dankaf 05.08.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 mężuś tez przed chwilka zjechał do domku i widział z daleka szczyt od domu............trza to obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.08.2009 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 teraz odpoczywam po robocie i obiadku skoro po takim ciężkim dniu pracy to zasłużony odpoczynek jade zobaczyc na działkę narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 05.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 I jak tam wieści z frontu? ja u siebie już dwa dni nie byłam, tak jakoś wyszło... ale jutro to już pojadę, bo na pewno panowie się za mną stęsknili Dziewczyny, daleko macie z miejsca, gdzie mieszkacie na budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 też jestem ciekawa co u Danusi???? Eleno a panowie z pewnością się za tobą stęsknili , dobrze jest zobaczyć postepy po kilkudniowej nieobecności, ja wczoraj byłam mile zaskoczona na budowę mamy 12 km czyli ok 15 min drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.08.2009 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam was dziewczyny chłopaki postawili wczoraj ten duży szczyt mam nadzieje że dzisiaj się rzuca na drugi...............muszę jeszcze na dzisiaj zamówic 3 palety porothermu ale poszło na nasze ściany tego towaru cóż chciało się chate to się ją ma A wiecie jak ja mam daleko do działki jakieś 800m samochodem 1,5 minuty a pieszo 5 minut.........jak stane na dachu garazu do widze naszego orionka ............i jak tam nie byc codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 06.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ja mam parę kilometrów, często w korkach - i tez mi nie przeszkadza! i witam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.08.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Parę dni nie byłam, a tu takie postępy.Zaraz domek dostanie czapkę i będzie super.A płytki piękne pokazujecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dzień dobry:) Ja mam 18km i chciałam pomarudzić, że daleko, ale dziś mi przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.08.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam od płytek to mnie już łepek boli ........ do tego etapu jeszcze kupe czasu ale lubie poszperac po necie za inspiracjami widzę że wiekszośc z nas ma niedaleko do działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Eleno jazda na budowę to czysta przyjemność (chociaż znam jeszcze lepsze ) ale do jazd można się przyzwyczaić, pierwszy raz na działkę jechalam rowerem i myślałam, że to koniec świata a teraz to rzut beretem i już jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Danus ale ty to masz blisko jak tobie udało się zakupić działkę koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No jasne, wczoraj tylko miałam jakieś chwile zwątpienia Ale zdarza się, ze jak pojadę tam rano, przed pracą, to potem do pracy wracam 2 godziny bo korki (w wakacje jest luz). My pierwszy raz też rowerami jeździliśmy. W ogóle to trzy podejścia robiliśmy, bo nie wiedzieliśmy gdzie ta działka jest hehe Eleno jazda na budowę to czysta przyjemność (chociaż znam jeszcze lepsze ) ale do jazd można się przyzwyczaić, pierwszy raz na działkę jechalam rowerem i myślałam, że to koniec świata a teraz to rzut beretem i już jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 witam od płytek to mnie już łepek boli ........ do tego etapu jeszcze kupe czasu ale lubie poszperac po necie za inspiracjami widzę że wiekszośc z nas ma niedaleko do działki Ja zrobiłam sobie listę płytek i teraz zastanawiam się jaką wybrać drogę eliminacji, bo wyboru tych, które najbardziej mi się podobają nie potrafię dokonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oglądanie kafli udzieliło mi się od was dziewczyny bo jestem taka, że jadę oglądam i kupuję a teraz to nie jest już takie oczywiste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.08.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Danus ale ty to masz blisko jak tobie udało się zakupić działkę koło domu nie wiem chyba szczęście i jeszcze złapałam się na normalną cenę bo teraz to nie wiem czy mnie by było stac na kupno działki niby w mieście ale na jej obrzeżu............czyli z kopyta wszędzie blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 06.08.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 W ogóle to trzy podejścia robiliśmy, bo nie wiedzieliśmy gdzie ta działka jest hehe hi hi to chyba ze szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 my mieliśmy do wyboru dwie działki i padło na tą którą ja nie chciałam ale zostałam przegłosowana 2:1 a teraz uważam, że to był słuszny wybór i dobrze, że moi chłopcy nie dali się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 06.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 raz na jakis czas to i facet ma racje my mieliśmy do wyboru dwie działki i padło na tą którą ja nie chciałam ale zostałam przegłosowana 2:1 a teraz uważam, że to był słuszny wybór i dobrze, że moi chłopcy nie dali się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Elenko słusznie mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 06.08.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 śliczna była u nas dzisiaj pogoda, że aż z budowy nam wracac się nie chciało ale dobrze, że jutro piątek i zostaniemy tam na noc jak zabrałam się przed 18-tą za podlewanie ogrodu to skończyłam po 20-tej musimy wymyślec jakiś system nawadniania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts