Szkoda że nie mam blizej bo chętnie bym pomgła w nowym oczku A ja mam juz pomysł na nowe oczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nie ma dziur. A teraz nie za późno na przesadzanie? Może byś wsiadła jednak w auto, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Jaki to pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nie ma dziur. A teraz nie za późno na przesadzanie? to chociaż zrób dziury w tej obecnej(jak cienka to czymś poprzypalaj) i włóż do środka agrowłókninę czarną a w niej dziury np.nożem Może byś wsiadła jednak w auto, co ? oj żebyś się nie zdziwiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To kiedy ? Co ja będę dziury robić jak mam te koszyki. Chyba mnie zmobilizowałaś, idę wyławiać "oną" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 To kiedy ? a w jakim województwie? Co ja będę dziury robić jak mam te koszyki. Chyba mnie zmobilizowałaś, idę wyławiać "oną" idź,idź życie jej uratujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Drugi koniec świata, Polski znaczy się . Ale co to dla Ciebie, dasz radę . Jeszcze jedno, ziemię mam wykopać z grządki, czy nasypać takiej z wora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Sonisiu żadnej z wora bo będzie ci gnic woda ziemie ogrodową wymieszaj z piaskiem płukanym i dodaj gliny .........przejdź się na spacer i wykop dół napewno znajdziesz Jak chcesz to dam ci dokładny skład? jeszcze raz nie dawaj ziemi takiej do doniczkowych chyba że masz specjąlną do lilii ale niech nie ma w swoim składzie torfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 jak naprawdę nie bedzoiesz miala gliny to moge przesłac ci swoją pocztą......................mówisz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Drugi koniec świata, Polski znaczy się . to chociaż powiedz który? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Daaaaleko w dół . Nakopałam z grządki, dosypałam piasku - czy płukany nie wiem, gliny nie będę szukać, bo w życiu nie przesadzę. Teraz stoi na brzegu i polewam ją wodą coby wszystko sie uleżało. Chyba gorzej mieć nie będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nie ma Cię , no to idę znowu na dół przesadzać resztę towarzystwa. Upaćkana jestem po pachy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 szkoda że tej gliny nie będziesz szukac dodaj ziemi ogrodowej i piasku który sama możesz wypłukac dodaj kompostu a jak nie masz to chociaż pare granulków obornika granulowanego.........jakieś żarcie musi dostac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 podam ci skład jaki sama zrobiłam ziemia 50% glina 15% piasek 25% reszta to kompost,obornik (a u mnie kilka granulków obornika) glina to dla lilii też nawóz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 jak bedziesz przesadzac to od czasu do czasu podlewaj ją woda z oczka.........jej listki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 teraz ide robic obiadeknarazicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.08.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Przesadziłam - ufff, i wsadziłam ją znowu do oczka, ale się zastanawiam czy nie dać jej na samo dno, jak myślisz? Tylko, że liście miałaby całkiem pod wodą. Może ona lubi głębiny, no takie na metr , co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 01.08.2009 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 narazie postaw ją płycej niech łapie promienie słoneczka.........ja swoją też tak mam.............później przestawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts