dankaf 04.08.2009 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a ja zaczynam obstawac coraz częściej na szarosci podłogowe np.szare ale półmatowe w połączeniu z drewnem i do tego jakiś element ciemnej czerwieni,wisni.............nie pytajcie co mi się stało bo nie wiem wiem tylko że chce gdzieś miec szara podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a ja zaczynam obstawac coraz częściej na szarosci podłogowe np.szare ale półmatowe w połączeniu z drewnem i do tego jakiś element ciemnej czerwieni,wisni.............nie pytajcie co mi się stało bo nie wiem wiem tylko że chce gdzieś miec szara podłogę że szarość Cię uwodzi to wiemy nie od dziś ale o wiśniach i czereśniach to pierwsze słyszę a szarych płytek jest tyle, że normalnie nie wiadomo co wybrać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To Uma Thurman ale wstyd ale jak mam byc szczera to ja jej tu nie pozanałam ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 sucupirę na podłodze - może to jest alternatywa dla orzecha a dlaczego nie orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 co za zmiana w avatarku powiedz że to Ty? Chciałabym móc to powiedzieć to kto to jest?bo może kogos światowego nie poznałam Po pierwsze ja nie palę To Uma Thurman w Pulp Fiction Jeden z moich ulubionych filmów. jakaś taka nie podobna do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a co myslicie na temat podłogi kuchennej bioork?.........pikna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dziewczyny dziś pasuję, cieszę się, że już jestem z powrotem i do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To Uma Thurman ale wstyd ale jak mam byc szczera to ja jej tu nie pozanałam ............ bo ona zazwyczaj grywa w wersji blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dziewczyny dziś pasuję, cieszę się, że już jestem z powrotem i do jutra do jutra dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a co myslicie na temat podłogi kuchennej bioork?.........pikna Danuś czy to chodzi o naturalny kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://www.improntaitalgraniti.com - Urbana Wenge http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/vVQ6sefynbN19DyDdB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 sucupirę na podłodze - może to jest alternatywa dla orzecha a dlaczego nie orzech? orzech jest numer jeden na mojej liście, ale obiecalam mężowi, który nie widzi żadnej różnicy między dębem a orzechem poza ceną, że obejrzę jeszcze jakąś podłogę bo według niego to podejrzane, że tak się zafiksowałam na tego orzecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 www.improntaitalgraniti.com - Urbana Wenge http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/gh/gi/pfcb/vVQ6sefynbN19DyDdB.jpg Piękna, rzeczywiście robi wrażenie.. ale to chyba w grafit wpada? u mnie na monitorze prawie czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 łał, ale czy nie za sterylnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 łał, ale czy nie za sterylnie? teraz kuchnie jak prosektoria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 04.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a jednak do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oj przepraszam znikłam na chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale ta podłoga jest przepiękna ...........tylko to sprzątanie codziennego kurzu nadal szuakm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Elenus Twoje szaraki tez piękne widziałam i sobie wzdychłam myslę że jak się wybiore w przyszłości na zakupy to napewno osik się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.08.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 to ja również mówię pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts