EwaWoj 07.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 pachnie ładnie tak cytrynowo ale lepiej jak sama rosnie ja posadzę w skrzynkach przy tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ewuś jeszcze kominy i okno to nad wejściem bo uparłam się że musi byc półokrągłe...........a Udek wciskał mi kity że tańsze bedzie takie normalne............no wiesz bo przy tym ma więcej roboty cwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a może BUK POSPOLITY PURPUREA PENDULA http://images.kurowski.pl/foto/fagus_sylvatica_purpurea_pendula.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ewuś jeszcze kominy i okno to nad wejściem bo uparłam się że musi byc półokrągłe...........a Udek wciskał mi kity że tańsze bedzie takie normalne............no wiesz bo przy tym ma więcej roboty cwany no nie do końca się myli bo z łukiem okno jest droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a co tam komin raz, dwa i postawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wiem że droższe ale co tam całe życie będę na to patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 07.08.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ewuś jeszcze kominy i okno to nad wejściem bo uparłam się że musi byc półokrągłe...........a Udek wciskał mi kity że tańsze bedzie takie normalne............no wiesz bo przy tym ma więcej roboty cwany no nie do końca się myli bo z łukiem okno jest droższe Dokładnie, wszystkie łuczki i niestandardowe kształty to wyższy koszt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a oprócz albicji co tam masz za ciekawe jeszcze drzewka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wiem że droższe ale co tam całe życie będę na to patrzec ja mam proste ale proste zrobiliśmy też filary i całość się ładnie komponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Dokładnie, wszystkie łuczki i niestandardowe kształty to wyższy koszt wiem i dlatego zrezygnowałam z rolety do tego okna bo nadporoże łukowate to koszt ok 1200zł i jeszcze koszt rolety i silnika ale okno wywalczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 wiem że droższe ale co tam całe życie będę na to patrzec ja mam proste ale proste zrobiliśmy też filary i całość się ładnie komponuje czyli u ciebie bedzie wszystko ładnie pasowac a u mnie łuk nad garażem i nad wejściem więc to okno aż sie prosiło i tym sposobem naciągnełam męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 tak bo to musi wszystko ze sobą współgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 gratuluję tytułu ELITO FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 dzisiaj nie dojechał tynk będzie dopiero w poniedziałek albo we wtorek i front robót na ten czas to: łazienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 gratuluję tytułu ELITO FORUM o kurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 to co Wy za dostawce macie? trzeba zmienic ja w poniedziałek będę musiała znów zamówic porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 07.08.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 gratuluję tytułu ELITO FORUM o kurka musisz wznieśc toast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 a ja jutro będę walczyła z osłoną thuji przy kojcu psa, który mi je podsikuje i muszę spryskać róże bo coś mi je zaatakowało także jutro mam strasznie bojowy dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 gratuluję tytułu ELITO FORUM o kurka musisz wznieśc toast koniecznie wznoszę toast za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EwaWoj 07.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oczywiście za nas wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts