dankaf 04.08.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 albo te białe...........musze sobie przypomniec........... chodzi o te aparci angel? o właśnie co za zmiana w avatarku powiedz że to Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 cześc Eleno zobacz kilka dni wystarczy i takie zmiany oczywiście w sensie pozotywnym ale widac, że u ciebie też się pozmieniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 mam coś fajnego popatrzcie: [/img] http://www.paradyz.com.pl/GetFile/2310/sabia_aranz_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja coś czuję, że Ty szybciej ułożysz płytko w łazience niż ja nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nie zarzekaj się Danuś po dachu to już z górki a założę się, że nie wytrzymasz i po troszeczkę bedziesz robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ewuś nie wiem na co patrzec na płytki czy na kuchnie? oba warianty bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 kurczę śliczne są te kafle jedne i drugie (tzn. alabastrino i aparci angel) i te kolory koniecznie muszę to przemyślec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ewuś nie wiem na co patrzec na płytki czy na kuchnie? oba warianty bardzo ładne jedno i drugie świetnie skomponowane i nawet cena da się polubic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a widziałaś PERCY Z paradyża?np.na hol http://images28.fotosik.pl/306/e81eaf8b2088ed36.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 co za zmiana w avatarku powiedz że to Ty? Chciałabym móc to powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 cześc Eleno zobacz kilka dni wystarczy i takie zmiany oczywiście w sensie pozotywnym ale widac, że u ciebie też się pozmieniało jak jestem na budowie codziennie, czasem kilka razy to wydaje mi się, że robota w miejscu stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja coś czuję, że Ty szybciej ułożysz płytko w łazience niż ja nie ma szans nie zarzekaj się, bo nic nie wiadomo ja jeszcze glazurnika nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 że robota w miejscu stoi widac,widac za tydzień będziesz się chwalic łazienkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Paradyż - mają naprawdę ładne kafle i w przystępnej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja jeszcze glazurnika nie znalazłam myslałam że już masz ustalone ale kogoś na oku masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 że robota w miejscu stoi widac,widac za tydzień będziesz się chwalic łazienkami dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 że robota w miejscu stoi widac,widac za tydzień będziesz się chwalic łazienkami płytki dopiero we wrześniu będziemy kłaść, jeśli do tego czasu znajdziemy glazurnika... pod koniec sierpnia dopiero będzie instalacja gazu zrobiona, potem na pierwszy ogień pójdzie kotłownia, następnie wygrzewanie podłogówki i dopiero potem reszta płytek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 co za zmiana w avatarku powiedz że to Ty? Chciałabym móc to powiedzieć to kto to jest?bo może kogos światowego nie poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja jeszcze glazurnika nie znalazłam myslałam że już masz ustalone ale kogoś na oku masz? spotkałam się z kilkoma panami, ale nie zdecydowałam na żadnego póki co... jutro jadę do kolejnego obejrzeć robotę na miejscu, a przy okazji deski, bo ma sucupirę na podłodze - może to jest alternatywa dla orzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 co za zmiana w avatarku powiedz że to Ty? Chciałabym móc to powiedzieć to kto to jest?bo może kogos światowego nie poznałam Po pierwsze ja nie palę To Uma Thurman w Pulp Fiction Jeden z moich ulubionych filmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts