dankaf 07.08.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wiesz co mam borówkę amerykańską ale o jagodzie kamczackiej nie myślałam (nie wiedziałam, że taka jest ) ale chyba warto ma duże i ładne owoce wiem że pod jagodę trzeba wyłożyc folię bo owoce kiedy dojrzewają to moment i opadają a każdy owoc to bomba witaminowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 moja borówka coś słabo rośnie fakt, że była mała jak ją zasadziłam ale jakoś tak słabieńko wygląda może ma zbyt kwaśną ziemię? zobaczymy w przyszłym roku może się jej polepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 muszę kończyc bo jade na budowę i tam wieczorkiem sobie pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 muszę kończyc bo jade na budowę i tam wieczorkiem sobie pogadamy ok tez za chwilkę jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja pół dnia wybierałam kabiny i zlewy, teraz sobie odpoczywam, popatrzę na roślinki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 hej, a ja teraz siedzę przy drinku na tarasie i też oglądam swoje roślinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy wiecie jak znaleźść numer rachunku bankowego sprzedającego przy zakupie z allegro??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 czy wiecie jak znaleźść numer rachunku bankowego sprzedającego przy zakupie z allegro??? czasami mają swoje opisy pod stopką O MNIE klikniesz tam i powinien byc opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja pół dnia wybierałam kabiny i zlewy, teraz sobie odpoczywam, popatrzę na roślinki.. wkleiłaś cos u siebie z tych zakupów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam.wszystkie dane do przelewu powinnaś dostać w meilu po dokonaniu transakcji na allego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 podaj link do obadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja teraz wpierniczam czekoladę i klikam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dziewczyny, a mi sie marzy zrobienie takiej alejki z niskich drzewek prowadzącej do domu. Ale od bramki do domku mam 11 metrów, więc to chyba zbyt mało na alejke??? zmiesciłoby sie jedno drzewko tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kaluś świetny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.08.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 myslałam o jarzębinie... takiej zwisającej na pniu. Ślicznie wyglądałyby jej czerwone owoce przed moim domem wzdłuż alejki ale czy to praktyczne będzie?? mysle o opadających owocach na alejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kalus ja tez myslę o jarzebinie Jesli chodzi o owoce opadajace to o to sie nie martw nawet nie zdążą opaśc na dół a ptaszki je wpierniczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja pół dnia wybierałam kabiny i zlewy, teraz sobie odpoczywam, popatrzę na roślinki.. wkleiłaś cos u siebie z tych zakupów? jeszcze nie zakupiłam, tylko obejrzeliśmy i są decyzje! wkleję niebawem, jak krzaczki do końca pooglądam, nie mogę się oderwać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 A sa odmiany zwisające na pniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 07.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dziewczyny, a mi sie marzy zrobienie takiej alejki z niskich drzewek prowadzącej do domu. Ale od bramki do domku mam 11 metrów, więc to chyba zbyt mało na alejke??? zmiesciłoby sie jedno drzewko tylko ja mam 8 z górki, alejka nie wyjdzie... ..ale jarzębiny są cool! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 nie znalazłam tego numeru rach.bank. na allegro ale dostałam na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts