EwaWoj 04.08.2009 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 niestety a może i stety musieliśmy troszkę wcześniej wrócic ale cieszyłam się na myśl, że z wami pogadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja jestem ciekawa co tam u mnie na budowie dzisiaj nie byliśmy ale jutro ruszamy z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale cieszyłam się na myśl, że z wami pogadam no i jak tu Ciebie Ewuniu nie lubic!? bardzo ale to bardzo tęskniliśmy za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja jestem ciekawa co tam u mnie na budowie dzisiaj nie byliśmy ale jutro ruszamy z rańca wierzę..........ja jestem codziennie bom ciekawa jak cholerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja już dzisiaj chciałam pojechac i tak mnie korciło ale było już trochę za późno ale nic jutro tylko załatwię skarbówkę, robię sobie wolne i jedziemy na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ciekawe ile roboty w ogródku po tych kilku dniach nieobecności A jaka jest u Was pogoda? U nas dzisiaj pod wieczór zaczeło padac wczoraj cały dzień mam nadzieję że od jutra będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 aż strach się bac trawa z pewnością urosła mimio że ją kosił mąż przed wyjazdem a chwasty to ... brrrr pewnie też urosły. Pogoda u nas taka sobie jest ciepło i na razie nie pada ale nie wiem jak będzie jutro bo nie oglądałam jeszcze pogody. Pogoda była dzisiaj właśnie dobra na jazdę samochodem ciepło ale nie upalnie a jak byliśmy w Tarnowie było ślicznie i gorąco, leżałam tam na leżaczku zbyt długo w ogrodzie (fajnie jak cały dom już jest wykończony ) i spiekłam sobie nogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dora to twój pies? ładna taka czarniutka jak mój Max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzwonił mąż do cieśli..........wejdą dopiero za dwa tygodnie myślałam że może za tydzień........ale no właśnie ale murarz sie nie wyrobił w tym tyg.więc chapneli następną.............no cóż nie dziwię się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dora to twój pies? ładna taka czarniutka jak mój Max szukamy do niej kawalera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dora to twój pies? ładna taka czarniutka jak mój Max szukamy do niej kawalera byłaby z nich fajna para Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dzwonił mąż do cieśli..........wejdą dopiero za dwa tygodnie myślałam że może za tydzień........ale no właśnie ale murarz sie nie wyrobił w tym tyg.więc chapneli następną.............no cóż nie dziwię się murarze potrzebują troszkę czasu u mnie też się przeciągnęło to rumakowanie na murach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 czasami to myslę że tak nas kocha że żal mu nas opuszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jak mu się dobrze robi to po co ma was opuszczac jak mi zawsze powatarzają: pewnych rzeczy nie da się przyśpieszyc i już ale jak ja jutro pojadę na budowę i nie będzie tynku w jadalnii to .... chyba uszy będę musiała komuś natrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a widzisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 muszę zacząc myślec o kaflach na cały dół bo teraz już sama nie wiem jakie bym chciała miałam kłaśc w karo brąz z kaflą o delikatnym odcieniu piasku ale teraz zaczęły podobac mi się kafle takie zupełnie jasne a wręcz białe a ty Danusiu myślałaś o kafelkach na dół????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 póki co mam kilka typów np. alabastrino z tubadzina te białe co Ci pokazywałam wcześniej..............zapomniałam nazwy i ogólnie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 zrób sobie inny kolor niż na górze............a może te alabastrino ma takie ciepłe odcienie a do tego płytki drewnopodobnealbo te białe...........musze sobie przypomniec...........ta dolna jest mała więc chyba jasna będzie najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Dziewczyny:) Danusiu, niezłe tempo:) Raptem kilka dni mnie u Ciebie nie było a tu i szczyt wyrósł i więźba na działce leży Ja coś czuję, że Ty szybciej ułożysz płytko w łazience niż ja Ewa, fajnie że już wróciłaś Ja zdążyłam przeczytać to impreza się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 albo te białe...........musze sobie przypomniec........... chodzi o te aparci angel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts