Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ORIONCZYCY II- komentarze

dankaf

Recommended Posts

• Odpowiedzi 7,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

witam was dziewczyny :D

chłopaki postawili wczoraj ten duży szczyt mam nadzieje że dzisiaj się rzuca na drugi...............muszę jeszcze na dzisiaj zamówic 3 palety porothermu ale poszło na nasze ściany tego towaru :-? cóż chciało się chate to się ją ma :wink:

A wiecie jak ja mam daleko do działki jakieś 800m :lol: :wink:

samochodem 1,5 minuty a pieszo 5 minut.........jak stane na dachu garazu do widze naszego orionka :wink: ............i jak tam nie byc codziennie :roll:

No jasne, wczoraj tylko miałam jakieś chwile zwątpienia 8)

Ale zdarza się, ze jak pojadę tam rano, przed pracą, to potem do pracy wracam 2 godziny bo korki (w wakacje jest luz).

My pierwszy raz też rowerami jeździliśmy. W ogóle to trzy podejścia robiliśmy, bo nie wiedzieliśmy gdzie ta działka jest hehe

Eleno jazda na budowę to czysta przyjemność (chociaż znam jeszcze lepsze :wink: :lol: ) ale do jazd można się przyzwyczaić, pierwszy raz na działkę jechalam rowerem i myślałam, że to koniec świata a teraz to rzut beretem i już jesteśmy :lol:

witam :D

od płytek to mnie już łepek boli :wink: ........ do tego etapu jeszcze kupe czasu ale lubie poszperac po necie za inspiracjami

widzę że wiekszośc z nas ma niedaleko do działki

Ja zrobiłam sobie listę płytek i teraz zastanawiam się jaką wybrać drogę eliminacji, bo wyboru tych, które najbardziej mi się podobają nie potrafię dokonać :wink: